Actualitate

Al treilea mall din Timișoara. Primăria a emis autorizația de construire pentru Timișoara Plaza

Al treilea mall din Timișoara. Primăria a emis autorizația de construire pentru Timișoara Plaza

Autoliv

În plină dezvoltare a mall-ului din Calea Șagului, reprezentanții Iulius Mall au anunțat construirea unui adevărat orășel lângă actualul mall. În plus, reprezentanții firmei care vrea să ridice la Timișoara cel de-al treilea mall au anunțat că au asigurată sursa de finanțare pentru proiect, iar Primăria Timișoara a și emis autorizația de construcție a clădirii.

Timișoara se confruntă cu o dezvoltare a centrelor comerciale fără precedent. După ce ani de zile timișorenii au avut la dispoziție un singur mall, Iulius Mall, Capitala Banatului este foarte aproape de a avea trei mall-uri, plus o extindere uriașă a actualului centru comercial.

Cu mall-ul din Calea Șagului, dezvoltat în ritm alert de sud-africanii de la NEPI, reprezentanții Iulius Mall au plusat cu un proiect grandios, dezvoltarea unui mic orășel în zona actualului mall. Israelienii de la Plaza Center au încercat să țină ritmul și afișat la terenul pe care îl dețin pe Calea Lugojului din Timișoara că vor deschide Timișoara Plaza în 2016.

Luni bune banner-ul cu anunțul privind deschiderea noului centru comercial a fost singura amenințare a celor de la Plaza Center. În ultima perioadă, proiectul a cunocut o evoluție spectaculoasă, reprezentanții Plaza Center anunțând că au asigurată mare parte din finanțare pentru construirea celui de-al treilea mall din Timișoara.

Surse din Primăria Timișoara au declarat că recent a fost emisă și autorizația de construire pentru firma SC Elite Plaza SRL, care a primit autorizație pentru construirea unui centru comercial cu demisol, parter, mezanin și două etaje, dar și pentru realizarea parcării, a spațiilor verzi și a căii de acces. Potrivit surselor amintite, Primăria a emis pentru construirea Timișoara Plaza autorizația nr. 987/16 iulie 2015. Lucrările la cel de-al treilea mall din Timișoara ar putea începe până la sfârșitul acestui an.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017
%d blogeri au apreciat: