Social

Vă mulţumim pentru încredere! Cetăţeanul este cea mai importantă sursă de informare pentru locuitorii zonei Lugoj-Făget

Vă mulţumim pentru încredere! Cetăţeanul este cea mai importantă sursă de informare pentru locuitorii zonei Lugoj-Făget

Cetateanul Lugoj

Pentru că fiecare sfârşit de an e numai bun de făcut bilanţuri, am tras linie şi noi, cei de la Cetăţeanul. Proiectul nostru a demarat în luna mai, atunci când aproape întreaga redacţie de la Redeşteptarea a demisionat din cauza dezinteresului arătat de patronat în dezvoltarea publicaţiei.

Am considerat atunci că Lugojul are nevoie de un ziar care să fie imparţial şi să prezinte realităţile acestei zone, fără reţineri şi fără niciun fel de influenţe şi presiuni asupra politicii editoriale. Aşa a luat fiinţă Cetăţeanul! În luna mai ediţia online, iar din luna iunie ediţia tipărită.

Modul cum a fost primit de cititori ne-a dat încredere să mergem mai departe, iar rezultatele sunt pe măsură. După prima lună, Cetăţeanul.ro a devenit publicaţia lugojeană cea mai citită, iar la finalul acestui an, au fost zile, când am reuşit să înregistrăm valori de trafic aproape duble faţă de Redeşteptarea, principala publicaţie concurentă.

La fel de bine stau lucrurile şi pentru ediţia tipărită, acolo unde săptămânal 2500 de persoane au preferat să cumpere ziarul Cetăţeanul.

Pentru faptul că aţi fost alături de noi, în 2015, VĂ MULŢUMIM! Vă aşteptăm şi în 2016 şi o să ne străduim să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor voastre.

Mai jos, vă prezentăm o statistică realizată cu ajutorul Google Analytics, care dovedeşte că în doar jumătate de an, Cetăţeanul a devenit publicaţia preferată a mii de cititori din zona Lugoj-Făget.

trafic cetateanultrafic redesteptarea

 

În topul celor mai citite articole publicate pe  cetateanul.ro, din mai, de când am deschis siteul până în decembrie 2015, se află atât știri din categoria eveniment, cât și informații publicate în premieră sau în exclusivitate din alte domenii de interes, precum administraţie social, cultură sau sport.
Cel mai citit articol de pe site a fost cel despre un tânăr dispărut de acasă și găsit mort in apele Timișului. Mai jos, vă arătam un clasament a celor mai accesate știri.

Untitled-1

Vezi comentarii (2)

2 Comments

 1. jasmine

  3 ianuarie 2016 at 9:38

  Dar startul la incut de an vi la furat Redesteptarea, conform statisticilor. :))))) V-a fost rusine si ati schimbat ca sa picati voi bine? :))))) cat despre cele 2500 de ziare vandutema indoiesc. La vecinu in , agazin cica daca vindeti pana in 10 ziare din vreo 50 :))))) am sa le spun celor de la redesteptarea cat de mult mintiti si sa se intereseze si sa prezinte adevarul. Incep sa cred ca zvonurile sunt adevarate, chiar sunteti ziar politic ai mintiti intr-una.

  • Daniel Groza

   3 ianuarie 2016 at 12:50

   Daca va referiti la inceputul lui 2015, trebuie sa stiti ca pana in luna aprilie, Redesteptarea era realizat de echipa care acum face Cetateanul, iar valorile acelea mari de trafic, pentru ianuarie, februarie, martie, sunt realizate tot de noi. Dupa plecarea noastra, Redesteptarea s-a prabusit. Asa cum apare si in articolul de mai sus, Cetateanul a luat fiinta in luna mai! Valorile de trafic nu se pot modifica, ele sunt disponibile pe internet pentru oricine vrea sa le vada (www.t5.ro). Nu avem niciun magazin unde sa ducem 50 de ziare si sa vindem 10, ar fi neprofitabil pentru noi. Pentru cele 2500 de ziare exista facturi! Oricum, va multumim ca ne cititi. Un an nou fericit 🙂

Lasă un răspuns

Social

Mai multe în Social

Scandal de proporţii la Lugoj, după ce unei persoane de etnie romă i s-a făcut rău

Gabriel Iosa20 ianuarie 2017

Un bărbat de 48 de ani a murit după ce a văzut victima accidentului de tren de ieri, de la Lugoj

Daniel Dancea20 ianuarie 2017

Aici sunt pierderile Meridianului, suportate din banii lugojenilor. „Nu este o avarie majoră, e o gaură cât un stilou”.

Daniel Groza13 ianuarie 2017

Dezbaterea publică nu a schimbat nimic! Preţul apei şi canalizării va creşte la Lugoj

Daniel Groza12 ianuarie 2017

Iarna e ca vara! Lugojenii se plâng că nu au apă la etajele superioare. Explicaţiile Meridianului!

Daniel Groza12 ianuarie 2017

Ambulanţa Lugoj, două ture pe noapte pentru a-i ajuta pe oamenii străzii rămaşi în ger

Gabriel Iosa11 ianuarie 2017

FOTO! Apa de la robinetele din Lugoj, murdară şi de nebăut, deşi primăria o recomandă ca bună de consum

Gabriel Iosa10 ianuarie 2017

Bilanţ la CPU Lugoj! Câţi pacienţi au decedat la Urgenţe, la spitalul lugojean

Gabriel Iosa6 ianuarie 2017

Lugojenii participă la slujba de Bobotează! Sute de litri de agheasmă, pregătite pentru credincioşi

Gabriel Iosa6 ianuarie 2017

Se distribuie invitațiile la Revelionul Seniorilor

Daniel Groza4 ianuarie 2017

O fetiţă din Timiş a murit din cauza rujeolei. Ministerul Sănătăţii cere părinţilor să imunizeze copiii

Daniel Groza29 decembrie 2016

Ambulanţele au circulat non-stop de Crăciun la Lugoj! Record de apeluri la 112 în seara de Ajun

Gabriel Iosa27 decembrie 2016
%d blogeri au apreciat: