Autoliv Lugoj

Actualitate

Trăiesc în cea mai cruntă mizerie, dar pe spatele lor s-au câştigat milioane de euro. Povestea lor în ediția tipărită Cetățeanul

Trăiesc în cea mai cruntă mizerie, dar pe spatele lor s-au câştigat milioane de euro. Povestea lor în ediția tipărită Cetățeanul

Cetateanul Lugoj

Cartierul Mondial Bocşei e zona cu cel mai înalt grad de sărăcie din municipiul de pe Timiş. Locuitorii din cartierul de la marginea Lugojului au fost mereu folosiţi şi manipulaţi de către oameni de afaceri şi politicieni, încă de la industriaşul Jacob Muschong, până la personajele zilelor noastre: Mihai Tânjală, Florin Măran, Marius Martinescu şi Francisc Boldea. Subiectul a fost adus în actualitate, zilele trecute, de candidatul independent Claudiu Buciu, care a arătat cum aceștia au câştigat milioane de euro dintr-un schimb de terenuri din Mondial Bocşei cu altele de pe strada Timişoarei. Subiectul deschide ediția cu numărul 47 a săptămânalului Cetățeanul.

Familia unui lugojean găsit în apele Timişului bănuieşte că a fost omorât. După ce anunțase că acesta dispăruse de acasă pe 28 martie, cadavrul său a fost găsit plutind pe Timiş pe 8 aprilie. Amănunte despre caz în pag 5 a ediției de astăzi a săptămânalului.

Primăria Lugoj, dată în judecată de un criminal. Un lugojean rămas fără locuința de la Primărie după ce a fost arestat pentru omor, fiind acuzat că l-a ucis cu mai multe lovituri de cuțit pe soțul fostei sale concubine, a ieșit din pușcărie și a dat Primăria în judecată. Subiectul pe larg în Cetățeanul din această săptămână.

Doi polițiști locali sunt cercetați de Comisia de disciplină după ce unul dintre șefii Poliției Locale i-a găsit în afara postului. Aceeași Comisie va cerceta în perioada următoare și faptele desprinse dintr-o plângere disciplinară depusă de reporterul ziarului Cetățeanul Gabriel Iosa împotriva unui angajat al Primăriei care l-a amenințat cu bătaia. Detalii în pagina 5.

Un lugojean a devenit şef de echipă pe cel mai mare șantier al lumii. După ce o perioadă a lucrat în Italia, în 2014, Dan Ciungulescu, este trimis de firma la care muncea în Canalul Panama. Lugojeanul a povestit pentru Cetăţeanul cum a ajuns să conducă o echipă de muncitori în cel mai mare şantier din lume. Povestea lui în pagina 8.

Alte titluri ale ediției de astăzi sunt: 100 de hectare de teren rămase neatribuite în zona Lugojului ar putea ajunge la proprietari; Ambasadorul Americii primește cheia orașului Lugoj; Spitalul lugojean a fost acreditat, cel din Făget mai aşteaptă; Spectacolul aeronautic de la Surduc se anunţă mai slab decât precedentele; Cinematografele Lugojului de la filmul mut, la proiecţiile 3D.

În ediția tipărită Cetățeanul continua concursurile cu care v-ați obișnuit deja. 10 cititori norocoși vor fi premiați cu câte un miel, 2 vor primi abonamente la Salina Saledar, unul va primi un coș plin cu alimente, iar un altul un plin de benzină. Pe lângă acestea, din paginile ziarului mai puteţi decupa taloanele pentru aniversările săptămânii.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

[FOTO] Accident grav la intrare în Lugoj! Un bărbat, în stare gravă la spital după ce s-a răsturnat cu maşina

Gabriel Iosa24 februarie 2017

Bilanț negru, în Timiș. În 2016 s-a înregistrat cel mai mare număr de morți în accidente de muncă din ultimii cinci ani

Daniel Dancea24 februarie 2017

Culmea hoţiei la Lugoj! Un tânăr a jefuit un boschetar

Gabriel Iosa24 februarie 2017

„Când ţi se înfige cuţitul în spate, ce să mai faci?” Managerul spitalului din Lugoj îşi pierde postul de la 1 martie

Gabriel Iosa24 februarie 2017

Hipermarketul Kaufland duce lugojenii gratuit la cumpărături! Vezi programul microbuzului care face turul oraşului

Gabriel Iosa23 februarie 2017

[VIDEO] Cum sunt implicaţi poliţiştii în scandalul de la centrul de plasament din Lugoj

Gabriel Iosa22 februarie 2017

Nicu Bădina, nemulțumit de cafeaua primită la Consiliul Județean: „Vă rog să oferiți și lapte”

Daniel Dancea22 februarie 2017

Rings 3, noua apariţie la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa22 februarie 2017

Un bărbat de lângă Lugoj a înapoiat 2.200 de euro poliţiei, găsiţi într-un portmoneu

Gabriel Iosa22 februarie 2017

Lotul patru al autostrăzii Lugoj – Deva, promis pentru deschidere în acest an

Daniel Dancea21 februarie 2017

[FOTO] Primele imagini din hipermarketul Kaufland din Lugoj! Când se deschide pentru clienţi

Gabriel Iosa20 februarie 2017

Cafea, ţigări şi băutură de contrabandă, confiscate la Lugoj de către jandarmi

Gabriel Iosa17 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: