Actualitate

Trăiesc în cea mai cruntă mizerie, dar pe spatele lor s-au câştigat milioane de euro. Povestea lor în ediția tipărită Cetățeanul

Trăiesc în cea mai cruntă mizerie, dar pe spatele lor s-au câştigat milioane de euro. Povestea lor în ediția tipărită Cetățeanul

Autoliv

Cartierul Mondial Bocşei e zona cu cel mai înalt grad de sărăcie din municipiul de pe Timiş. Locuitorii din cartierul de la marginea Lugojului au fost mereu folosiţi şi manipulaţi de către oameni de afaceri şi politicieni, încă de la industriaşul Jacob Muschong, până la personajele zilelor noastre: Mihai Tânjală, Florin Măran, Marius Martinescu şi Francisc Boldea. Subiectul a fost adus în actualitate, zilele trecute, de candidatul independent Claudiu Buciu, care a arătat cum aceștia au câştigat milioane de euro dintr-un schimb de terenuri din Mondial Bocşei cu altele de pe strada Timişoarei. Subiectul deschide ediția cu numărul 47 a săptămânalului Cetățeanul.

Familia unui lugojean găsit în apele Timişului bănuieşte că a fost omorât. După ce anunțase că acesta dispăruse de acasă pe 28 martie, cadavrul său a fost găsit plutind pe Timiş pe 8 aprilie. Amănunte despre caz în pag 5 a ediției de astăzi a săptămânalului.

Primăria Lugoj, dată în judecată de un criminal. Un lugojean rămas fără locuința de la Primărie după ce a fost arestat pentru omor, fiind acuzat că l-a ucis cu mai multe lovituri de cuțit pe soțul fostei sale concubine, a ieșit din pușcărie și a dat Primăria în judecată. Subiectul pe larg în Cetățeanul din această săptămână.

Doi polițiști locali sunt cercetați de Comisia de disciplină după ce unul dintre șefii Poliției Locale i-a găsit în afara postului. Aceeași Comisie va cerceta în perioada următoare și faptele desprinse dintr-o plângere disciplinară depusă de reporterul ziarului Cetățeanul Gabriel Iosa împotriva unui angajat al Primăriei care l-a amenințat cu bătaia. Detalii în pagina 5.

Un lugojean a devenit şef de echipă pe cel mai mare șantier al lumii. După ce o perioadă a lucrat în Italia, în 2014, Dan Ciungulescu, este trimis de firma la care muncea în Canalul Panama. Lugojeanul a povestit pentru Cetăţeanul cum a ajuns să conducă o echipă de muncitori în cel mai mare şantier din lume. Povestea lui în pagina 8.

Alte titluri ale ediției de astăzi sunt: 100 de hectare de teren rămase neatribuite în zona Lugojului ar putea ajunge la proprietari; Ambasadorul Americii primește cheia orașului Lugoj; Spitalul lugojean a fost acreditat, cel din Făget mai aşteaptă; Spectacolul aeronautic de la Surduc se anunţă mai slab decât precedentele; Cinematografele Lugojului de la filmul mut, la proiecţiile 3D.

În ediția tipărită Cetățeanul continua concursurile cu care v-ați obișnuit deja. 10 cititori norocoși vor fi premiați cu câte un miel, 2 vor primi abonamente la Salina Saledar, unul va primi un coș plin cu alimente, iar un altul un plin de benzină. Pe lângă acestea, din paginile ziarului mai puteţi decupa taloanele pentru aniversările săptămânii.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Un făgeţean a ajuns la închisoare pentru că a condus beat pe străzile oraşului

Cetateanul27 aprilie 2017

Un bătrân a fost jefuit de doi indivizi care conduceau o maşină cu numere de Franţa

Cetateanul26 aprilie 2017

O lugojeancă îmbracă cu flori Fântâna cu Peşti din centrul Timişoarei, în cadrul Festivalului TimFloralis

Daniel Groza25 aprilie 2017

Un bebeluş, de cinci luni, din Lugoj a murit din cauza rujeolei

Cetateanul24 aprilie 2017

Viteză record pe drumul Lugoj-Buziaş. Poliţiştii l-au amendat pe vitezoman cu aproape 3.000 de lei

Cetateanul24 aprilie 2017

Noi descinderi la contrabandişti! Poliţiştii lugojeni au ajuns la Racoviţa

Daniel Groza21 aprilie 2017

Şef nou la Poliţia Timiş

Gabriel Iosa20 aprilie 2017

VIDEO – UPDATE Descinderi în Lugoj. Ce au găsit mascații în locațiile percheziționate

Daniel Groza20 aprilie 2017

VIDEO – Doi poliţişti din Timiş s-au îmbătat şi s-au bătut la birtul din sat

Cetateanul19 aprilie 2017

Atitudinea care face diferența

Cetateanul19 aprilie 2017

VIDEO – “Fast & furious 8” ajunge și la Cinema “Bela Lugosi”. Ce alte filme mai puteți vedea la cinematograful lugojean

Cetateanul18 aprilie 2017
autostrada Lugoj-Deva

CNAIR a făcut controale inopinate pe şantierul autostrăzii Lugoj-Deva, pentru a verifica cum sunt executate lucrările

Daniel Groza14 aprilie 2017
%d blogeri au apreciat: