Actualitate

Traficanți de țigări din Lugoj, trimiși în judecată. Cine e contrabandista care ascundea acasă peste 2.000 de pachete de țigări

Traficanți de țigări din Lugoj, trimiși în judecată. Cine e contrabandista care ascundea acasă peste 2.000 de pachete de țigări

Cetateanul Lugoj

Trei contrabandiști de țigări din Lugoj, Mariana Nicoleta Fekete, Ioan Cosmin Jugan și Ramona Felicia Prejban au fost trimiși în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, fiind acuzați de contrabandă cu țigări prin care au prejudiciat statul cu 33.000 de lei.

„În cursul anului 2016 inculpaţii au achiziţionat de pe piaţa neagră ţigări netimbrate provenind din contrabandă cu scopul de a le comercializa şi a obţine profit. În urma percheziţiilor efectuate la domiciliile acestora a fost descoperită cantitatea de 200 pachete netimbrate la inculpatul Jugan Ioan Cosmin, cantitatea de 500 pachete netimbrate la inculpata Fekete Mariana Nicoleta şi cantitatea de 2170 pachete netimbrate la inculpata Prejban Ramona Felicia. Prin fapta acestora s-a creat un prejudiciu total bugetului de stat în cuantum de 33000 lei”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Într-un alt dosar, procurorii lugojeni l-au trimis în judecată pe Iulian Țuca, un contrabandist prins în Piața din Lugoj cu 110 pachete de țigări. „La data de 09.12.2015 organele de poliţie l-au depistat pe inculpat în zona pieţei Timişul din Lugoj având asupra sa cantitatea de 109 pachete de ţigări netimbrate. Prin fapta acestuia s-a creat un prejudiciu total bugetului de stat în cuantum de 1367 lei”, au arătat procurorii.

Tot pentru contrabandă a fost trimisă în judecată și Elena Botan. „La data de 23.12.2015 organele de poliţie au depistat-o pe inculpată în zona pieţei Timişul din Lugoj având asupra sa cantitatea de 46 pachete de ţigări netimbrate. La data de 22.04.2016 organele de poliţie au depistat-o pe inculpată pe str. Morilor din municipiul Lugoj având asupra sa cantitatea de 10 pachete de ţigări netimbrate. Prin fapta acestuia s-a creat un prejudiciu total bugetului de stat în cuantum de 704 lei”, au mai arătat procurorii.

Toate cele trei dosare au fost trimise pentru judecată la Judecătoria Lugoj.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Actualitate

PSD pregăteşte o nouă mizerie. Un pliant cu informaţii false şi defăimătoare pe care să-l distribuie în cutiile poştale (P)

Cetateanul9 decembrie 2016

Lugojenii pot sta la curent cu cele mai în vogă evenimente din judeţ cu ajutorul unei noi aplicaţii

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

Lugojenii, chemaţi să descopere măreţia muntelui în cadrul unui eveniment dedicat filmului “Sălbăticia din Carpaţi”

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

Lugojenii nu pot vota decât la secţiile la care sunt arondaţi! Vezi unde e secţia ta de votare

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

[VIDEO&FOTO] Atmosferă incendiară la balul bobocilor de la „Drăgan”! Ruby a încheiat spectacolul cu un concert de senzaţie

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

Doctoriţa din Lugoj pusă pe Facebook de lugojeni că parchează aiurea a trimis drept la replică: „Cum e cu cei 7 ani de acasă?”

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

PNL dezminte zvonurile că Buciu nu se află pe poziția a doua la Senat. Dovada este un specimen al buletinului de vot

Daniel Groza8 decembrie 2016

[FOTO] Maeştrii bucătari ai Lugojului, juraţii concursului gastronomic al elevilor de la Branişte

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

Fostul șef al Poliției Lugoj, Claudiu Chebici, acuzat că a protejat tăieri ilegale de pădure: „Sunt foarte relaxat”

Daniel Dancea8 decembrie 2016

Bărbat de lângă Lugoj, trimis în judecată pentru loviri și alte violențe și ultraj. L-a atacat pe un pădurar

Daniel Dancea7 decembrie 2016

Bişniţari luaţi pe sus de poliţişti! Ţigări, alcool, petarde şi valută, pe lista de „descoperiri” ale autorităţilor

Gabriel Iosa7 decembrie 2016

[VIDEO] Şoferi furioşi din cauza unui bizon la Lugoj! A blocat circulaţia şi s-a jucat pe telefon, în timp ce pasagera plătea o factură

Cetateanul7 decembrie 2016