Autoliv Lugoj

Social

Unitățile de învățământ din Lugoj au intrat în reparații pentru începerea noului an școlar

Unitățile de învățământ din Lugoj au intrat în reparații pentru începerea noului an școlar

Business Strategist

Odată cu terminarea examenelor, conducerile unităților de învățământ din Lugoj au început lucrările de reparații și întreținere pentru asigurarea celor mai bune condiții preșcolarilor și elevilor în noul an școlar 2015-2016. Primăria va plăti, în această vară, reparațiile la 14 școli, grădinițe și licee din oraș.

De la bugetul local a fost alocată suma de 1.000 de lei pentru Școala Gimnazială „Filaret Barbu”, 2.000 de lei sunt pentru Școala Nr. 4, 3.000 de lei pentru Școala Nr. 3, 4.000 de lei pentru Școala Nr. 2, 5.000 de lei pentru Școala Nr. 12 și câte 20.000 de lei pentru Școlile Gimnaziale „Anișoara Odeanu” și „Eftimie Murgu”. Sumele primite de liceele din oraș sunt următoarele: 40.000 de lei – Colegiul Tehnic „Valeriu Braniște”, câte 50.000 de lei pentru Colegiile Naționale „Coriolan Brediceanu” și „Iulia Hasdeu” și 120.000 de lei – Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu”. Vor mai primi bani și Grădinița cu Program Prelungit Nr. 5 – 420.000 de lei, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 4 – 150.000 și Grădinița cu Program Prelungit Nr. 2 – 100.000 de lei.

Cu aceste sume vor fi realizate lucrări de reparații grupuri sanitare, instalații sanitare, instalații electrice și de încălzire, revizii centrale termice, reparații tâmplărie exterioară și interioară. De asemenea, se vor executa lucrări de igienizare (zugrăveli lavabile), săli de clasă, holuri, laboratoare, grupuri sanitare, reparații parchet și reparații acoperișuri precum și amenajări de curți.

„Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 5 îi revine suma de 420.000 de lei, bani care vor fi folosiți pentru reparații și înlocuit înveliș acoperiș, înlocuit ferestre și uși la clase, zugrăvit – vopsit interiorul grădiniței și anexele, dar și pentru izolarea și refacerea fațadei unității”, a declarat Maricela Mocanu, directoarea Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 5.

„Cei 120.000 de lei vor fi folosiți pentru reparații atât la sediul de pe strada Cernei, dar și la atelierele de pe strada Xenopol, proaspăt primite de la Primărie. Lucrările vor începe de la acoperiș, după care vom continua cu zugrăveli interioare și vrem să mai și compartimentăm un atelier, pentru că mai avem nevoie de spațiu pentru elevi”, a spus și directorul Liceului Tehnologic „Aurel Vlaicu”, prof. Cristian Gogu.

Toată perioada vacanței se va lucra intensiv la finalizarea lucrărilor, pentru ca actul educațional să nu sufere în niciun fel.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Social

Mai multe în Social

Primarul Francisc Boldea este acuzat că nu vrea să cumpere tomograf la spital, ca să nu strice afacerile PSD

Daniel Groza24 martie 2017

Șase strategii ale cazinourilor, numai bune de adaptat oricărui startup

Daniel Groza23 martie 2017

Criză în Timiş! La Lugoj, părinţii ar plăti oricât să-şi imunizeze copiii, doar că vaccinurile lipsesc şi din farmacii

Gabriel Iosa15 martie 2017

IPJ Timiş verifică dacă poliţiştii pârâţi de primarul din Făget au respectat procedura

Daniel Groza10 martie 2017

Primarul din Făget, supărat pe modul cum dau amenzi poliţiştii. Vezi ce scrisoare de protest a trimis comandantului

Daniel Groza10 martie 2017

Cormoranii fac ravagii în Timiş. Au devastat bazinele de la Mănăstirea Româneşti şi au dat atacul la ferma piscicolă din Lugoj

Daniel Groza7 martie 2017

Proprietarii din Lugoj, care îşi lasă terenul în paragină, vor plăti impozite majorate cu până la 500%

Daniel Groza6 martie 2017

Cea mai nouă parcare pe care o face Primăria stârneşte nemulţumirea lugojenilor. Consilier local: se încalcă legea!

Daniel Groza1 martie 2017

Şoferi “puşcaţi” de poliţişti cu radarul de ultimă generaţie! Câţi au fost amendaţi la Lugoj în weekend

Gabriel Iosa27 februarie 2017

Ucisă cu bestialitate de Dragobete! O femeie dintr-un sat de lângă Lugoj şi-a găsit sfârşitul departe de casă, în mâinile iubitului

Gabriel Iosa27 februarie 2017

Eva Energy explică la Lugoj cum puteţi obţine contracte corecte şi tarife mai mici pentru energie

Daniel Groza23 februarie 2017

Ziua Îndrăgostiţilor s-a lăsat cu amenzi din partea Poliţiei Lugoj! Razie de proporţii în oraş

Gabriel Iosa15 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: