Actualitate

„Tata bunu”, acuzat că a luat o „zeciuială” de 230.000 de lei și 8.400 de euro, a fost trimis în judecată

„Tata bunu”, acuzat că a luat o „zeciuială” de 230.000 de lei și 8.400 de euro, a fost trimis în judecată

Autoliv

Vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionesie Ghiorghioni, acuzat de trafic de influență după ce a cerut 10 la sută din valoarea unui contract de întreținere a drumurilor din Caraș a fost trimis în judecată. În același dosar este judecat și nepotul celui supranumit „tata bunu”, Cosmin Ghiorghioni.

Ancheta în cazul vicepreședintelui CJ Caraș-Severin a fost finalizată în mai puțin de o lună de la momentul în care Ionesie Ghiorghioni a fost arestat, dosarul fiind finalizat și trimis în judecată. Vicele CJ Caraș-Severin este acuzat de trafic de influență după ce a luat „zeciuială” dintr-un contract de întreținere a drumurilor județene. Potrivit procurorilor DNA, șpaga încasată de Ghiorghioni este 230.000 de lei și 8.400 de euro.

„În schimbul sumelor menţionate, firma respectivă a fost favorizată de către inculpatul Gheorghioni Ionesie, prin atribuirea contractelor, prin efectuarea cu prioritate a plăților de către Direcția de Administrare a Patrimoniului Public și Privat – unitate din structura Consiliului Județean Caraș Severin și prin acceptarea și semnarea devizelor de lucrări de către funcționarii din cadrul aceleiași instituții. Suma de 8.400 de euro a fost pretinsă și primită în mai multe tranșe de către inculpatul Gheorghioni Ionesie, prin intermediul inculpatului Ghiorghioni Adrian Cosmin.  Pentru ajutorul acordat, Ghiorghioni Adrian Cosmin, rudă a inculpatului, a primit de la soția omului de afaceri, ca folos propriu, o cameră foto cu diverse accesorii, în valoare de cca. 1.900 lei”, arată procurorii DNA.

Ionesie și Cosmin Ghiorghioni vor fi judecați de Tribunalul Caraș-Severin, fiind deferiți justiției în stare de arest preventiv.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017
%d blogeri au apreciat: