Cetateanul Lugoj

Cetateanul Lugoj

Politică

SURSE: PNL îi caută înlocuitor lui Ambruș. Pastorul Ionel Tuțac a fost ofertat

SURSE: PNL îi caută înlocuitor lui Ambruș. Pastorul Ionel Tuțac a fost ofertat

Cetateanul Lugoj

Cetateanul Lugoj

PNL Lugoj stă pe un butoi cu pulbere după ce niciun lugojean nu a prins un loc eligibil pentru Consiliul Județean Timiș. În urma acestei situații, Ambruș l-a atacat pe copreședintele PNL Timiș, Dan Popa. Cireașa de pe tort o reprezintă, însă, încercările liberalilor de a pune un alt candidat pentru Primăria Lugoj, în locul lui Ambruș.  Potrivit surselor „Cetățeanul”, mai mulți „grei” din PNL s-au întâlnit deja weekend-ul trecut cu pastorul Ionel Tuțac, căruia i s-a propus să candideze la Primăria Lugoj din partea PNL.

Informația a fost confirmată de surse importane de la nivelul PNL Timiș. Contactat pentru un punct de vedere, pastorul Tuțac a refuzat să comenteze informațiile. Copreședintele PNL, Dan Popa a declarat, la rândul său că Ambruș este candidatul PNL la Primăria Lugoj, partidul neavând în momentul de față o variantă mai bună de candidat. Dan Popa a declarat, totuși, că Ambruș și-a luat angajamentul că în momentul în care apare un candidat mai bun el se va retrage.

„Aceste discuții (n.r. pentru un alt candidat) fără mine și fără domnul Robu nu pot avea rezultat. O să mă ocup și de problema Lugoj pentru că una-două explodează Lugojul. Eu țin la Lugoj, dar asta e. Noi l-am validat acum trei săptămâni pe domnul Ambruș. Nu avem un alt candidat mai bun. Tot domnul Ambruș a spus că dacă apare unul mai bun, el face un pas în spate. Nu știu de o altă situație. Am auzit și eu o mulțime de zvonuri. Mi-ar plăcea să câștigăm Lugojul. E posibil să existe undeva în Lugoj un candidat mai bun decât Ambruș și Boldea. Nu îl avem noi, dar poate apare până la alegeri”, a declarat Dan Popa.

Referitor la ultimul atac al lui Ambruș, care a declarat că Dan Popa a fost secretar PCR, Dan Popa a spus că nu e adevărat și a explicat ieșirea lui Ambruș.

„Supărarea lui pornește din faptul că nu s-au calificat niciunul dintre ei în primii 20 pe lista pentru Consiliul Județean. Noi nu mutăm pe cineva de pe locul 26 pe 3 doar pentru că e din Lugoj. Pe Mihăiță Bojin (n.r. liberalul în locul căruia Ambruș ar fi vrut un lugojean) l-am nedreptățit noi. Dintr-o eroare de matematică a ajuns pe 26, deși trebuia să fie pe 3. Nu mutăm pe cineva de pe 35 pe 3 pentru că e din Lugoj”, a declarat Dan Popa.

Ambruș a declarat că nu știe nicio discuție de înlocuire a sa.

„Peste capul nostru este greu să treacă cineva. Există o aprobare a candidaturilor avute atât la nivel local cât și județean. Nu știu cine le poartă (n.r. discuțiile pentru un alt candidat). Noi aseară am avut o ședință a BPM, iar cei care nu participă la birou și nu au activitate, probabil că într-o săptămână vor fi excluși din partid. Acești indivizi dacă își caută candidat sau vor să manipuleze anumite persoane, este treaba lor”, a declarat Ambruș.

Președintele PNL Lugoj a lăsat să se înțeleagă și neînțelegerile din interiorul partidului între cei veniți în partid din PDL și cei veniți din PNL.

„Până una alta, sunt și vicepreședinte la nivel județean. PNL-ul istoric avem probabil 450 membri din vechiul PNL. PDL-ul are la Lugoj undeva la 100 cu îngăduință. Probabil există o nemulțumire și organizația așteaptă marea asumare a noastră. Noi suntem la o analiză în care trebuie să ieșim cu lista. Ca atare, nu toată lumea poate fi mulțumită”, a mai declarat Ambruș.

Vezi comentarii (10)

10 Comments

 1. Adrian

  30 martie 2016 at 20:23

  N-ar fi o idee rea!

 2. beni

  30 martie 2016 at 20:25

  ,,Nu avem momentan un candidat mai bun in Lugoj”.Dar nici nu l-ati cautat.Referitor la Tutac nu cred ca pentru ca este baptist are mai multe sanse de castig,iar daca sinceri un pocait nu are voie sa jure pe biblie si nici in general.

 3. Borosteanu Cristian Stefan

  30 martie 2016 at 21:11

  Există un candidat mai bun decât I.Ambrus. Dar va candida ca si independent. Si cu asta am spus totul.

 4. scandic

  30 martie 2016 at 23:42

  Ambrus a intrat in politica ca tanara speranta si tot asa ramane. Este candidatul perfect pentru locul 2. Americanii au o vorba: „the second place is the first loser”. Din pacate cu un contracandidat ca Ambrus, Boldea poate sa-si ia popcorn, ca ex-seful lui de partid, dar, spre deosebire, la el va tine figura….

 5. dumnezeu

  31 martie 2016 at 9:30

  stire de timesnewroman:))) un hot lasa loc unui analfabet:)))

 6. Ion Viorel

  31 martie 2016 at 20:38

  Lasa ca ii bate Buciu pe amandoi. E nevoie de curatenie prin politica de la Lugoj!

 7. REBECA

  1 aprilie 2016 at 14:26

  PDL-isti sa stea cu capul la cutie! Al de Dan Popa, Popoviciu si altii care au fost supusii lui Basescu, oameni care s-au ocupat doar de spagi si promovarea analfabetilor, sa stea pe tusa.Sa nu mai vorbeasca de liberalism.Ei vad doar spaga si * Cine mi-s eu……*. De fapt, CE CAUTATI VOI , CORUPTILOR PDL-isti in PNL? CE GRESEALA A FACUT PNL-ul inhaitandu-se cu voi!
  Voi cautati alt candidat la Lugoj? Nu va este rusine? Cred ca acerst lucru este in masura sa-l hotarasca d-l ROBU si nicidecul Dan Popa si alti neaveniti.Sa aveti un sfarsit de saptamana linistit……

 8. Nicu.

  2 aprilie 2016 at 0:00

  Domnul Ambrus sa isi asume Demisia daca pierde primaria !!!

  Pana atunci sper ca se vor destepta toti cei de dreapta si il vor inlocui !

  Nu are nici o sansa in fata lui Boldea.

  Ca numar de voturi voturi,va fi sub partid !

 9. Veronica Stanescu

  7 aprilie 2016 at 9:45

  Daca se ajunge cu pastori, popi si altele imi dau seama ce fel de oameni vor face politica

 10. Pingback: Tuţac Confirmă Că PNL îi Caută înlocuitor Lui Ambruş. Pastorul A Refuzat Oferta! | Cetateanul.ro

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Politică

anghel

Încă un independent se înscrie în PNL Lugoj. Consilierul local Mihai Anghel s-a alăturat liberalilor

Daniel Groza27 octombrie 2016
foto-calin-dobra

Călin Dobra, președintele executiv al PSD Timiș: O relație corectă cu oamenii consider că e punctul de pornire al oricărei activități politice (P)

Cetateanul26 octombrie 2016
buciu

Claudiu Buciu le cere tinerilor să intre în partide să le reformeze: „În primele rânduri sunt oameni pe care îi leagă prietenii vechi, dar nu țin cont de interesele lugojenilor”

Daniel Groza25 octombrie 2016
mihai tanjala

Mihai Tânjală, fostul securist care a revendicat averea lui Muschong a fost extrădat. Merge la închisoare

Daniel Groza20 octombrie 2016
buciu

Claudiu Buciu este noul președinte al PNL Lugoj

Daniel Groza20 octombrie 2016
Ioan Ambrus

Ioan Ambruş a renunţat la funcţia de preşedinte PNL. Liberalii îi caută înlocuitor

Daniel Groza18 octombrie 2016
psd3

Un profesor de sport din Lugoj, primul pe lista PSD Timiș pentru Camera Deputaților

Daniel Dancea18 octombrie 2016
lansare candidati pnl lugoj alegeri 2016 foto cetateanul (4)

Zona Lugoj-Făget lăsată din nou pe dinafară de către liberalii “timișieni” la desemnarea candidaților pentru parlamentare

Daniel Groza14 octombrie 2016
marian-costea-pmp-lugoj

Cel mai tânăr lugojean care vrea un fotoliu de parlamentar a atras milioane de euro din fonduri europene! Acum vrea sa atragă voturi

Gabriel Iosa4 octombrie 2016
cucsa-istrat-1024x576

ALDE încearcă să obțină voturi din Lugoj oferind locuri neeligibile și un candidat timișorean, prezentat ca lugojean

Daniel Groza4 octombrie 2016
iovescu

Senatorul Ioan Iovescu s-a înscris în PSD. “Prietenii mi-au spus să mă duc la ei că poate se desființează”

Daniel Groza30 septembrie 2016
basescu-la-lugoj-11

PMP Lugoj a rămas fără președinte după o ceartă internă! Corneanu și Mașniță nu s-au înțeles care să lipească afișe

Gabriel Iosa23 septembrie 2016