Administrație

Un lugojean îl acuză pe președintele asociației de proprietari că a transformat sediul într-un club de cărțași

Un lugojean îl acuză pe președintele asociației de proprietari că a transformat sediul într-un club de cărțași

Autoliv

Președintele Asociației de Proprietari din Ștrand, fostul consilier local, Moise Scorobete este acuzat de către unul dintre membrii asociației că a transformat sediu acesteia într-un club de cărțași și că acolo se adună tot felul de indivizi care consumă energia electrică plătită din banii proprietarilor.

“Sunt înregistrat la asociația din acest cartier  și am vrut să mă scot de la întreținere și să plătesc la Salprest și Meridian, dar m-am lovit de refuzul domnului președinte al asociației de locatari, pe motiv că doar eu nu pot părăsi asociația, ci tot blocul, prin un tabel semnat de locatari. Sunt câțiva locatari care nu doresc să iese de la asociație. Domnul președinte încasează de la fiecare apartament o taxă pe număr de persoane, numită cheltuieli de apartament. Am întrebat pentru ce este această taxă, el spunea că prin această taxă se plătesc curentul la sediu, birotica etc. Domnul președinte, săptămânal joacă cărți cu echipa lui în sediu, după orele când sediul are program, se consumă băuturi alcoolice, pur și simplu e un club de cărțași. Această problemă datează de un an și ceva, de cand i-am descoperit eu”, susține Ilie Bălan Viorel

Mai mult, lugojeanul spune că a încercat să discute cu președintele asociației și să ceară lămuriri, însă acesta l-ar fi înjurat și amenințat cu bătaia.

“M-am întâlnit cu domnul președinte când intra în sediu, la ora 18:00 și l-am întrebat pe el de această problemă care datează de un an și câteva luni. Reacția domnului a fost să mă înjure și să mă amenițe că mă bate, să îmi văd de treaba mea. Eu i-am votbit frumos, în ciuda faptului că a început să mă înjure și să mă amenințe . El spune că face ce vrea el, că nu îi cere nimeni socoteală , am încercat să fac ceva poze, dar nu este lumină că în fiecare zi de la 17 până la 20 stau și joacă cărți în sediul asociației de proprietari pe cheltuieliile noastre. Domnul spunea că se întâlnesc că au ședința în fiecare seară. Una peste alta și mirosea a băutură” afirmă lugojeanul.

De cealaltă parte, președintele Moise Scorobete spune că totul este o invenție și că cel care l-a reclamat este printre rău platnicii din cartier.

“Nu e nimic adevărat. Noi avem treabă, avem de făcut acte, avem procese de pregătit. El e unul dintre cei care nu-și plătesc la timp datoriile și nu doar de acum și din vremea fostului președinte. Eu nu consum băuturi alcolice, pentru că sunt operat de rinchi și nu am voie și nici că jucăm cărți nu e adevărat. Are vreo dovadă pentru ce spune, că dacă nu are, o să-l dau în judecată” spune fostul consilier local, care ne-a mai declarat că taxa de apartament la care face referire cel care l-a reclamat este una infimă, de 0,22 de lei pentru o persoană.

Vezi comentarii (3)

3 Comments

 1. oho ho

  9 noiembrie 2016 at 11:59

  a, pai ata e o situatie simpla ,la micro 2 e mai grav ca presedintele are camera intima platita de fraieri…

 2. Crys

  9 noiembrie 2016 at 15:30

  Dacă este rău platnic” De ce nu-l lăsa să iasă din asociație?”

 3. JosScorobete

  9 noiembrie 2016 at 19:44

  Un jeg de om acest Scorobete!un comunist care baga tot felul de taxe!joaca carti in administratie ca a venit frigul pana acum jucau in scara blocului!!!ar trebuii dat jos.si pus un om de incredere numai hoti au condus asociatia din strand!!!

Lasă un răspuns

Administrație

Mai multe în Administrație

Taxele şi impozitele Lugojului au rămas la fel, deşi puteau să fie mai mici. Primarul şi majoritatea PSD -ALDE nu au fost de acord

Daniel Groza28 aprilie 2017

Primarul a retras proiectul prin care intenţiona cedarea gratuită a centralei din Micro IV fundaţiei condusă de fraţii Olariu

Cetateanul27 aprilie 2017

Judecătorii vor decide cine va ocupa un loc din Cosiliul Local Lugoj. Conflictul din PMP continuă

Daniel Groza27 aprilie 2017

PNL cere amânarea proiectului pentru cedarea gratuită a fostei centrale din Micro IV fundaţiei condusă de fraţii Olariu

Cetateanul27 aprilie 2017

Şcoala de Arte din Lugoj, aflată într-o stare deplorabilă, va purta numele fostului director, Remus Taşcău

Cetateanul26 aprilie 2017

Consilierii locali lugojeni se întâlnesc într-o nouă şedinţă. Ce proiecte au pe ordinea de zi

Daniel Groza21 aprilie 2017

Primăria sau Meridian nu pot rezolva situaţia blocurilor cu beciurile inundate, spune primarul Lugojului

Daniel Groza21 aprilie 2017

De 15 ani, un bloc din Lugoj e inundat la fiecare ploaie. Nimeni nu ia nicio măsură!

Daniel Groza19 aprilie 2017

Primăria Lugoj va avea regulament nou pentru asistenţii care îngrijesc persoanele cu dizabilităţi la domiciliu

Cetateanul19 aprilie 2017

Cresc sau scad impozitele lugojenilor din 2018? Propunerea primarului va fi discutată în ședința Consiliului Local

Daniel Groza18 aprilie 2017

Vârstnicii din Lugoj vor primi tichete sociale după reguli noi

Daniel Groza13 aprilie 2017

Ce salarii vor avea primarul Lugojului şi cei ai comunelor din zonă, după noua lege a salarizării

Cetateanul12 aprilie 2017
%d blogeri au apreciat: