Autoliv Lugoj

Sport

Surpriză de proporţii în Liga a III-a la fotbal! CSM Lugoj a învins la limită liderul

Surpriză de proporţii în Liga a III-a la fotbal! CSM Lugoj a învins la limită liderul

Business Strategist

Deşi pornea cu şansa a doua, echipa de fotbal CSM Lugoj a obţinut o victorie mare azi în deplasare, cu scorul de 1-0, în faţa formaţiei Metalurgistul Cugir, liderul la zi al campionatului, în etapa a XXI-a a Ligii a III-a.

Prima repriză a fost una echilibrată, în care ocaziile mai mari şi mai consistente au fost de partea lugojenilor, însă tabela a aratat 0-0 la pauză. În schimb, în actul secund, echipa gazdă, forţată de rezultatul de pe tabelă, a fost nevoită sa rişte şi să iasă mai mult la joc. A lăsat spaţii în defensivă, iar CSM-ul a contraatacat periculos. Aşa a venit şi faza singurului gol al meciului. În minutul 75, Pleşcan a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă, iar Dobricean a transformat lovitura de la 11 metri.

“O victorie meritată, pentru care băieţii noştri merită toate felicitările. Au crezut în şansa lor, deşi veneam după o serie de rezultate negative, obţinute în faţa unor adversari mai slab cotaţi. Dar din păcate am fost lipsiţi de inspiraţie la finalizare în meciurile respective”, a precizat Cosmin Petruescu, antrenorul CSM-ului.

Cred în potenţialul echipei…Nu cer altceva decât răbdare!

Victoria este una de moral şi este cu atât mai preţioasă cu cât a fost obţinută în faţa echipei de pe primul loc. Cosmin Petruescu este încrezător în potenţialul echipei sale de a furniza suprize plăcute şi în restul meciurilor care au mai rămas de disputat din acest campionat.

“ Am spus-o şi o repet, cred în continuare în potenţialul echipei, doar că, din cauza lipsei de experienţă şi din cauza tinereţii lotului, uneori avem fluctuaţii de randament.  Nu cer altceva decât răbdare”, a adăugat antrenorul.

Etapa viitoare CSM Lugoj se va deplasa la Minerul Motru, “un meci în care dacă nu ne vom întoarce cu punct sau puncte, victoria de azi nu are nicio valoare”, după cum spune Petruescu.

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017

După ce au învins Şcolar Reşiţa, fotbaliştii de la CSM Lugoj vor să dea o replică pe măsură lui ASU Politehnica pe teren propriu

Alina Damian17 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: