Actualitate

Tineri din Lugoj, printre noii lucrători ai Jandarmeriei şi Poliţiei Timiş! Un jandarm lugojean, avansat in grad

Tineri din Lugoj, printre noii lucrători ai Jandarmeriei şi Poliţiei Timiş! Un jandarm lugojean, avansat in grad

Autoliv

După ani de pregătire în cadrul instituţiilor de învăţământ şi stagii de practică desfăşurate în cadrul unităţilor Jandarmeriei şi a Poliţiei Române, absolvenţii şcolilor au primit repartiţia mult aşteptată.

Începând cu data de 1 august, patru subofiţeri au ales să-şi înceapă cariera militară la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Timiş. Cei patru sunt absolvenţi ai Şcolii Militare de subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani. Printre aceştia se numără şi un lugojean, care va fi cel mai probabil repartizat la Timişoara, din cauză că la subunitatea din Lugoj nu există locuri vacante.

Cu această ocazie, la sediul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi a avut loc şi o festivitate în urma căreia 18 jandarmi au fost avansaţi. Un sublocotenent a fost avansat la gradul de locotenent, 2 plutonieri adjutanţi la gradul de plutonier adjutant şef, 8 plutonieri la gradul de plutonier major şi 7 sergenţi major la gradul de plutonier. Unul dintre jandarmii avansaţi este lugojeanul Nicolae Goloşie, care a fost avansat de la gradul de plutonier la cel de plutonier major.

În cazul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, 21 de tineri, absolvenţi ai Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti şi ai Şcolilor de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi „Septimiu Mureşan” Cluj – Napoca îşi vor desfăşura începând de astăzi activitatea în cadrul Inspectoratului şi respectiv al Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Timişoara. Dintre aceştia, 3 agenţi sunt din Lugoj şi vor afla în curând unde vor fi repartizaţi.

Patru ofiţeri au fost încadraţi în formaţiunile de investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, ordine publică şi rutieră, iar 16 agenţi în cadrul structurilor urbane de ordine publică. Totodată, la nivelul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Timişoara îşi vor putea pune în valoare cunoştinţele acumulate pe durata studiilor un ofiţer de poliţie şi 5 agenţi.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017
%d blogeri au apreciat: