Actualitate

Toată Poliţia Lugoj, în stradă! Razie cu amenzi de 12.000 de lei în câteva ore

Toată Poliţia Lugoj, în stradă! Razie cu amenzi de 12.000 de lei în câteva ore

Cetateanul Lugoj

Poliţiştii lugojeni din mai multe birouri au fost puşi la lucru marţi, în decursul dimineţii, cauza fiind o razie organizată pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică corespunzător, în vederea prevenirii activităţilor infracţionale şi a creşterii vizibilităţii elementului poliţienesc.

Poliţiştii au acţionat pentru a identifica persoanele pretabile la săvârşirea de infracţiuni stradale cu sau fără violenţă, identificarea persoanelor urmărite în temeiul legii, bunurilor ce pot proveni din  infracţiuni sau care pot să folosească la săvârşirea de infracţiuni, precum şi pentru combaterea tuturor faptelor antisociale.

„Poliţiştii au depistat un bărbat de 28 de ani în timp ce oferea spre vânzare încălţăminte care purta însemnele unei mărci înregistrate fără acordul titularului. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal conform Legii 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice şi au fost ridicate în vederea confiscării 12 perechi de pantofi sport”, spun poliţiştii.

În total, au fost controlate 8 unităţi comerciale, legitimate peste 260 de persoane şi verificate în baza de date 178 de autovehicule. În urma controalelor, poliţiştii au constatat 4 infracţiuni şi au aplicat 61 de sancţiuni contravenţionale conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, Legii 145/2014 pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei produselor din sectorul agricol şi pentru nerespectarea normelor rutiere.

„Poliţiştii au depistat un bărbat de 24 de ani în timp ce conducea un autoturism pe strada Timişorii fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.”, se mai arată în raportul poliţiştilor lugojeni.

Acţiunile poliţiştilor continuă şi în următoarele zile, pe raza întregului municipiu şi în cadrul secţiilor rurale din subordinea Lugojului.

Valoarea totală a amenzilor a depășot suma de 12.000 de lei.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

PSD pregăteşte o nouă mizerie. Un pliant cu informaţii false şi defăimătoare pe care să-l distribuie în cutiile poştale (P)

Cetateanul9 decembrie 2016

Lugojenii pot sta la curent cu cele mai în vogă evenimente din judeţ cu ajutorul unei noi aplicaţii

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

Lugojenii, chemaţi să descopere măreţia muntelui în cadrul unui eveniment dedicat filmului “Sălbăticia din Carpaţi”

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

Lugojenii nu pot vota decât la secţiile la care sunt arondaţi! Vezi unde e secţia ta de votare

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

[VIDEO&FOTO] Atmosferă incendiară la balul bobocilor de la „Drăgan”! Ruby a încheiat spectacolul cu un concert de senzaţie

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

Doctoriţa din Lugoj pusă pe Facebook de lugojeni că parchează aiurea a trimis drept la replică: „Cum e cu cei 7 ani de acasă?”

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

PNL dezminte zvonurile că Buciu nu se află pe poziția a doua la Senat. Dovada este un specimen al buletinului de vot

Daniel Groza8 decembrie 2016

[FOTO] Maeştrii bucătari ai Lugojului, juraţii concursului gastronomic al elevilor de la Branişte

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

Fostul șef al Poliției Lugoj, Claudiu Chebici, acuzat că a protejat tăieri ilegale de pădure: „Sunt foarte relaxat”

Daniel Dancea8 decembrie 2016

Bărbat de lângă Lugoj, trimis în judecată pentru loviri și alte violențe și ultraj. L-a atacat pe un pădurar

Daniel Dancea7 decembrie 2016

Bişniţari luaţi pe sus de poliţişti! Ţigări, alcool, petarde şi valută, pe lista de „descoperiri” ale autorităţilor

Gabriel Iosa7 decembrie 2016

[VIDEO] Şoferi furioşi din cauza unui bizon la Lugoj! A blocat circulaţia şi s-a jucat pe telefon, în timp ce pasagera plătea o factură

Cetateanul7 decembrie 2016