Tily Niculae a născut! Proaspăta mămică este în culmea fericirii: „L-am adus pe lume pe cel mai bun, pufos și dorit copil”

0

Bucurie de nedescris în familia lui Tily Niculae. Îndrăgita actriță a născut un băiețel care a primit nota 10! Vedeta a împărtășit cu toții fanii ei virtuali bucuria prin care trece și le-a și arătat prima imagine cu noul membru al familiei.

„L-am adus pe lume pe cel mai bun, pufos și dorit copil. De ziua soțului i-am facut cea mai mare bucurie. În urmă cu 10 ani mergeam la primărie să declarăm căsătorie, iar pentru noi, de acum încolo, această zi va avea triplă semnificație. Cel mai nou membru al familiei, Radu – Teodor al cărui nume simbolizează ‘Bucurie’ – ‘ Darul lui Dumnezeu’ s-a născut sanatos și voios. 3620 kg, 52 cm”, a fost prima parte a mesajului transmis de Tily Niculae.

Familia actriței a fost cu emoțiile la purtător, însă totul a mers de minune. Tily a publicat un mesaj plin de duioșie și pentru aceștia, mesaj în care a ținut să le mulțumească fiecăruia în parte pentru tot sprijinul.

„Familia plânge într-una de fericire când facem video call-uri, dar știm cu toții că este doar un moment din viețile noaste când stăm despărțiți! În realitate suntem mai uniți și recunoscători, fiindcă ne avem unii pe ceilalți. Sofia este surioara pe care orice frățior și-ar fi dorit-o. Numai că ea este 100% surioara lui Radu. Fetița cu ochi albaștri care l-a dorit, pupat într-una atunci când era în burtică și i-a spus neîncetat: Te iubesc! Este acasă și plânge de emoții și neputință că nu îl poate ține în brațe. Dar, în curând:) ne vom drăgăli cu toții”, a mai spus actrița.

Ce declara Tily Niculae înainte să nască

„Voi naște la clinica unde lucrează doctorul meu, dar nu doresc să spun la ce spital. Copiii nu au nevoie de foarte multe lucruri. Am învățat asta de la sarcina cu Sofia (8 ani, primul ei copil – n.r.), când am cumpărat toate prostiile și a fost exemplul cel mai prost când a venit vorba despre cosumerismul excesiv’, a afirmat Tily Niculae pentru click.ro.

„Încerc să rămân pozitivă, dar nu îmi iese. Al treilea trimestru este cel mai dificil din punct de vedere fizic și emoțional. Deprivarea de somn și insomniile m-au terminat!

În loc să fie cu ‘yey pentru că mai sunt doar câteva săptămâni până când o să îl țin în brațe pe iubitul nostru mic, ce fac eu? Plâng și am o față tristă! Cu siguranță sunt hormonii‼ Anxietatea, pe care mă incapantanez să o alung, chiar nu mă sperie. Știu că sunt stări care vor trece’, a notat Tily Niculae pe Instagram.

„Fiindcă acum sunt conștientă de acest proces. De acest MIRACOL! Știu ce înseamnă o naștere, știu cum este să te simți lăuză’’, a mai comentat Tily Niculae.

Sursa: ciao.ro

Sursa foto: unica.ro, playtech.ro

Sursa – Glow Magazin.

Citește și