Cetateanul Lugoj

Cetateanul Lugoj

Administrație

Un consilier local îi cere demisia de onoare directorului Clubului Sportiv Municipal Lugoj

Un consilier local îi cere demisia de onoare directorului Clubului Sportiv Municipal Lugoj

Cetateanul Lugoj

Mihai Anghel, consilier local şi membru în comisia de sport i-a solicitat oficial demisia lui Gheorghe Bologa, directorul CSM Lugoj. Motivele pe care le-a invocat au fost că şeful CSM-ului a neglijat secţia de fotbal, că nu a gestionat bine banii pe care i-a primit de la Consiliul Local în acest an, conflictele pe care le-a stârnit în interiorul clubului şi faptul că nu face faţă presiunii existente la club.

“O parte din vină o are şi Consiliul Judeţean pentru că nu a acordat suma de 820 de mii de lei, însă responsabilitatea cea mai mare îi revine domnului Gheorghe Bologa din cauză că nu a ştiut să-şi organizeze banii pe care i-a primit de la începutul anului şi a lăsat echipa de fotbal de izbelişte. Nici celelalte secţii nu au fost mai favorizate, cu excepţia celor de la volei şi lupte-libere.  Banii care au fost alocaţi pentru fotbal la început de an au fost cheltuiţi pentru volei şi lupte în special pentru că erau în plin campionat. Toate secţiile sunt în pregătire, chiar dacă nu sunt în campionat, au antrenamente. Toţi se pregătesc şi muncesc la fel. Nu trebuia să facă diferenţele între secţii, ci trebuia să gestioneze fiecare leu acolo unde trebuia să meargă. Iar sumele care vin de la Consiliul Judeţean sunt destinate pentru volei, lupte şi gimnastică. Vreau să transmit lugojenilor să nu se mire dacă echipa de fotbal va retrograda în acest an, nu este vina antrenorilor şi a jucătorilor, ci este vina domnului Bologa. De aceea îi solicit demisia de onoare deoarece nu face faţă presiunii. Din câte ştiu eu a avut conflicte şi cu Robert Papp, antrenorul echipei de lupte greco-romane şi alte dispute interne. Dacă Gheorghe Bologa nu înţelege l-aş ruga pe primarul Francisc Boldea să aibă în vedere aceste aspecte”, a declarat Mihai Anghel, consilier local.

Anghel a mai spus că suma de 300 de mii de lei acordată prin rectificare de buget nu ajunge pentru a acoperi datoriile către sportivi şi furnizori.

“Suma necesară ar fi fost de 400 de mii. Dar preferă să rămână cu datorii până la următoarea rectificare, asta dacă vor mai primi ceva, pentru că domnul primar a spus în şedinţă că se bazează pe banii de la Consiliul Judeţean şi dacă aceia nu vin, cât poate să le dea ca să închidă anul?”, a precizat Anghel.

Mihai Anghel îl propune în funcţia de director pe Cosmin Petruescu, antrenorul de echipei de fotbal de la CSM sau pe Cristian Indricău, noul administrator de la Salprest.

Gheorghe Bologa, directorul CSM Lugoj, a replicat că solicitarea demisiei lui de către Mihai Anghel nu este susţinută cu argumente solide.

“Mihai Anghel nu poate spune că nu am administrat bine fondurile, pentru că mie nu mi-a solicitat nicio explicaţie personal. Dacă el vrea să-mi ceară demisia poate să o facă, dar să vină cu argumente solide. Nu mi-a cerut să prezint nicio execuţie, care să susţină acuzaţiile care mi se aduc. Eu nu am avut niciun conflict cu Robert Papp. El a avut cu mine. Conform contractului pe care îl are cu clubul nu avea voie să facă anumite declaraţii. I-am atras atenţia, însă nu am avut niciun conflict. Însă pot să spun că în acest an am primit bani numai de la Consiliul Local pentru finanţarea întregii activităţi sportive de performanţă de la Clubul Sportiv Municipal Lugoj”, spune Bologa.

Vezi comentarii (3)

3 Comments

 1. boro

  15 iulie 2016 at 14:28

  Sportul lugojean trebuie depolitizat. Exista persoane competente care ar putea conduce acest club. Nu se mai poate face performanta cu bani putini. Si se va vedea acest lucru la echipa de fotbal. Banii trebuie impartiti in functie de necesitatiile fiecarei sectii, nu dupa alte criterii.

 2. NoName

  15 iulie 2016 at 16:59

  Cea mai importanta sectie va fi cea de Kickbox, in curs de infiintare.

 3. Gelu

  16 iulie 2016 at 1:48

  Anghel vb de fotbal…ce pot sa astepti la el atata timp cat ai mana dreapta a lui Martinescu…… dar la antrenament venea cu un sendvis super mare facut dintro franzela

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Administrație

independenti

Consilierii independenți susțin că taxa pentru apa de ploaie e încasată ilegal și cer suspendarea ei

Daniel Groza21 octombrie 2016
constandana-darova

Consilierul războinic dintr-un sat de lângă Lugoj, găsit în conflict de interese de către ANI

Gabriel Iosa19 octombrie 2016
loc-de-joaca-copii-murdar-lugoj

Războiul contra ciorilor continuă! Primăria a instalat o “armă” modernă pentru a le face să plece

Daniel Groza18 octombrie 2016
primaria lugoj

Elba a dat în judecată Primăria pentru facturi neplătite în contractul în care Curtea de Conturi a găsit prejudiciu de peste 600.000 de euro

Daniel Groza17 octombrie 2016
gunoaie-centru

Centrul Lugojului, acoperit cu tone de gunoaie după Serbările Toamnei

Gabriel Iosa17 octombrie 2016
pml masina primarie boldea foto cetateanul lugoj (2)

Primarul Francisc Boldea, obligat să apară miercuri în faţa judecătorilor în Dosarul Elba. Va fi sau nu trimis în judecată?

Daniel Groza11 octombrie 2016
Primaria

Primăria Lugoj nu are căldură și din oră în oră rămâne și fără curent

Daniel Groza10 octombrie 2016
14536931_1093849147330960_1443902261_o

Semafoare inteligente și sens giratoriu în “intersecția morții” de pe centura Lugojului

Daniel Groza4 octombrie 2016
independenti

Consilierii independenți îi cer explicații primarului Boldea. Vor să știe cine este vinovat de eșecul lucrărilor la ștrand

Daniel Groza3 octombrie 2016
patinoar

Lugojul poate rămâne fără patinoar la iarnă! De vină este noua lege a achiziţiilor publice

Gabriel Iosa30 septembrie 2016
dscf3678-1170x600-c-center

Discuții aprinse în Consiliul Local din cauza cumpărării casei artistului Silviu Orăvitzan. Tranzacția a fost blocată!

Daniel Groza30 septembrie 2016
bloc

Primăria Lugoj, pași mari spre un eșec în accesarea fondurilor europene pentru izolarea blocurilor

Daniel Groza29 septembrie 2016