Actualitate

Tânăr din Lugoj, aproape ucis în bătaie de doi atacatori, ziua în amiaza mare, lângă cabana din Cotu Mic

Tânăr din Lugoj, aproape ucis în bătaie de doi atacatori, ziua în amiaza mare, lângă cabana din Cotu Mic

Autoliv

Scenă ruptă parcă din filmele poliţiste la Lugoj, în cartierul Cotu Mic. Mai mulţi martori au povestit pentru Cetăţeanul că joi după-masa, în timp ce se aflau în vecinătatea chioşcului „cabană” din cartier, au văzut cum doi bărbaţi au tăbărât pe un tânăr şi l-au bătut măr. Un martor care a asistat la întreaga scenă a povestit pentru Cetăţeanul că atacatorii nu păreau să fie puşi pe scandal la început.

„Unul dintre atacatori vorbea cu un tip mai tânăr în faţa magazinului, parcă se ştiau de o viaţă. Apoi au început să se certe şi să se bată. Din magazin a ieşit un alt băiat, care i-a zis să se oprească, să nu îl mai lovească. Atacatorul s-a îndreptat spre el şi dintr-o maşină a mai ieşit un tip mare, cu un par în mână, care i-a şi dat una în cap băiatului care a sărit în ajutorul primei victime. A căzut la pământ, a venit SMURD-ul, nu ştia cine e, ce i se întâmplase. Au dat şi în primul băiat, dar ăsta a reuşit să se acopere cu mâinile, doar după cap ţintea cel cu parul, era un tip mai masiv. Au fugit cu maşina”, a precizat pentru Cetăţeanul unul dintre martori.

Când au decis că i-au aplicat victimei o corecţie corespunzătoare, cei doi atacatori au urcat în maşină, un autoturism BMW cu două uşi şi au plecat de la faţa locului, abandonând mai târziu vehiculul pe o stradă din vecinătatea locului incidentului. Victima a rămas culcată la pământ, fiind dusă la spital cu o autospecială SMURD. În câteva minute, mai multe patrule de poliţie au împânzit cartierul lugojean, în căutarea agresorilor, însă până la această oră aceștia nu au putut fi găsiţi.

Medicii lugojeni l-au stabilizat cu greu pe tânărul bătut, care din cauza traumatismelor suferite avea pierderi de cunoştinţă şi l-au trimis la Timişoara.

„Am primit un pacient cu heteroagresiune, în vârstă de 31 de ani, care afirmativ nu putea preciza exact ce i s-a întâmplat, i s-au făcut investigaţiile şi s-a pus diagnosticul de traumatism cranio-cerebral acut, cu pierdere de cunoştinţă, hemoragie temporală stângă, fractură os parietal drept, fiind trimis la Timişoara, la neurochirurgie”, a declarat Teodora Mateescu, purtător de cuvânt la Spitalul Municipal Lugoj.

Poliţiştii îi caută şi la această oră pe agresori, autorităţille fiind rezervate în a face vreo declaraţie despre cele întâmplate joi seara la Lugoj.

Vezi comentarii (3)

3 Comments

 1. lugojan

  22 iulie 2016 at 15:23

  Asa se intimpla in oras pentruca nu avem politie .Nu vezi un politist pe strazi sau prin cartiere asa cum patrulau cu ani in urma.

  • S. Tibi

   22 iulie 2016 at 18:08

   Cum nu sunt pe strazi? Ia treci pe la terasa la matcon si restul sa vezi ca toata politia e acolo, deaia baietii patronilor merg cu suta in oras si nimeni nu vede nimic. Suntem un oras pierdut…mai ales cu tigania din august…

 2. lugojan

  23 iulie 2016 at 14:52

  asa este …suntem un oras terminat din toate punctele de vedere…curatenie ,liniste ,ordine,conditi de trai ,si in urmatori patru ani vom fi praf,din FRUNCEA o sa ajungem in virful cozi

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Lugojean, evadat din Spania, prins la Timişoara! Individul, extrem de periculos, avea de executat 15 ani de închisoare

Daniel Groza26 mai 2017

Invitaţie la plimbare pe bicicletă, pe un traseu de 30 de kilometri în zona Lugojului

Cetateanul26 mai 2017

Puteţi să ajutaţi spitalul lugojean dacă mergeţi la un spectacol folcloric

Daniel Groza26 mai 2017

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017
%d blogeri au apreciat: