Actualitate

Un lugojean, singurul candidat pentru postul de city manager al Timișoarei. Contracandidatul a fost scos din joc

Un lugojean, singurul candidat pentru postul de city manager al Timișoarei. Contracandidatul a fost scos din joc

Cetateanul Lugoj

Fost consilier personal al primarului Nicolae Robu, în prezent consilier local din partea PNL, un tânăr de 25 de ani din Lugoj va fi aproape sigur noul city manager al Timișoarei, rămânând singurul candidat pentru acest post după ce contracandidatul său a fost descalificat încă la selecția dosarelor.

Rămas vacant după plecarea lui Sorin Drăgoi din Primăria Timișoara, postul de city manager al Timișoarei a fost scos la concurs. Consiliul Local a aprobat relaxarea condițiilor de participare la concurs, astfel încât pe post să poată aplica mai mulți tineri.  Cu toate acestea postul nu a reprezentat interes, singurii care s-au prezentat la concurs fiind lugojeanul Robert Kritsof, fost consilier personal al primarului Robu, actual consilier local, și Lucian Mugur Serdean, un cunoscut contestatar al primarului Nicolae Robu.

Potrivit tion.ro, Serdean a fost descalificat pentru că nu a avut dosarul complet, lipsindu-i carnetul de muncă/ adeverință care atestă vechimea în muncă și/ sau în specialitatea studiilor, în copie și original. Potrivit aceleiași surse, declarația privind antecedentele penale a fost neconformă.

Astfel, singurul rămas în cursă este Robert Kristof, despre care se zvonea că va fi noul city manager al orașului încă dinainte ca postul să fie scos la concurs. Într-un interviu pentru Cetățeanul, Kristof a declarat că „succesul unui oraș stă în anvergura investițiilor realizate”. „Evident, proiectele mari implică și costuri mari, iar cheia succesului o dețin cei care sunt capabili să atragă bani din alte surse, cum ar fi fondurile europene”, a spus tânărul care recunoaște că din poziția în care se află nu poate face mare lucru pentru Lugoj.

„Relația mea cu Lugojul se rezumă la câteva vizite pe an în care trec mai mult să îmi văd familia și să mă mai întâlnesc cu prieteni din liceu. Din păcate vin din ce în ce mai rar la Lugoj, fiind foarte ocupat la Timișoara, probabil nu am avut foarte multe motive să vin la Lugoj, însă rămâne orașul meu de suflet, orașul unde am copilărit și am crescut”, a mai spus Kristof.

Sursa foto: Eye in the sky

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Marius Martinescu

    26 octombrie 2016 at 17:00

    Mult succes Robi!Am toata increderea ca poti sa ai o experienta care iti va folosi foarte mult.Sa fi intelept si atent.Bafta !

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

PSD pregăteşte o nouă mizerie. Un pliant cu informaţii false şi defăimătoare pe care să-l distribuie în cutiile poştale (P)

Cetateanul9 decembrie 2016

Lugojenii pot sta la curent cu cele mai în vogă evenimente din judeţ cu ajutorul unei noi aplicaţii

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

Lugojenii, chemaţi să descopere măreţia muntelui în cadrul unui eveniment dedicat filmului “Sălbăticia din Carpaţi”

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

Lugojenii nu pot vota decât la secţiile la care sunt arondaţi! Vezi unde e secţia ta de votare

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

[VIDEO&FOTO] Atmosferă incendiară la balul bobocilor de la „Drăgan”! Ruby a încheiat spectacolul cu un concert de senzaţie

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

Doctoriţa din Lugoj pusă pe Facebook de lugojeni că parchează aiurea a trimis drept la replică: „Cum e cu cei 7 ani de acasă?”

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

PNL dezminte zvonurile că Buciu nu se află pe poziția a doua la Senat. Dovada este un specimen al buletinului de vot

Daniel Groza8 decembrie 2016

[FOTO] Maeştrii bucătari ai Lugojului, juraţii concursului gastronomic al elevilor de la Branişte

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

Fostul șef al Poliției Lugoj, Claudiu Chebici, acuzat că a protejat tăieri ilegale de pădure: „Sunt foarte relaxat”

Daniel Dancea8 decembrie 2016

Bărbat de lângă Lugoj, trimis în judecată pentru loviri și alte violențe și ultraj. L-a atacat pe un pădurar

Daniel Dancea7 decembrie 2016

Bişniţari luaţi pe sus de poliţişti! Ţigări, alcool, petarde şi valută, pe lista de „descoperiri” ale autorităţilor

Gabriel Iosa7 decembrie 2016

[VIDEO] Şoferi furioşi din cauza unui bizon la Lugoj! A blocat circulaţia şi s-a jucat pe telefon, în timp ce pasagera plătea o factură

Cetateanul7 decembrie 2016