Top cele mai seducatoare parfumuri pentru ea

0

Lmj.ro este magazinul de parfumuri unde gasesti varietatea, eleganta si rafinamentul aromelor. Noi am realizat topul celor mai indragite parfumuri, pentru ea si pentru el, parfumuri  de care sa te indragostesti la prima vedere, sau mai degraba de la primul “puf”.

Sa iti gasesti parfumul de semnatura sau parfumul care sa te reprezinte cel mai bine este la fel de complicat ca a-ti gasi jumatatea… pana nu il gasesti, nu stii exact ce cauti. Si mai greu atunci cand pretentiile iti sunt ridicate. Din fericire, maestrii parfumieri au facut descoperirea parfumului ideal putin mai usoara. Dupa ce am parcurs arhivele parfumurilor pentru unele dintre cele mai populare și mai interesante (toate disponibile si pe lmj.ro, magazinul tau de parfumuri), am găsit parfumuri cu un istoric dovedit pentru intrigi. Unii le-au apreciat pentru arome, iar unii le-au apreciat in mod special pentru sticla ce poate fi un accesoriu de decor perfect, chiar si pentru cei mai pretentiosi.

Pentru Kenzo, nu leul este regele junglei, ci elefantul, ce stă mândru pe flacon. Kenzo Jungle este un parfum aromat-oriental, plin de caracter, aparut in 1996. Ar trebui sa iei in calcul si ca este un parfum deosebit de persistent, ceea ce il face de doua ori mai ravnit.

Feminin. Eteric. Superb. Amarige de la Givenchy intruchipeaza esenta feminitatii prin note delicate si dulci care ii ofera o stralucire speciala. Foarte popular si longeviv, a aparut in 1991, iar numele de “Amarige” este de fapt un anagram frantuzesc  “mariage”, iar femeia Amarige este gratioasa, jucausa si fermecatoare. Acesta este disponibil in varianta de: 50 ml si 100 ml.

Revenim in vremuri moderne si prezentam La Belle de la Jean Paul Gaultier, un parfum aber – vanilla, lansat in 2019. Cu un ambalaj spectaculos, La Belle te va captiva de la prima intalnire. Il poti gasi in mai multe variante: 30 ml, 50 ml si 100 ml.

Bine ai venit in lumea LMJ.ro, magazinul de parfumuri cu arome delicioase!

Citește și