Administrație

Un lugojean îl acuză pe președintele asociației de proprietari că a transformat sediul într-un club de cărțași

Un lugojean îl acuză pe președintele asociației de proprietari că a transformat sediul într-un club de cărțași

Cetateanul Lugoj

Președintele Asociației de Proprietari din Ștrand, fostul consilier local, Moise Scorobete este acuzat de către unul dintre membrii asociației că a transformat sediu acesteia într-un club de cărțași și că acolo se adună tot felul de indivizi care consumă energia electrică plătită din banii proprietarilor.

“Sunt înregistrat la asociația din acest cartier  și am vrut să mă scot de la întreținere și să plătesc la Salprest și Meridian, dar m-am lovit de refuzul domnului președinte al asociației de locatari, pe motiv că doar eu nu pot părăsi asociația, ci tot blocul, prin un tabel semnat de locatari. Sunt câțiva locatari care nu doresc să iese de la asociație. Domnul președinte încasează de la fiecare apartament o taxă pe număr de persoane, numită cheltuieli de apartament. Am întrebat pentru ce este această taxă, el spunea că prin această taxă se plătesc curentul la sediu, birotica etc. Domnul președinte, săptămânal joacă cărți cu echipa lui în sediu, după orele când sediul are program, se consumă băuturi alcoolice, pur și simplu e un club de cărțași. Această problemă datează de un an și ceva, de cand i-am descoperit eu”, susține Ilie Bălan Viorel

Mai mult, lugojeanul spune că a încercat să discute cu președintele asociației și să ceară lămuriri, însă acesta l-ar fi înjurat și amenințat cu bătaia.

“M-am întâlnit cu domnul președinte când intra în sediu, la ora 18:00 și l-am întrebat pe el de această problemă care datează de un an și câteva luni. Reacția domnului a fost să mă înjure și să mă amenițe că mă bate, să îmi văd de treaba mea. Eu i-am votbit frumos, în ciuda faptului că a început să mă înjure și să mă amenințe . El spune că face ce vrea el, că nu îi cere nimeni socoteală , am încercat să fac ceva poze, dar nu este lumină că în fiecare zi de la 17 până la 20 stau și joacă cărți în sediul asociației de proprietari pe cheltuieliile noastre. Domnul spunea că se întâlnesc că au ședința în fiecare seară. Una peste alta și mirosea a băutură” afirmă lugojeanul.

De cealaltă parte, președintele Moise Scorobete spune că totul este o invenție și că cel care l-a reclamat este printre rău platnicii din cartier.

“Nu e nimic adevărat. Noi avem treabă, avem de făcut acte, avem procese de pregătit. El e unul dintre cei care nu-și plătesc la timp datoriile și nu doar de acum și din vremea fostului președinte. Eu nu consum băuturi alcolice, pentru că sunt operat de rinchi și nu am voie și nici că jucăm cărți nu e adevărat. Are vreo dovadă pentru ce spune, că dacă nu are, o să-l dau în judecată” spune fostul consilier local, care ne-a mai declarat că taxa de apartament la care face referire cel care l-a reclamat este una infimă, de 0,22 de lei pentru o persoană.

Vezi comentarii (3)

3 Comments

 1. oho ho

  9 noiembrie 2016 at 11:59

  a, pai ata e o situatie simpla ,la micro 2 e mai grav ca presedintele are camera intima platita de fraieri…

 2. Crys

  9 noiembrie 2016 at 15:30

  Dacă este rău platnic” De ce nu-l lăsa să iasă din asociație?”

 3. JosScorobete

  9 noiembrie 2016 at 19:44

  Un jeg de om acest Scorobete!un comunist care baga tot felul de taxe!joaca carti in administratie ca a venit frigul pana acum jucau in scara blocului!!!ar trebuii dat jos.si pus un om de incredere numai hoti au condus asociatia din strand!!!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație

Mai multe în Administrație

Lugojul a pierdut proiectul mamut de reabilitare a blocurilor pe bani europeni! Primăria nu a respectat legea

Gabriel Iosa25 noiembrie 2016

Boldea se făleşte cu stadion pe bani europeni în presa de casă, însă proiectul este departe de a fi aprobat

Gabriel Iosa25 noiembrie 2016

Asfaltare de campanie pe cea mai distrusă stradă din Lugoj! „Atât, câţiva metri, că nu mai are bani primăria”

Gabriel Iosa25 noiembrie 2016

Primarul Timișoarei consideră că Lugojul are o problemă de dezvoltare

Daniel Dancea21 noiembrie 2016

Scandal în Consiliul Local Lugoj. Consilierii independenți și cei ai PNL au părăsit ședința în semn de protest

Daniel Groza17 noiembrie 2016

Bologa scoate”Cartea neagră a administrației Boldea”: „E cel mai slab primar din câți a avut Lugojul. E depășit, e bătrân…”

Gabriel Iosa10 noiembrie 2016

Nicio firmă nu vrea să aducă patinoar la Lugoj! Licitaţia s-a reluat din oficiu

Gabriel Iosa4 noiembrie 2016

Marius Maier este noul director al CSM Lugoj

Daniel Groza2 noiembrie 2016

Francisc Boldea: “O să desemnăm o persoană care să asigure interimatul la CSM Lugoj”

Daniel Groza1 noiembrie 2016

Percheziţii la o asociaţie de proprietari din Lugoj! Preşedintele şi contabilul, anchetaţi pentru un prejudiciu de peste 260.000 de lei

Gabriel Iosa1 noiembrie 2016

“Lugojenii plătesc de două ori serviciul de salubritate”. Martinescu susține că e vina administrației locale

Daniel Groza28 octombrie 2016

Lugojul se pregăteşte de iarnă: deszăpezire, luminiţie, patinoar, Târg de Crăciun, oamenii străzii

Gabriel Iosa27 octombrie 2016