Administrație

Un consilier local îi cere demisia de onoare directorului Clubului Sportiv Municipal Lugoj

Un consilier local îi cere demisia de onoare directorului Clubului Sportiv Municipal Lugoj

Autoliv

Mihai Anghel, consilier local şi membru în comisia de sport i-a solicitat oficial demisia lui Gheorghe Bologa, directorul CSM Lugoj. Motivele pe care le-a invocat au fost că şeful CSM-ului a neglijat secţia de fotbal, că nu a gestionat bine banii pe care i-a primit de la Consiliul Local în acest an, conflictele pe care le-a stârnit în interiorul clubului şi faptul că nu face faţă presiunii existente la club.

“O parte din vină o are şi Consiliul Judeţean pentru că nu a acordat suma de 820 de mii de lei, însă responsabilitatea cea mai mare îi revine domnului Gheorghe Bologa din cauză că nu a ştiut să-şi organizeze banii pe care i-a primit de la începutul anului şi a lăsat echipa de fotbal de izbelişte. Nici celelalte secţii nu au fost mai favorizate, cu excepţia celor de la volei şi lupte-libere.  Banii care au fost alocaţi pentru fotbal la început de an au fost cheltuiţi pentru volei şi lupte în special pentru că erau în plin campionat. Toate secţiile sunt în pregătire, chiar dacă nu sunt în campionat, au antrenamente. Toţi se pregătesc şi muncesc la fel. Nu trebuia să facă diferenţele între secţii, ci trebuia să gestioneze fiecare leu acolo unde trebuia să meargă. Iar sumele care vin de la Consiliul Judeţean sunt destinate pentru volei, lupte şi gimnastică. Vreau să transmit lugojenilor să nu se mire dacă echipa de fotbal va retrograda în acest an, nu este vina antrenorilor şi a jucătorilor, ci este vina domnului Bologa. De aceea îi solicit demisia de onoare deoarece nu face faţă presiunii. Din câte ştiu eu a avut conflicte şi cu Robert Papp, antrenorul echipei de lupte greco-romane şi alte dispute interne. Dacă Gheorghe Bologa nu înţelege l-aş ruga pe primarul Francisc Boldea să aibă în vedere aceste aspecte”, a declarat Mihai Anghel, consilier local.

Anghel a mai spus că suma de 300 de mii de lei acordată prin rectificare de buget nu ajunge pentru a acoperi datoriile către sportivi şi furnizori.

“Suma necesară ar fi fost de 400 de mii. Dar preferă să rămână cu datorii până la următoarea rectificare, asta dacă vor mai primi ceva, pentru că domnul primar a spus în şedinţă că se bazează pe banii de la Consiliul Judeţean şi dacă aceia nu vin, cât poate să le dea ca să închidă anul?”, a precizat Anghel.

Mihai Anghel îl propune în funcţia de director pe Cosmin Petruescu, antrenorul de echipei de fotbal de la CSM sau pe Cristian Indricău, noul administrator de la Salprest.

Gheorghe Bologa, directorul CSM Lugoj, a replicat că solicitarea demisiei lui de către Mihai Anghel nu este susţinută cu argumente solide.

“Mihai Anghel nu poate spune că nu am administrat bine fondurile, pentru că mie nu mi-a solicitat nicio explicaţie personal. Dacă el vrea să-mi ceară demisia poate să o facă, dar să vină cu argumente solide. Nu mi-a cerut să prezint nicio execuţie, care să susţină acuzaţiile care mi se aduc. Eu nu am avut niciun conflict cu Robert Papp. El a avut cu mine. Conform contractului pe care îl are cu clubul nu avea voie să facă anumite declaraţii. I-am atras atenţia, însă nu am avut niciun conflict. Însă pot să spun că în acest an am primit bani numai de la Consiliul Local pentru finanţarea întregii activităţi sportive de performanţă de la Clubul Sportiv Municipal Lugoj”, spune Bologa.

Vezi comentarii (3)

3 Comments

 1. boro

  15 iulie 2016 at 14:28

  Sportul lugojean trebuie depolitizat. Exista persoane competente care ar putea conduce acest club. Nu se mai poate face performanta cu bani putini. Si se va vedea acest lucru la echipa de fotbal. Banii trebuie impartiti in functie de necesitatiile fiecarei sectii, nu dupa alte criterii.

 2. NoName

  15 iulie 2016 at 16:59

  Cea mai importanta sectie va fi cea de Kickbox, in curs de infiintare.

 3. Gelu

  16 iulie 2016 at 1:48

  Anghel vb de fotbal…ce pot sa astepti la el atata timp cat ai mana dreapta a lui Martinescu…… dar la antrenament venea cu un sendvis super mare facut dintro franzela

Lasă un răspuns

Mai multe în Administrație

Funcţionarii din administraţia locală au trecut la fapte: joi – grevă japoneză, săptămâna viitoare – protest la Bucureşti

Cetateanul23 mai 2017

Funcţionarii din primăriile Timişoarei şi Lugojului ameninţă că vor bloca activitatea în administraţia locală

Cetateanul22 mai 2017

Consilierii lugojeni se întâlnesc pentru aprobarea unor proiecte şi a unei deplasări oficiale în străinătate

Cetateanul22 mai 2017

Omul care a aprobat plata contractelor pentru sindrofiile PSD a fost reangajat la Casa de Cultură, deşi s-a pensionat

Cetateanul12 mai 2017

“Va fi cel mai frumos cartier din Lugoj. O să se bată toţi pe un loc de casă”

Cetateanul12 mai 2017

FOTO – Bazarul din Lugoj va fi reabilitat. Administraţia locală are pregătită o sumă mare pentru lucrări

Cetateanul11 mai 2017

GALERIE FOTO – Expertiză de 140.000 de lei pentru a afla care sunt problemele Podului de Fier din Lugoj

Cetateanul10 mai 2017

Începe verificarea terenurilor din Lugoj. Impozitele vor fi mai mari cu 500% pentru cele neîngrijite

Cetateanul8 mai 2017

Clădire confiscată de la un falsificator, transformată în centru de relaţii internaţionale

Cetateanul5 mai 2017

Şcoala de Arte din Lugoj are nume nou, director nou şi va fi reabilitată

Cetateanul5 mai 2017

Francisc Boldea promite că Lugojul nu va mai fi oraşul bălăriilor. Cele mai multe spaţiile verzi sunt încă neîngrijite!

Cetateanul4 mai 2017

Lugojul, la un pas să piardă finanţări europene de 1.000.000 de euro. Primarul şi consilierii se acuză reciproc

Cetateanul3 mai 2017
%d blogeri au apreciat: