Actualitate

Supermarketuri noi la Lugoj! Află din ediția de astăzi Cetățeanul când se deschid Kaufland, Lidl şi Dedeman

Supermarketuri noi la Lugoj! Află din ediția de astăzi Cetățeanul când se deschid Kaufland, Lidl şi Dedeman

Autoliv

Următoarele luni se anunţă pline de inaugurări la Lugoj şi Făget, după ce mai multe lanţuri internaţionale de magazine sunt în toi cu lucrările la punctele pe care le vor deschide în cele două oraşe. La Lugoj, se lucrează de zor mai ales la centrul logistic Lidl. Depozitul la care vor lucra peste 100 de lugojeni este programat să se deschidă în luna noiembrie. Mai mult, compania urmează să inaugureze, în aceeaşi perioadă, al doilea supermarket din oraș. Detalii în materialul care deschide ediția de astăzi Cetățeanul.

Peste cincisprezece mii de lugojeni şi-au plătit impozitele şi au primit o reducere de 10%. Pentru plata impozitului sunt stabilite două termene, 31 martie şi 30 septembrie. Anul acesta Guvernul a prelungit cu două luni, până la 30 iunie, termenul în care persoanele fizice şi juridice pot plăti impozitele pe clădiri, terenuri şi pe mijloacele de transport. Aflați toate cifrele din materialul semnat de Iasmina Olariu în pagina 3 a săptămânalului.

Te muşcă un câine vagabond, Consiliul Local e bun de plată! Conform legii, acesta este proprietarul câinilor fără stăpân. Răspunderea pentru prejudiciile cauzate de animale se aplică în mod corespunzător și Consiliului Local, ca și oricărui proprietar care-și scapă animalul din curte iar acesta mușcă un trecător. Un material de Cosmin Nițoiu în pagina 5.

Locuitorii din zona Lugoj-Făget au consumat tone de prăjituri şi sarmale. Două dintre cele mai importante societăţi comerciale din oraş au lucrat la capacitate maximă în perioada Sărbătorilor Pascale. „Am vândut undeva la 2.000 de kilograme de prăjitură, s-au dat peste 550 de torturi. De asemenea, s-au vândut peste 8.000 de sarmale și aproximativ 40 de miei am procesat noi ca unitate”, spune Octavian Batori, patron la Catering Octavian. Reportajul, pe larg, în pagina 6 a ediției de astăzi Cetățeanul.

Alte titluri ale ediției: Procesomanul Farcaș, după ieșirea din închisoare: „L-am iertat pe Drăghici. Nu îl mai urăsc”; Şeful celei mai corupte instituţii din Lugoj s-a autosuspendat; Povestea lugojencei care a uimit Banatul cu un aranjament floral; Tânăr de lângă Lugoj, mort în condiţii suspecte în Italia! Familia nu-l poate aduce acasă; Lugojenii s-au bucurat de beneficiile electrificării din anul 1900!

Nu uitați! Din ediția tipărită puteți decupa în continuare taloanele care vă pot aduce unul din consistentele premii.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Lugojean, evadat din Spania, prins la Timişoara! Individul, extrem de periculos, avea de executat 15 ani de închisoare

Daniel Groza26 mai 2017

Invitaţie la plimbare pe bicicletă, pe un traseu de 30 de kilometri în zona Lugojului

Cetateanul26 mai 2017

Puteţi să ajutaţi spitalul lugojean dacă mergeţi la un spectacol folcloric

Daniel Groza26 mai 2017

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017
%d blogeri au apreciat: