Actualitate

Un lugojean, singurul candidat pentru postul de city manager al Timișoarei. Contracandidatul a fost scos din joc

Un lugojean, singurul candidat pentru postul de city manager al Timișoarei. Contracandidatul a fost scos din joc

Autoliv

Fost consilier personal al primarului Nicolae Robu, în prezent consilier local din partea PNL, un tânăr de 25 de ani din Lugoj va fi aproape sigur noul city manager al Timișoarei, rămânând singurul candidat pentru acest post după ce contracandidatul său a fost descalificat încă la selecția dosarelor.

Rămas vacant după plecarea lui Sorin Drăgoi din Primăria Timișoara, postul de city manager al Timișoarei a fost scos la concurs. Consiliul Local a aprobat relaxarea condițiilor de participare la concurs, astfel încât pe post să poată aplica mai mulți tineri.  Cu toate acestea postul nu a reprezentat interes, singurii care s-au prezentat la concurs fiind lugojeanul Robert Kritsof, fost consilier personal al primarului Robu, actual consilier local, și Lucian Mugur Serdean, un cunoscut contestatar al primarului Nicolae Robu.

Potrivit tion.ro, Serdean a fost descalificat pentru că nu a avut dosarul complet, lipsindu-i carnetul de muncă/ adeverință care atestă vechimea în muncă și/ sau în specialitatea studiilor, în copie și original. Potrivit aceleiași surse, declarația privind antecedentele penale a fost neconformă.

Astfel, singurul rămas în cursă este Robert Kristof, despre care se zvonea că va fi noul city manager al orașului încă dinainte ca postul să fie scos la concurs. Într-un interviu pentru Cetățeanul, Kristof a declarat că „succesul unui oraș stă în anvergura investițiilor realizate”. „Evident, proiectele mari implică și costuri mari, iar cheia succesului o dețin cei care sunt capabili să atragă bani din alte surse, cum ar fi fondurile europene”, a spus tânărul care recunoaște că din poziția în care se află nu poate face mare lucru pentru Lugoj.

„Relația mea cu Lugojul se rezumă la câteva vizite pe an în care trec mai mult să îmi văd familia și să mă mai întâlnesc cu prieteni din liceu. Din păcate vin din ce în ce mai rar la Lugoj, fiind foarte ocupat la Timișoara, probabil nu am avut foarte multe motive să vin la Lugoj, însă rămâne orașul meu de suflet, orașul unde am copilărit și am crescut”, a mai spus Kristof.

Sursa foto: Eye in the sky

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Marius Martinescu

    26 octombrie 2016 at 17:00

    Mult succes Robi!Am toata increderea ca poti sa ai o experienta care iti va folosi foarte mult.Sa fi intelept si atent.Bafta !

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Un bebeluş, de cinci luni, din Lugoj a murit din cauza rujeolei

Cetateanul24 aprilie 2017

Viteză record pe drumul Lugoj-Buziaş. Poliţiştii l-au amendat pe vitezoman cu aproape 3.000 de lei

Cetateanul24 aprilie 2017

Noi descinderi la contrabandişti! Poliţiştii lugojeni au ajuns la Racoviţa

Daniel Groza21 aprilie 2017

Şef nou la Poliţia Timiş

Gabriel Iosa20 aprilie 2017

VIDEO – UPDATE Descinderi în Lugoj. Ce au găsit mascații în locațiile percheziționate

Daniel Groza20 aprilie 2017

VIDEO – Doi poliţişti din Timiş s-au îmbătat şi s-au bătut la birtul din sat

Cetateanul19 aprilie 2017

Atitudinea care face diferența

Cetateanul19 aprilie 2017

VIDEO – “Fast & furious 8” ajunge și la Cinema “Bela Lugosi”. Ce alte filme mai puteți vedea la cinematograful lugojean

Cetateanul18 aprilie 2017
autostrada Lugoj-Deva

CNAIR a făcut controale inopinate pe şantierul autostrăzii Lugoj-Deva, pentru a verifica cum sunt executate lucrările

Daniel Groza14 aprilie 2017

VIDEO Sute de lugojeni, adunați să vadă Drumul Crucii. Un fost ateu a luat bătaie ani la rând ca să arate cum a fost chinuit Isus

Daniel Dancea14 aprilie 2017

Peste 160 de jandarmi asigură ordinea în perioada sărbătorilor: în apropierea bisericilor, dar şi la rugile comunelor din zonă

Cetateanul13 aprilie 2017

Lugojul, cuprins în exerciţiul naţional de alarmare. Sirenele vor suna timp de patru zile

Daniel Groza13 aprilie 2017
%d blogeri au apreciat: