Vanessa Bryant îl critică pe Meek Mill pentru textul „insensibil” referitor la Kobe Bryant

0

Vanessa Bryant l-a criticat pe rapperul Meek Mill pentru o melodie care face referire la regretatul ei soț, vedeta de baschet Kobe Bryant. Don’t Worry (RIP Kobe) conține textul: „Dacă îmi lipsești vreodată, mă duc cu elicopterul meu, să fie un alt Kobe”.

Bryant a fost ucis împreună cu fiica sa Gianna și alți șapte într-un accident de elicopter anul trecut. Adresându-se lui Meek Mill pe Instagram, Vanessa a spus că versurile sunt „extrem de nesimțite și lipsite de respect”.

„Nu cunosc nimic din muzica ta, dar cred că poți face mai bine de atât”, a scris ea pe povestea ei de Instagram luni.

„Dacă ești fan, bine, există o modalitate mai bună de a-ți arăta admirația față de soțul meu. Acest lucru este lipsit de respect și tact”.

De asemenea, ea a împărtășit un mesaj de susținere al vedetei de baschet Candace Parker, care a scris: „Îmi pare rău că tu și fetele tale trebuie să vă descurcați continuu [expletiv] astfel. Nu este corect, nu este corect”

Meek Mill, al cărui nume real este Robert Rihmeek Williams, a apărut să răspundă pe Twitter, scriind:

„[Expletiv] sentimentele tale”. „Nu cred că suntem pe același semnal cu toți … nu văd ce vedeți.”

Ulterior, el a clarificat că aceste tweet-uri nu îl vizau pe Bryant și familia lui.

„Mi-am cerut scuze față de ea mai devreme azi, nu publicului”, a scris el.

„Nimic din ceea ce spun pe pagina mea [Twitter] nu este direcționat către un moment viral pe internet sau familia unei femei îndurerate! Dacă vă pasă de cineva îndurerat, schimbați subiectul!”

Sursa – Glow Magazin.

Citește și