Actualitate

Un lugojean de 24 de ani a fost angajat consilier personal al primarului Timișoarei, Nicolae Robu

Un lugojean de 24 de ani a fost angajat consilier personal al primarului Timișoarei, Nicolae Robu

Autoliv

Lugojeanul Robert Kristof este noul consilier personal al primarului Timișoarei, Nicolae Robu. Robert Kristof îi ia locul lui Alexandru Chirilă, un nume greu al administrației din Timișoara. Fost șef la „Doi și-un sfert” și subprefect, Alexandru Chirilă l-a părăsit pe Robu pentru a deveni consilier personal la președintelui CJ Timiș, Titu Bojin.

Robert Kristof este cel de-al patrulea consilier personal al primarului Nicolae Robu. Venit pe funcție pentru a-l înlocui pe fostul consilier al primarului, Alexandru Chirilă, el nu va avea o misiune ușoară în „șerpăria” din Primăria Timișoara.

Lugojeanul în vârstă de 24 de ani este extrem de implicat în Timișoara, în urmă cu trei ani fiind desemnat voluntarul anului. Membru al Senatului Universității Politehnica, Robert Kristof este și membru al Ligii Studenților din Facultatea de Mecanică Timișoara.

„Robert Kristof s-a născut la 10.02.1991 la Lugoj. A absolvit Colegiul Național ” Coriolan Brediceanu” unde a fost coordonator sportiv al Consiliului Elevilor și a fost implicat în peste 15 proiecte pe teme de voluntariat, ecologie, sociale în țară și străinătate. (…) În anul I de studiu s-a axat mai mult pe latura profesională și nu pe voluntariat și a reușit să câștige locul VI la faza națională a Concursului de Mecanică.  În anul 2011 în noiembrie ocupă postul de coordonator al departamentului PR & IT al Ligii Studenților iar în martie 2012 cel de vicepreședinte proiecte. În urma alegerilor din luna iunie, este ales președinte al organizației. De asemenea, în ianuarie 2012 este ales student consilier al Facultății de Mecanică și student senator al Universității “Politehnica” din Timișoara. În luna martie 2012 este ales în Biroul Senatului UPT.  Robert a fost un om de bază privind rapoartele din Complexul Studențesc din Timișoara și schimbările ce s-au produs în ultima vreme și se implică activ în tot ceea ce face. Pe lângă toate acestea, deține propria firmă de webdesign, WebWays”, este prezentarea lugojeanului pe siteul Ligii Studenților de la Facultatea de Mecanică.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Lugojean, evadat din Spania, prins la Timişoara! Individul, extrem de periculos, avea de executat 15 ani de închisoare

Daniel Groza26 mai 2017

Invitaţie la plimbare pe bicicletă, pe un traseu de 30 de kilometri în zona Lugojului

Cetateanul26 mai 2017

Puteţi să ajutaţi spitalul lugojean dacă mergeţi la un spectacol folcloric

Daniel Groza26 mai 2017

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017
%d blogeri au apreciat: