Social

Vă mulţumim pentru încredere! Cetăţeanul este cea mai importantă sursă de informare pentru locuitorii zonei Lugoj-Făget

Vă mulţumim pentru încredere! Cetăţeanul este cea mai importantă sursă de informare pentru locuitorii zonei Lugoj-Făget

Autoliv

Pentru că fiecare sfârşit de an e numai bun de făcut bilanţuri, am tras linie şi noi, cei de la Cetăţeanul. Proiectul nostru a demarat în luna mai, atunci când aproape întreaga redacţie de la Redeşteptarea a demisionat din cauza dezinteresului arătat de patronat în dezvoltarea publicaţiei.

Am considerat atunci că Lugojul are nevoie de un ziar care să fie imparţial şi să prezinte realităţile acestei zone, fără reţineri şi fără niciun fel de influenţe şi presiuni asupra politicii editoriale. Aşa a luat fiinţă Cetăţeanul! În luna mai ediţia online, iar din luna iunie ediţia tipărită.

Modul cum a fost primit de cititori ne-a dat încredere să mergem mai departe, iar rezultatele sunt pe măsură. După prima lună, Cetăţeanul.ro a devenit publicaţia lugojeană cea mai citită, iar la finalul acestui an, au fost zile, când am reuşit să înregistrăm valori de trafic aproape duble faţă de Redeşteptarea, principala publicaţie concurentă.

La fel de bine stau lucrurile şi pentru ediţia tipărită, acolo unde săptămânal 2500 de persoane au preferat să cumpere ziarul Cetăţeanul.

Pentru faptul că aţi fost alături de noi, în 2015, VĂ MULŢUMIM! Vă aşteptăm şi în 2016 şi o să ne străduim să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor voastre.

Mai jos, vă prezentăm o statistică realizată cu ajutorul Google Analytics, care dovedeşte că în doar jumătate de an, Cetăţeanul a devenit publicaţia preferată a mii de cititori din zona Lugoj-Făget.

trafic cetateanultrafic redesteptarea

 

În topul celor mai citite articole publicate pe  cetateanul.ro, din mai, de când am deschis siteul până în decembrie 2015, se află atât știri din categoria eveniment, cât și informații publicate în premieră sau în exclusivitate din alte domenii de interes, precum administraţie social, cultură sau sport.
Cel mai citit articol de pe site a fost cel despre un tânăr dispărut de acasă și găsit mort in apele Timișului. Mai jos, vă arătam un clasament a celor mai accesate știri.

Untitled-1

Vezi comentarii (2)

2 Comments

 1. jasmine

  3 ianuarie 2016 at 9:38

  Dar startul la incut de an vi la furat Redesteptarea, conform statisticilor. :))))) V-a fost rusine si ati schimbat ca sa picati voi bine? :))))) cat despre cele 2500 de ziare vandutema indoiesc. La vecinu in , agazin cica daca vindeti pana in 10 ziare din vreo 50 :))))) am sa le spun celor de la redesteptarea cat de mult mintiti si sa se intereseze si sa prezinte adevarul. Incep sa cred ca zvonurile sunt adevarate, chiar sunteti ziar politic ai mintiti intr-una.

  • Daniel Groza

   3 ianuarie 2016 at 12:50

   Daca va referiti la inceputul lui 2015, trebuie sa stiti ca pana in luna aprilie, Redesteptarea era realizat de echipa care acum face Cetateanul, iar valorile acelea mari de trafic, pentru ianuarie, februarie, martie, sunt realizate tot de noi. Dupa plecarea noastra, Redesteptarea s-a prabusit. Asa cum apare si in articolul de mai sus, Cetateanul a luat fiinta in luna mai! Valorile de trafic nu se pot modifica, ele sunt disponibile pe internet pentru oricine vrea sa le vada (www.t5.ro). Nu avem niciun magazin unde sa ducem 50 de ziare si sa vindem 10, ar fi neprofitabil pentru noi. Pentru cele 2500 de ziare exista facturi! Oricum, va multumim ca ne cititi. Un an nou fericit 🙂

Lasă un răspuns

Social

Mai multe în Social

Cros caritabil pentru Spitalul din Lugoj. Tinerii de la Interact se implică în strângerea de fonduri

Cetateanul26 mai 2017

Întreruperi multe de curent săptămâna viitoare. În Timişoara, Lugoj şi alte localităţi din Timiş

Cetateanul26 mai 2017

„Poţi. Vrei. Dar faci?”, mesajul din acest an al Săptămânii Naţionale a Voluntariatului

Cetateanul26 mai 2017

O făgeţeancă este noul director executiv al DSP Timiş

Cetateanul24 mai 2017

Se strâng bani în bisericile din Timiş pentru premierea elevilor olimpici

Cetateanul23 mai 2017

Cum a ajuns Banatul “fruncea” în numărul de decese provocate de rujeolă

Daniel Dancea23 mai 2017

Un profesor din Banat predă istoria regiunii pe internet. A reuşit să adune într-un blog trecutul întregii zone

Cetateanul22 mai 2017

Un cetăţean care merita titlul de “Cetăţean de Onoare” a primit doar ”Cheia Oraşului”, pentru că politicienii lugojeni au orgolii

Cetateanul19 mai 2017

Pâinea de casă, celebră în două judeţe. E făcută doar din făină, apă şi drojdie, „fără alte prafuri”

Cetateanul19 mai 2017

Mii de vietăţi vor fi ucise şi în acest an din plăcere. Vezi ce animale vor fi vânate în Timiş

Cetateanul18 mai 2017

“Agentul mi-a zis: hai, marş de aici”. Supărat că a fost jignit, un şofer a pornit în urmărirea Poliţiei, pe autostradă: „Au fugit ca şobolanii”

Daniel Dancea17 mai 2017

Operaţiune în forţă a Poliţiei. În trei zile, 600 poliţişti au descoperit 55 de infracţiuni şi au aplicat amenzi de 350.000 de lei

Cetateanul15 mai 2017
%d blogeri au apreciat: