Autoliv Lugoj

Administrație

Un lugojean îl acuză pe președintele asociației de proprietari că a transformat sediul într-un club de cărțași

Un lugojean îl acuză pe președintele asociației de proprietari că a transformat sediul într-un club de cărțași

Cetateanul Lugoj

Președintele Asociației de Proprietari din Ștrand, fostul consilier local, Moise Scorobete este acuzat de către unul dintre membrii asociației că a transformat sediu acesteia într-un club de cărțași și că acolo se adună tot felul de indivizi care consumă energia electrică plătită din banii proprietarilor.

“Sunt înregistrat la asociația din acest cartier  și am vrut să mă scot de la întreținere și să plătesc la Salprest și Meridian, dar m-am lovit de refuzul domnului președinte al asociației de locatari, pe motiv că doar eu nu pot părăsi asociația, ci tot blocul, prin un tabel semnat de locatari. Sunt câțiva locatari care nu doresc să iese de la asociație. Domnul președinte încasează de la fiecare apartament o taxă pe număr de persoane, numită cheltuieli de apartament. Am întrebat pentru ce este această taxă, el spunea că prin această taxă se plătesc curentul la sediu, birotica etc. Domnul președinte, săptămânal joacă cărți cu echipa lui în sediu, după orele când sediul are program, se consumă băuturi alcoolice, pur și simplu e un club de cărțași. Această problemă datează de un an și ceva, de cand i-am descoperit eu”, susține Ilie Bălan Viorel

Mai mult, lugojeanul spune că a încercat să discute cu președintele asociației și să ceară lămuriri, însă acesta l-ar fi înjurat și amenințat cu bătaia.

“M-am întâlnit cu domnul președinte când intra în sediu, la ora 18:00 și l-am întrebat pe el de această problemă care datează de un an și câteva luni. Reacția domnului a fost să mă înjure și să mă amenițe că mă bate, să îmi văd de treaba mea. Eu i-am votbit frumos, în ciuda faptului că a început să mă înjure și să mă amenințe . El spune că face ce vrea el, că nu îi cere nimeni socoteală , am încercat să fac ceva poze, dar nu este lumină că în fiecare zi de la 17 până la 20 stau și joacă cărți în sediul asociației de proprietari pe cheltuieliile noastre. Domnul spunea că se întâlnesc că au ședința în fiecare seară. Una peste alta și mirosea a băutură” afirmă lugojeanul.

De cealaltă parte, președintele Moise Scorobete spune că totul este o invenție și că cel care l-a reclamat este printre rău platnicii din cartier.

“Nu e nimic adevărat. Noi avem treabă, avem de făcut acte, avem procese de pregătit. El e unul dintre cei care nu-și plătesc la timp datoriile și nu doar de acum și din vremea fostului președinte. Eu nu consum băuturi alcolice, pentru că sunt operat de rinchi și nu am voie și nici că jucăm cărți nu e adevărat. Are vreo dovadă pentru ce spune, că dacă nu are, o să-l dau în judecată” spune fostul consilier local, care ne-a mai declarat că taxa de apartament la care face referire cel care l-a reclamat este una infimă, de 0,22 de lei pentru o persoană.

Vezi comentarii (3)

3 Comments

 1. oho ho

  9 noiembrie 2016 at 11:59

  a, pai ata e o situatie simpla ,la micro 2 e mai grav ca presedintele are camera intima platita de fraieri…

 2. Crys

  9 noiembrie 2016 at 15:30

  Dacă este rău platnic” De ce nu-l lăsa să iasă din asociație?”

 3. JosScorobete

  9 noiembrie 2016 at 19:44

  Un jeg de om acest Scorobete!un comunist care baga tot felul de taxe!joaca carti in administratie ca a venit frigul pana acum jucau in scara blocului!!!ar trebuii dat jos.si pus un om de incredere numai hoti au condus asociatia din strand!!!

Lasă un răspuns

Administrație

Mai multe în Administrație

Garda de Mediu: Activitatea de la staţia de epurare din Lugoj nu este autorizată. Ce amendă a primit Primăria

Daniel Groza24 februarie 2017

Consilierii locali se întâlnesc în şedinţa lunii februarie. Vezi ce despre ce discută

Daniel Groza24 februarie 2017

Francisc Boldea despre scandalul investiţiei de 5 milioane de euro: “Am reţinut toţi banii pentru a remedia deficienţele”

Daniel Groza22 februarie 2017

Consilier local : “Apa de ploaie curge din buzunarele lugojenilor şi umple buzunarele băieţilor deştepţi din Meridian 22”

Daniel Groza18 februarie 2017

Raport devastator despre cum şi-a bătut joc administraţia Boldea de o investiţie 5 milioane de euro

Daniel Groza17 februarie 2017

O investiţie de 5 milioane de euro este cel mai mare eşec al administraţiei Boldea şi afectează zeci de mii de locuitori

Daniel Groza15 februarie 2017

Doar consilierii independenţi muncesc la Lugoj? Restul aleşilor locali nu sunt în stare nici să-şi facă raportul de activitate

Daniel Groza14 februarie 2017

Lugojul nu va avea buget până în luna martie. Primarul dă vina pe Guvern şi Consiliul Judeţean Timiş

Daniel Groza10 februarie 2017

Consilierii independenţi îi cer primarului Francisc Boldea dezbatere publică pentru construcţia de apartamente

Daniel Groza10 februarie 2017

Primarul Lugojului susţine că a obţinut finanţare pentru un corp nou de clădire la spital şi forajul pentru apă termală de la ştrand

Daniel Groza9 februarie 2017

[FOTO] Focar de infecţie în zona gării din Lugoj! Gunoaie, primul lucru pe care turiştii îl văd când ajung în oraş cu trenul

Gabriel Iosa9 februarie 2017

[FOTO] Casă din Lugoj, inundată în urma unei intervenţii a celor de la Meridian

Gabriel Iosa8 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: