Autoliv Lugoj

Actualitate

Un şofer de BMW a făcut plinul la Lugoj şi a fugit fără să plătească. Polițiștii l-au lăsat să scape

Un şofer de BMW a făcut plinul la Lugoj şi a fugit fără să plătească. Polițiștii l-au lăsat să scape

Business Strategist

Regizorii filmelor cu urmăriri ar putea să se inspire, pentru următoarea peliculă, din cazul care a avut loc duminică la Lugoj. În jurul orei 11:30, la benzinăria de la intrarea în oraş dinspre Coşteiu, un bărbat bine îmbrăcat, cu „cămaşă, pantaloni de stofă şi pantofi de nuntă” a oprit să alimenteze. Ieşind din autoturism, un BMW din anul 2000 pe motorină, a fost întâmpinat de un angajat al staţiei, care a insistat să îl ajute cu alimentarea.

„L-a văzut femeia bine îmbrăcat, era normal să meargă să îl ajute. Tipul a insistat că nu e nevoie, că se descurcă, aşa că fata l-a lăsat în pace. Acesta a alimentat şi, când să vină să plătească, s-a urcat în maşină şi a plecat. Noi ne-am dat seama după ce femeia care a vrut să îl ajute a început să țipe că a plecat fără să plătească plinul”, a declarat unul dintre martorii la eveniment.

Bărbatul, alături de un angajat al unităţii, s-au urcat în maşină şi au plecat după şoferul BMW-ului, care nu avea numere de înmatriculare pe spate, doar pe faţă.

„Între timp, am tot sunat la 112. Ne-au tot redirecţionat, ba la Poliţia Autostrăzi, ba la Lugoj, tot aşa. Într-un final, am ajuns pe autostradă şi acolo l-am urmărit până pe la Iosifalău. A apărut şi un MCV al poliţiei, dar nu l-a oprit. Ne-a spus să îl urmărim noi şi că nu putea să se pună în faţa lui, că putea să îi distrugă maşina”, a mai declarat lugojeanul martor la cele întâmplate.

Într-un final, bărbatul a ieşit de pe autostradă şi a luat-o pe un drum de ţară, observând că este urmărit de zeci de kilometri. Oamenii au renunţat la a-l mai urmări, chiar dacă daunele nu au fost de neglijat, adică 350 de lei cât a costat plinul de motorină. Poliţia Autostrăzi spune că nu intră în datoria lor să prindă asemenea persoane.

„Noi suntem un fel de poliţie rutieră, nu intră în competenţa noastră să ne ocupăm de asemenea cazuri. Acolo trebuia să intervină Poliţia Lugoj sau cele de la sate, juridicul. Noi am avut două echipaje duminică, în jurul orelor precizate, însă nicicare nu se aflau în zona specificată”, a declarat pentru Cetăţeanul Constantin Moş, şeful Poliţiei Autostrăzii Vestului.

La rândul lor, poliţiştii din cadrul IPJ Timiş spun că dispecerul care a preluat apelul la 112 a redirecţionat apelantul spre Poliţia Autostrăzi, în acelaşi timp trimiţând un echipaj al poliţiei rurale din zonă la coborârea de pe autostradă.

„A fost direcţionat un echipaj din cadrul Secţiei 5 Rurală Belinţ, care a efectuat verificări, însă autoturismul nu a fost identificat. Ulterior, poliţiştii lugojeni s-au deplasat la faţa locului, unde i-au adus la cunoştinţă administratorului staţiei peco termenul legal în care poate depune reclamaţie pentru fapta săvârşită”, a precizat Mirela Drăghicioiu, purtător de cuvânt la IPJ Timiş.

Până la această oră, reprezentanţii staţiei de carburanţi nu au depus plângere. Cel mai probabil, angajaţii benzinăriei vor fi cei care vor plăti pagubele suferite.

Vezi comentarii (5)

5 Comments

 1. Roko

  23 august 2016 at 14:27

  Din nou despre „competenta” politistilor lugojeni! Prinde-l tu, doar e weekend! „Siguranta si incredere!” Ce gluma!

 2. Damian L

  23 august 2016 at 14:39

  Da de ce sa plătească angajații? ? Sunt cumva toți luptători sa se bata cu toate jegurile??Sa plătească firma ca are de unde. Tampenie

 3. Bby

  23 august 2016 at 14:43

  Un fel de „prinde mingea” al autoritatilor lugojene! Paseaza de la unul la altul pt ca sunt incapabili! 😉 saracii oameni… mori linistit pana vine careva! :))

 4. clar

  23 august 2016 at 16:05

  toata politia e nula—nu poti sa contezi pe ei —RUSINE

 5. Boian Cornel

  23 august 2016 at 19:13

  Prea multa Politie,se calca pe picioare unul pe celalalt,isi fac bataturi si nu rezolva nimic.Trebuie restructuratata Politia Romana,mai putini cu mai multe sarcini,salariul celor redusi redistribuit la cei care raman .

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Garda Lugojeană, mesaj dur pentru edilii oraşului! Cimitirul Eroilor a ajuns o groapă de gunoi

Daniel Groza23 martie 2017

UPDATE FOTO: Ce au ridicat poliţiştii de la tânărul din Coşteiu care vindea tutun pe internet

Gabriel Iosa22 martie 2017

EXCLUSIV „Făbricuță” de tutun în casa unui tânăr de lângă Lugoj. L-a dat de gol anunțul la mica publicitate

Daniel Dancea22 martie 2017

60 de minute de beznă la Lugoj în weekend, cu ocazia evenimentului “Ora Pământului”

Gabriel Iosa21 martie 2017

Zeci de lugojeni amendaţi pentru centura de siguranţă! Un şofer, prins în timp ce vorbea la telefon

Gabriel Iosa21 martie 2017

“Kong: Insula Craniilor”, filmul săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa20 martie 2017

Un primar de lângă Lugoj îşi pierde funcţia. A fost găsit în conflict de interese de Agenţia Naţională de Integritate

Daniel Groza20 martie 2017

Radar Fantomă, în curând pe autostrada Timişoara-Lugoj-Deva

Gabriel Iosa17 martie 2017

[VIDEO] Accient între Lugoj şi Buziaş! Una dintre victime venea de la spital

Gabriel Iosa16 martie 2017

Bătrân de 84 de ani din Lugoj, furat de 17.000 de lei de către trei tâlhari! Bărbaţii au fost prinşi în timpul faptei

Gabriel Iosa16 martie 2017

DIICOT şi mascaţii au descins la Lugoj, la un tânăr care distribuia materiale pornografice cu minori pe internet

Gabriel Iosa16 martie 2017

Poliţia Lugoj rămâne fără comandant de la 1 aprilie

Gabriel Iosa15 martie 2017
%d blogeri au apreciat: