Actualitate

Un tânăr din Lugoj s-a urcat pe maşina poliţiei, în faţa sediului din centrul oraşulul! Vezi reacţia autorităţilor

Un tânăr din Lugoj s-a urcat pe maşina poliţiei, în faţa sediului din centrul oraşulul! Vezi reacţia autorităţilor

Autoliv

UPDATE: Tânărul care s-a urcat pe mașina poliției joi seara, după care și-a făcut o fotografie pe care a postat-o pe Facebook a fost audiat azi la Poliția Lugoj, alături de mama sa. Pe numele acestuia, polițiștii au scris o amendă contravențională în valoare de 500 de lei, pe care mama băiatului va trebui să o achite.

Un lugojean de doar 16 ani din Lugoj, care a decis să folosească porecla „Kara Mdfk” pe Facebook, s-a pozat în timp ce s-a căţărat pe una dintre maşinile poliţiei oraşului, parcată la câteva zeci de metri de sediul subunităţii din Lugoj. Potrivit profilului băiatului de pe reţeaua de socializare, fotografia a fost postată în seara de 24 septembrie, la orele 23, alături de mesajul „Part 3, Direct sus pe gardă”. În câteva minute, fotografia a strâns zeci de like-uri şi comentarii, unele de încurajare, altele în care i se explica tânărului la ce se expune prin acest gest.

Atenţionările prietenilor tânărului nu l-au determinat pe acesta să şteargă fotografia de pe profil. Din informaţiile primite de Cetăţeanul, tânărul nu este la singura abatere de acest fel, acesta mai fiind surprins de camerele foto ale prietenilor săi în timp ce era urcat pe dube, pe cripte în cimitir sau pe alte locuri în care nu ar avea ce căuta. Reacţia Poliţiei Lugoj nu a întârziat să apară.

„Ne autosesizăm şi o să verificăm despre cine este vorba şi, în funcţie de ce s-a comis, o să luăm măsuri. Distrugere nu cred că este cazul, plus că nu ştim când este făcută fotografia. Dar cel puţin măsuri contravenţionale se vor lua”, a declarat pentru Cetăţeanul Dan Lupulescu, şeful Poliţiei Municipiului Lugoj.

Problemele tânărului par să ţină de mai mulţi factori, aşa cum reiese din postările acestuia de pe reţeaua de socializare. Mai exact, tânărul a postat, cu doar o zi înainte de incident, o fotografie făcută la spitalul din Lugoj, la care a primit mesaje precum „lasă drogurile că e spre binele tău frate, ascultă că alea nu sunt de tine. Să te ajute Dumnezeu să te vindeci”.

Vezi comentarii (2)

2 Comments

  1. Cârcotasul

    25 septembrie 2015 at 11:17

    Dacă se imortaliza călare pe maică—sa era si mai „smecher“!dar cine stie?poate pe viitor…

  2. Pingback: [FOTO] Amendat cu 500 de lei, tânărul din Lugoj care s-a urcat pe mașina poliției continuă insultele la adresa autorităților – Cetateanul.ro

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017

Programul „Primul salariu” va garanta absolvenţilor de facultate un salariu de 2.500 lei pe lună, timp de 3 ani

Cetateanul18 mai 2017
%d blogeri au apreciat: