Autoliv Lugoj

Social

Vă mulţumim pentru încredere! Cetăţeanul este cea mai importantă sursă de informare pentru locuitorii zonei Lugoj-Făget

Vă mulţumim pentru încredere! Cetăţeanul este cea mai importantă sursă de informare pentru locuitorii zonei Lugoj-Făget

Business Strategist

Pentru că fiecare sfârşit de an e numai bun de făcut bilanţuri, am tras linie şi noi, cei de la Cetăţeanul. Proiectul nostru a demarat în luna mai, atunci când aproape întreaga redacţie de la Redeşteptarea a demisionat din cauza dezinteresului arătat de patronat în dezvoltarea publicaţiei.

Am considerat atunci că Lugojul are nevoie de un ziar care să fie imparţial şi să prezinte realităţile acestei zone, fără reţineri şi fără niciun fel de influenţe şi presiuni asupra politicii editoriale. Aşa a luat fiinţă Cetăţeanul! În luna mai ediţia online, iar din luna iunie ediţia tipărită.

Modul cum a fost primit de cititori ne-a dat încredere să mergem mai departe, iar rezultatele sunt pe măsură. După prima lună, Cetăţeanul.ro a devenit publicaţia lugojeană cea mai citită, iar la finalul acestui an, au fost zile, când am reuşit să înregistrăm valori de trafic aproape duble faţă de Redeşteptarea, principala publicaţie concurentă.

La fel de bine stau lucrurile şi pentru ediţia tipărită, acolo unde săptămânal 2500 de persoane au preferat să cumpere ziarul Cetăţeanul.

Pentru faptul că aţi fost alături de noi, în 2015, VĂ MULŢUMIM! Vă aşteptăm şi în 2016 şi o să ne străduim să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor voastre.

Mai jos, vă prezentăm o statistică realizată cu ajutorul Google Analytics, care dovedeşte că în doar jumătate de an, Cetăţeanul a devenit publicaţia preferată a mii de cititori din zona Lugoj-Făget.

trafic cetateanultrafic redesteptarea

 

În topul celor mai citite articole publicate pe  cetateanul.ro, din mai, de când am deschis siteul până în decembrie 2015, se află atât știri din categoria eveniment, cât și informații publicate în premieră sau în exclusivitate din alte domenii de interes, precum administraţie social, cultură sau sport.
Cel mai citit articol de pe site a fost cel despre un tânăr dispărut de acasă și găsit mort in apele Timișului. Mai jos, vă arătam un clasament a celor mai accesate știri.

Untitled-1

Vezi comentarii (2)

2 Comments

 1. jasmine

  3 ianuarie 2016 at 9:38

  Dar startul la incut de an vi la furat Redesteptarea, conform statisticilor. :))))) V-a fost rusine si ati schimbat ca sa picati voi bine? :))))) cat despre cele 2500 de ziare vandutema indoiesc. La vecinu in , agazin cica daca vindeti pana in 10 ziare din vreo 50 :))))) am sa le spun celor de la redesteptarea cat de mult mintiti si sa se intereseze si sa prezinte adevarul. Incep sa cred ca zvonurile sunt adevarate, chiar sunteti ziar politic ai mintiti intr-una.

  • Daniel Groza

   3 ianuarie 2016 at 12:50

   Daca va referiti la inceputul lui 2015, trebuie sa stiti ca pana in luna aprilie, Redesteptarea era realizat de echipa care acum face Cetateanul, iar valorile acelea mari de trafic, pentru ianuarie, februarie, martie, sunt realizate tot de noi. Dupa plecarea noastra, Redesteptarea s-a prabusit. Asa cum apare si in articolul de mai sus, Cetateanul a luat fiinta in luna mai! Valorile de trafic nu se pot modifica, ele sunt disponibile pe internet pentru oricine vrea sa le vada (www.t5.ro). Nu avem niciun magazin unde sa ducem 50 de ziare si sa vindem 10, ar fi neprofitabil pentru noi. Pentru cele 2500 de ziare exista facturi! Oricum, va multumim ca ne cititi. Un an nou fericit 🙂

Lasă un răspuns

Social

Mai multe în Social

Măicuţele care se ocupă de copiii din Mondial Bocşei vor primi finanţare de la Consiliul Local

Daniel Groza29 martie 2017

Noul director al spitalului din Lugoj cere înlocuirea a doi membri din Consiliul de Administraţie

Daniel Groza29 martie 2017

Bătrânii părăsesc căminul de la Lugoj! Măsurile luate de Primărie îi fac să ia această decizie

Daniel Groza27 martie 2017

Primarul Francisc Boldea este acuzat că nu vrea să cumpere tomograf la spital, ca să nu strice afacerile PSD

Daniel Groza24 martie 2017

Șase strategii ale cazinourilor, numai bune de adaptat oricărui startup

Daniel Groza23 martie 2017

Criză în Timiş! La Lugoj, părinţii ar plăti oricât să-şi imunizeze copiii, doar că vaccinurile lipsesc şi din farmacii

Gabriel Iosa15 martie 2017

IPJ Timiş verifică dacă poliţiştii pârâţi de primarul din Făget au respectat procedura

Daniel Groza10 martie 2017

Primarul din Făget, supărat pe modul cum dau amenzi poliţiştii. Vezi ce scrisoare de protest a trimis comandantului

Daniel Groza10 martie 2017

Cormoranii fac ravagii în Timiş. Au devastat bazinele de la Mănăstirea Româneşti şi au dat atacul la ferma piscicolă din Lugoj

Daniel Groza7 martie 2017

Proprietarii din Lugoj, care îşi lasă terenul în paragină, vor plăti impozite majorate cu până la 500%

Daniel Groza6 martie 2017

Cea mai nouă parcare pe care o face Primăria stârneşte nemulţumirea lugojenilor. Consilier local: se încalcă legea!

Daniel Groza1 martie 2017

Şoferi “puşcaţi” de poliţişti cu radarul de ultimă generaţie! Câţi au fost amendaţi la Lugoj în weekend

Gabriel Iosa27 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: