Autoliv Lugoj

Sport

Ultimul meci amical pentru echipa de fotbal CSM Lugoj

Ultimul meci amical pentru echipa de fotbal CSM Lugoj

Business Strategist

Echipa de fotbal CSM Lugoj, angrenată în Campionatul Ligii a III-a, va juca vineri, 26 august, de la ora 17 ultimul meci amical înainte de începerea noului sezon competiţional, care este programat să ia startul în weekendul 2-3 septembrie. Fotbaliştii pregătiţi de Cosmin Petruescu vor întâlni pe teren propriu, în meciul de pregătire, colega de serie, ACS Poli II Timişoara.

“ACS Poli II este o echipă formată din jucători tineri şi foarte tineri, dar la fiecare meci ei pot beneficia de aportul unor jucători de la prima echipă. Mă aştept la o creştere vizibilă, atât din punct de vedere al prospeţimii fizice, cât şi în joc, cum de fapt s-a întâmplat la ultimele meciuri”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul echipei de fotbal CSM Lugoj.

Cu o săptămână înainte de startul primei etape a Campionatului Ligii a III-a la fotbal, Cosmin Petruescu este mulţumit cum a decurs întreaga perioadă de pregătire, în condiţiile în care nu a avut la dispoziţie toţi jucătorii de la început.

“Teoretic suntem la finalul celei de-a şasea săptămâni de pregătire, dar trebuie să ţinem cont că nu am avut toţi jucătorii de la începutul pregătirii, majoritatea dintre ei venind în urmă cu trei săptămâni. Sunt mulţumit atât de acumulările fizice pe care le-am făcut până în prezentc cât şi din punct de vedere tehnico-tactic, mai ales că în ultima săptămână am lucrat destul de mult şi bine. În ceea ce priveşte rezultatele acestor partide de pregătire, eu fac parte din categoria antrenorilor care îşi doreşte să le câştige, însă scorul final pentru mine nu este prioritar. Mai avem o săptămâna până la prima etapă şi sper ca  primul joc, indiferent de adversarul pe care îl vom întâlni, să ne prindă într-o formă cât mai apropiată de ceea ce ne dorim noi în acest tur de campionat”, a adăugat antrenorul.

Joi, 25 august, de la ora 16, va avea loc la Sediul Federaţiei Române de Fotbal tragerea la sorţi a calendarului noului sezon competiţional în Liga a III-a. Termenul de înscriere al echipelor a fost prelungit până în data de 24 august.

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Sport

Mai multe în Sport

Lugojenii sunt aşteptaţi să le susţină pe fetele de la CSM, în meciul cu Dinamo Bucureşti

Daniel Groza28 martie 2017

Nouă lugojeni participă la unul dintre cele mai cunoscute maratoane din România

Gabriel Iosa21 martie 2017

Lugojenii, aşteptaţi să susţină CSM-ul în cel de-al doliea meci din Play-Off

Daniel Groza21 martie 2017

Performanţă record! Spectacolul continuă, CSM Lugoj începe drumul în play-off

Cetateanul17 martie 2017

Voleibalistele au şanse mari să câştige ultimul meci înainte de play-off. Lugojenii, aşteptaţi să încurajeze echipa!

Daniel Groza9 martie 2017

Directorul şcolii sportive din Lugoj, lovit cu pumnul de către un coleg! Profesorul acuzat nu recunoaşte incidentul

Daniel Groza2 martie 2017

Un nou turneu de fotbal cu scop caritabil a reunit la Lugoj patru echipe, printre care şi Liga Studenţilor Facultăţii de Mecanică din Timişoara

Alina Damian27 februarie 2017

Voleibalistele lugojene au obţinut un punct în Moldova. Penicilina Iaşi- CSM Lugoj 3-2

Alina Damian27 februarie 2017

După victoria importantă de pe teren propriu contra celor de la SCM Piteşti, voleibalistele de la CSM Lugoj caută un nou succes în Moldova

Alina Damian22 februarie 2017

Echipa de tenis de masă a Şcolii Eftimie Murgu va reprezenta judeţul Timiş la Olimpiada Gimnaziilor

Alina Damian22 februarie 2017

Denis Berciu, medaliat cu argint la Campionatul Naţional. Sportivul a fost selectat pentru Europene

Alina Damian21 februarie 2017

Simion Moatăr a participat la prima şedinţă a Federaţiei Române de Fotbal ca membru în Comisia Centrală de Copii şi Juniori

Alina Damian21 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: