Actualitate

Un lugojean a câştigat marele premiu al concursului „Cea mai bună fotografie a ta în 2015” organizat de Nikonişti.ro

Un lugojean a câştigat marele premiu al concursului „Cea mai bună fotografie a ta în 2015” organizat de Nikonişti.ro

Autoliv

Unul dintre cei mai creativi fotografi din Lugoj a impresionat juriul de la Nikonişti.ro, cel mai mare portal al fanilor produselor Nikon din România, fotografia acestuia fiind aleasă câştigătoarea concursului „Cea mai bună fotografie a ta în 2015”. Raimondo Mario Rupp a realizat, în cadrul unei excursii de anul trecut la Roma şi Vatican, o fotografie cu celebra scară Bramante de la ieşirea din Muzeele Vaticanului, o imagine clasică, întâlnită în portofoliul multor fotografi.

Juriul a avut o misiune dificilă, aceea de a selecta o singură fotografie câştigătoare din cele 3.000 de fotografii înscrise în concurs. După vizionarea tuturor imaginilor, a fost realizată o primă selecţie de aproximativ 100 de fotografii finaliste, din care a fost ales câştigătorul marelui premiu.

„Ne-a plăcut la fotografia lui Raimondo Mario atmosfera creată de lumina ce traversează toate palierele scării, care completează şi accentuează spirala compoziţiei, conducând privirea în cadru. Cele doua personaje, un băiat şi o fată care s-au oprit pentru un instantaneu, crează povestea acestei fotografii şi totodată echilibrează compoziţia, permiţând ochiului să se oprească din curgerea infinită indusă de dubla spirală. Felicitari!” scriu cei de la Nikonişti.ro

Raimondo, cunoscut în oraş pentru proiectele sale online, precum „365picoftheday2015” sau „Lugoj 1334”, s-a declarat plăcut surprins când a aflat vestea, spunând că Roma şi Vaticanul i-au purtat tot timpul noroc.

„Poza am făcut-o anul trecut pe la mijlocul lui aprilie la Muzeele Vaticane. Am fost pentru a doua oară acolo. Prima oară am fost în 2009. De fiecare dată când vizitez Muzeele Vaticane, mă simt special. Fotografia asta am făcut-o la finalul vizitei, acelea fiind scările de ieşire. Eram destul de obosit, dar pasiunea mea pentru spirale m-a determinat să mă adun şi să mă străduiesc să fac vreo câteva poze faine şi în acel loc. Până anul acesta nu am scos fotografia asta aşa de la iveală. Am mai postat-o şi pe contul meu de National Geographic şi am adunat cele mai multe Like-uri”, ne-a declarat Raimondo Mario Rupp, autorul fotografiei câştigătoare.

Premiul pentru lugojeanul talentat şi care a strâns cele mai multe aprecieri din partea juraţilor de la Nikonişti.ro este un aparat foto Nikon D500, noul vârf de gamă DX lansat la începutul acestui an.

Vezi comentarii (2)

2 Comments

  1. Dolores

    27 aprilie 2016 at 16:53

    Felicitări, Raimi!

  2. luminita wallner

    27 aprilie 2016 at 18:40

    Bravo Raimi, ma bucur din suflet pentru tine

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Lugojean, evadat din Spania, prins la Timişoara! Individul, extrem de periculos, avea de executat 15 ani de închisoare

Daniel Groza26 mai 2017

Invitaţie la plimbare pe bicicletă, pe un traseu de 30 de kilometri în zona Lugojului

Cetateanul26 mai 2017

Puteţi să ajutaţi spitalul lugojean dacă mergeţi la un spectacol folcloric

Daniel Groza26 mai 2017

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017
%d blogeri au apreciat: