Actualitate

Vânătorii de Fantome ajung la Cinema Bela Lugosi

Vânătorii de Fantome ajung la Cinema Bela Lugosi

Autoliv

Fanii celor mai noi apariţii de la Hollywood vor avea ocazia să urmărească şi în această săptămână filmele lor preferate, la cinematograful din oraş ajungând două noi pelicule din genurile comedie şi thriller. Este vorba despre Ghostbusters 3D, remake al celebrei pelicule care împlineşte în curând vârsta de 30 de ani, dar şi de The Shallows, un thriller de excepţie în care lupta pentru viaţă este prezentată într-un cadru inedit. La cinematograful din Lugoj vor mai rula Mame bune şi nebune, Jason Bourne şi Singuri acasă, animaţia pentru copii de sâmbătă şi duminică dimineaţa.

Program cinema 5 – 11 august:

Vineri, Sâmbătă, Duminică, 5-7 august: Ghostbusters 3D, 17:00 şi 20:00; Mame bune şi nebune, 17:30; Jason Bourne, 20:30;
Sâmbătă şi Duminică, 6 şi 7 august: Singuri acasă 3D dublat, 10:00;
Joi, 11 august: Ghostbusters 3D, 17:00 şi 20:00; The Shallows, 17:30 şi 20:30.

Ghostbusters 3D: Vânătorii de fantome îşi fac din nou apariţia mult-aşteptată, într-un format nou şi cu o distribuţie plină de personaje proaspete şi amuzante. La treizeci de ani de la momentul când filmul original al seriei a luat pe sus sălile de cinematograf din toată lumea, regizorul Paul Feig îşi prezintă viziunea sa asupra acestei comedii supranaturale, în compania unora dintre cei mai simpatici actori ai prezentului – Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones şi Chris Hemsworth. În vara aceasta ei descind din marele ecran pentru a salva lumea!

The Shallows: În captivantul thriller Din Adâncuri, Nancy Adams (Blake Lively) face surfing pe o plajă pustie, într-un loc care se dovedeşte a fi zona de vânătoare a unui mare rechin alb. Deşi ea se află la doar 200 metri de mal, supravieţuirea pare a fi pentru Nancy testul suprem, care-i va pune la încercare ingeniozitatea, calităţile şi stăpânirea de sine.

Singuri acasă 3D: Filmul este o comedie despre ce fac animăluțele noastre de companie după ce noi plecăm la serviciu sau la școală zi de zi. Superstarurile Eric Stonestreet și Kevin Hart debutează ca voci de animație de lung metraj, și lor li se alătură Ellie Kemper, Lak.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Lugojean, evadat din Spania, prins la Timişoara! Individul, extrem de periculos, avea de executat 15 ani de închisoare

Daniel Groza26 mai 2017

Invitaţie la plimbare pe bicicletă, pe un traseu de 30 de kilometri în zona Lugojului

Cetateanul26 mai 2017

Puteţi să ajutaţi spitalul lugojean dacă mergeţi la un spectacol folcloric

Daniel Groza26 mai 2017

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017
%d blogeri au apreciat: