Actualitate

Trăiesc în cea mai cruntă mizerie, dar pe spatele lor s-au câştigat milioane de euro. Povestea lor în ediția tipărită Cetățeanul

Trăiesc în cea mai cruntă mizerie, dar pe spatele lor s-au câştigat milioane de euro. Povestea lor în ediția tipărită Cetățeanul

Cetateanul Lugoj

Cartierul Mondial Bocşei e zona cu cel mai înalt grad de sărăcie din municipiul de pe Timiş. Locuitorii din cartierul de la marginea Lugojului au fost mereu folosiţi şi manipulaţi de către oameni de afaceri şi politicieni, încă de la industriaşul Jacob Muschong, până la personajele zilelor noastre: Mihai Tânjală, Florin Măran, Marius Martinescu şi Francisc Boldea. Subiectul a fost adus în actualitate, zilele trecute, de candidatul independent Claudiu Buciu, care a arătat cum aceștia au câştigat milioane de euro dintr-un schimb de terenuri din Mondial Bocşei cu altele de pe strada Timişoarei. Subiectul deschide ediția cu numărul 47 a săptămânalului Cetățeanul.

Familia unui lugojean găsit în apele Timişului bănuieşte că a fost omorât. După ce anunțase că acesta dispăruse de acasă pe 28 martie, cadavrul său a fost găsit plutind pe Timiş pe 8 aprilie. Amănunte despre caz în pag 5 a ediției de astăzi a săptămânalului.

Primăria Lugoj, dată în judecată de un criminal. Un lugojean rămas fără locuința de la Primărie după ce a fost arestat pentru omor, fiind acuzat că l-a ucis cu mai multe lovituri de cuțit pe soțul fostei sale concubine, a ieșit din pușcărie și a dat Primăria în judecată. Subiectul pe larg în Cetățeanul din această săptămână.

Doi polițiști locali sunt cercetați de Comisia de disciplină după ce unul dintre șefii Poliției Locale i-a găsit în afara postului. Aceeași Comisie va cerceta în perioada următoare și faptele desprinse dintr-o plângere disciplinară depusă de reporterul ziarului Cetățeanul Gabriel Iosa împotriva unui angajat al Primăriei care l-a amenințat cu bătaia. Detalii în pagina 5.

Un lugojean a devenit şef de echipă pe cel mai mare șantier al lumii. După ce o perioadă a lucrat în Italia, în 2014, Dan Ciungulescu, este trimis de firma la care muncea în Canalul Panama. Lugojeanul a povestit pentru Cetăţeanul cum a ajuns să conducă o echipă de muncitori în cel mai mare şantier din lume. Povestea lui în pagina 8.

Alte titluri ale ediției de astăzi sunt: 100 de hectare de teren rămase neatribuite în zona Lugojului ar putea ajunge la proprietari; Ambasadorul Americii primește cheia orașului Lugoj; Spitalul lugojean a fost acreditat, cel din Făget mai aşteaptă; Spectacolul aeronautic de la Surduc se anunţă mai slab decât precedentele; Cinematografele Lugojului de la filmul mut, la proiecţiile 3D.

În ediția tipărită Cetățeanul continua concursurile cu care v-ați obișnuit deja. 10 cititori norocoși vor fi premiați cu câte un miel, 2 vor primi abonamente la Salina Saledar, unul va primi un coș plin cu alimente, iar un altul un plin de benzină. Pe lângă acestea, din paginile ziarului mai puteţi decupa taloanele pentru aniversările săptămânii.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

PSD pregăteşte o nouă mizerie. Un pliant cu informaţii false şi defăimătoare pe care să-l distribuie în cutiile poştale (P)

Cetateanul9 decembrie 2016

Lugojenii pot sta la curent cu cele mai în vogă evenimente din judeţ cu ajutorul unei noi aplicaţii

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

Lugojenii, chemaţi să descopere măreţia muntelui în cadrul unui eveniment dedicat filmului “Sălbăticia din Carpaţi”

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

Lugojenii nu pot vota decât la secţiile la care sunt arondaţi! Vezi unde e secţia ta de votare

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

[VIDEO&FOTO] Atmosferă incendiară la balul bobocilor de la „Drăgan”! Ruby a încheiat spectacolul cu un concert de senzaţie

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

Doctoriţa din Lugoj pusă pe Facebook de lugojeni că parchează aiurea a trimis drept la replică: „Cum e cu cei 7 ani de acasă?”

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

PNL dezminte zvonurile că Buciu nu se află pe poziția a doua la Senat. Dovada este un specimen al buletinului de vot

Daniel Groza8 decembrie 2016

[FOTO] Maeştrii bucătari ai Lugojului, juraţii concursului gastronomic al elevilor de la Branişte

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

Fostul șef al Poliției Lugoj, Claudiu Chebici, acuzat că a protejat tăieri ilegale de pădure: „Sunt foarte relaxat”

Daniel Dancea8 decembrie 2016

Bărbat de lângă Lugoj, trimis în judecată pentru loviri și alte violențe și ultraj. L-a atacat pe un pădurar

Daniel Dancea7 decembrie 2016

Bişniţari luaţi pe sus de poliţişti! Ţigări, alcool, petarde şi valută, pe lista de „descoperiri” ale autorităţilor

Gabriel Iosa7 decembrie 2016

[VIDEO] Şoferi furioşi din cauza unui bizon la Lugoj! A blocat circulaţia şi s-a jucat pe telefon, în timp ce pasagera plătea o factură

Cetateanul7 decembrie 2016