Actualitate

Tânără de 24 ani, paralizată complet de la gât în jos după un accident al autocarului care o ducea de la fabrică spre casă

Tânără de 24 ani, paralizată complet de la gât în jos după un accident al autocarului care o ducea de la fabrică spre casă

Autoliv

Un grav accident de autocar petrecut noaptea trecută la Caransebeș s-a soldat cu urmări grave pentru o tânără de 24 de ani, care a suferit în urma impactului răni care au lăsat-o paralizată de la gât în jos.

Potrivit polițiștilor, accidentul de circulație din Caransebeș s-a produs după ce șoferul unui autocar al companiei Livio Dario care transporta muncitori de la o fabrică din Caransebeș spre casă a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens, unde a lovit un autoturism și s-a oprit într-un stâlp din beton. În urma impactului 26 de persoane au fost rănite, trei dintre acestea grav.

Cele mai grave răni le-a suferit o tânără de 24 de ani care a fost luată imediat după accident și dusă la Timișoara în comă indusă. Potrivit unor surse medicale de la Spitalul Județean Timișoara, în momentul de față, tânăra este conștientă dar starea ei este extrem de gravă, fiind paralizată complet de la gât în jos.

„A suferit o leziune la nivelul coloanei cervicale. În acest moment este tetraplegică, ceea ce înseamnă că îi sunt paralizate atât mâinile, cât și picioarele.  Este conștientă, cooperantă. Nu are nicio leziune în afară de cea de la nivelul gâtului. Este o tragedie. Sper să nu rămână paralizată, dar este riscul foarte mare ca această tânără să rămână tetraplegică”, au declarat surse medicale din cadrul Secției de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean Timișoara.

Sursa foto: resita.ro

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. un binevitor

    16 octombrie 2015 at 15:47

    Stimati apatinatori ai fetei ….,va inteleg durerea prin care treceti,am trecut si eu prin un necaz asemantor.Va rog sa incercati sa ajungeti neaparat la Clinica de neorochrurgie din Cluj.Acolo il gasiti pe dr neorochirurg Tiberiu Maior(specializat in chirurgie spinala).Nu va recomand sa nu ramineti la neurochirurgia din Timisoara,am trecut si eu printr-un necaz asemantor cu o ruda f apropiata si va recomand cu cea mai mare caldura si increde pe dr.Maior.Nu raminteti la dr Negoescu de la Casa Austria….

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Lugojean, evadat din Spania, prins la Timişoara! Individul, extrem de periculos, avea de executat 15 ani de închisoare

Daniel Groza26 mai 2017

Invitaţie la plimbare pe bicicletă, pe un traseu de 30 de kilometri în zona Lugojului

Cetateanul26 mai 2017

Puteţi să ajutaţi spitalul lugojean dacă mergeţi la un spectacol folcloric

Daniel Groza26 mai 2017

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017
%d blogeri au apreciat: