Sport

Ultimul meci amical pentru echipa de fotbal CSM Lugoj

Ultimul meci amical pentru echipa de fotbal CSM Lugoj

Cetateanul Lugoj

Echipa de fotbal CSM Lugoj, angrenată în Campionatul Ligii a III-a, va juca vineri, 26 august, de la ora 17 ultimul meci amical înainte de începerea noului sezon competiţional, care este programat să ia startul în weekendul 2-3 septembrie. Fotbaliştii pregătiţi de Cosmin Petruescu vor întâlni pe teren propriu, în meciul de pregătire, colega de serie, ACS Poli II Timişoara.

“ACS Poli II este o echipă formată din jucători tineri şi foarte tineri, dar la fiecare meci ei pot beneficia de aportul unor jucători de la prima echipă. Mă aştept la o creştere vizibilă, atât din punct de vedere al prospeţimii fizice, cât şi în joc, cum de fapt s-a întâmplat la ultimele meciuri”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul echipei de fotbal CSM Lugoj.

Cu o săptămână înainte de startul primei etape a Campionatului Ligii a III-a la fotbal, Cosmin Petruescu este mulţumit cum a decurs întreaga perioadă de pregătire, în condiţiile în care nu a avut la dispoziţie toţi jucătorii de la început.

“Teoretic suntem la finalul celei de-a şasea săptămâni de pregătire, dar trebuie să ţinem cont că nu am avut toţi jucătorii de la începutul pregătirii, majoritatea dintre ei venind în urmă cu trei săptămâni. Sunt mulţumit atât de acumulările fizice pe care le-am făcut până în prezentc cât şi din punct de vedere tehnico-tactic, mai ales că în ultima săptămână am lucrat destul de mult şi bine. În ceea ce priveşte rezultatele acestor partide de pregătire, eu fac parte din categoria antrenorilor care îşi doreşte să le câştige, însă scorul final pentru mine nu este prioritar. Mai avem o săptămâna până la prima etapă şi sper ca  primul joc, indiferent de adversarul pe care îl vom întâlni, să ne prindă într-o formă cât mai apropiată de ceea ce ne dorim noi în acest tur de campionat”, a adăugat antrenorul.

Joi, 25 august, de la ora 16, va avea loc la Sediul Federaţiei Române de Fotbal tragerea la sorţi a calendarului noului sezon competiţional în Liga a III-a. Termenul de înscriere al echipelor a fost prelungit până în data de 24 august.

 

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Sport

Mai multe în Sport

Luptătorii de la CSM Lugoj vor să dea lovitura la Campionatul Naţional Individual şi să se califice la Europene

Alina Damian18 ianuarie 2017

“Trebuie să se găsească mereu un cap sec”! Fostul director al CSM, surprins de decizia defiinţării echipelor de lupte, campioane naţionale

Daniel Groza18 ianuarie 2017

Echipele campioane nationale ale Lugojului vor fi desfiinţate. Primaria nu le mai susţine

Alina Damian17 ianuarie 2017

Lugojul va avea un reprezentant în FRF. Marius Maier va face parte din comisia care are ca scop dezvoltarea fotbalului românesc

Alina Damian17 ianuarie 2017

Foto! Peste 1000 de lei s-au adunat pentru a-l ajuta pe Ioji, în urma turneului de fotbal în sală

Alina Damian16 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Foto! CSM Lugoj a câştigat Cupa Rieker la volei

Alina Damian14 ianuarie 2017

Turnee de fotbal în scop caritabil la Lugoj şi în împrejurimi

Alina Damian13 ianuarie 2017

Două lugojence vor lupta pentru titlu la Campionatul Naţional de Pescuit la Copcă

Alina Damian12 ianuarie 2017

Motocicletă de ultimă generaţie pentru Mihai Stoichescu la început de an

Alina Damian12 ianuarie 2017

Echipa de fotbal CSM Lugoj se reuneşte. Vezi programul meciurilor de pregătire

Alina Damian11 ianuarie 2017

“ RIEKER CUP 2017 “ – turneu internaţional de volei la Lugoj

Daniel Groza11 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: