Actualitate

Țestoasele Ninja vin la Cinema Bela Lugosi

Țestoasele Ninja vin la Cinema Bela Lugosi

Autoliv

Trei noi pelicule vor încânta, începând cu săptămâna următoare, spectatorii care vor alege să se relaxeze la cinematograful Bela Lugosi din oraş. Primul film, unul dintre cele mai aştetate apariţii ale anului, îi are în prim-plan pe Michelangelo, Donatello, Leonardo și Raphael, în Ţestoasele Ninja 2. A doua apariţie este comedia Super băieţi, cu Ryan Gosling, Russell Crowe, Matt Bomer şi Kim Basinger. O altă apariţie care va putea fi urmărită pe marele ecran la Lugoj este Mamă, ce zi!, cu Jennifer Aniston, Julia Roberts, Kate Hudson şi Jason Sudeikis.

Program cinema 27 mai – 2 iunie:

Vineri, Sâmbătă, Duminică, 27 – 29 mai: Regina Kristina, 17:00 şi 20:00; Vecini de coşmar 2, 17:30; Super băieţi, 20:30;
Sâmbătă şi Duminică, 28 şi 29 mai: Angry Birds 3D, 10:00;
Joi, 2 iunie: Ţestoasele Ninja 2 3D: 17:00 ŞI 20:00; Super băieţi, 17:30; Mamă, ce zi, 20:30.
Ţestoasele Ninja 2: Michelangelo, Donatello, Leonardo și Raphael se întorc pe marile ecrane în această vară pentru a se lupta cu inamici și mai puternici, și mai diabolici. Li se alătură, din nou, April O’Neil (Megan Fox) și Vern Fenwick (Will Arnett), dar au și un nou aliat: justițiarul cu mască de hochei Casey Jones (Stephen Amell). După ce superticălosul Shredder scapă din arest, își unește forțele cu cercetătorul nebun Baxter Stockman (Tyler Perry), și cu două “gorile” cu minte puțină, Bebop (Gary Anthony Williams) și Rocksteady (supervedeta de wrestling Stephen “Sheamus” Farrelly), pentru a pune în mișcare un plan diabolic de dominație mondială. Dar Țestoasele se trezesc față în față cu un rău și mai mare decât Shredder, cu un plan și mai periculos: infamul Krang.

Super băieţi: Acţiunea filmului „Super băieţi” are loc în Los Angeles în anii ’70, când nepriceputul detectiv particular Holland March şi bătăuşul Jackson Healy trebuie să lucreze împreună pentru a rezolva cazul unei fete dispărute. Investigaţiile lor duc spre o conspiraţie la nivel înalt.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Lugojenii pot zbura spre Palma de Mallorca, Antalya, Santorini şi Constanta în vacanţa de vară! Doua noi curse spre Bucureşti

Daniel Groza29 mai 2017

Lugojul, pe un butoi cu pulbere. Locuitorii sunt indignaţi de ultimul scandal provocat de ţigani. Unii vor “război interetnic”

Cetateanul29 mai 2017

Cea mai aşteptată premieră a lunii ajunge şi la Cinema Bela Lugosi. Piraţii din Caraibe 5 se poate vedea 3D

Cetateanul29 mai 2017

Lugojean, evadat din Spania, prins la Timişoara! Individul, extrem de periculos, avea de executat 15 ani de închisoare

Daniel Groza26 mai 2017

Invitaţie la plimbare pe bicicletă, pe un traseu de 30 de kilometri în zona Lugojului

Cetateanul26 mai 2017

Puteţi să ajutaţi spitalul lugojean dacă mergeţi la un spectacol folcloric

Daniel Groza26 mai 2017

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017
%d blogeri au apreciat: