Veniturile Air France au scăzut cu 70% în august

0

Air France a suferit o scădere a veniturilor cu 70% în august, în timp ce ocupau doar aproximativ 30% din locurile de pe rutele sale intercontinentale, a declarat CEO-ul său pentru ziarul italian Corriere della Sera.

Transportatorul, care face parte din grupul Air France-KLM AIRF.PA, încearcă încă 10 milioane de euro în numerar pe zi, dar lucrează pentru a limita pierderile, a declarat CEO-ul Anne Rigail într-un interviu publicat miercuri.

A format o nouă companie transatlantică cu Delta Air Lines DAL.N și Virgin Atlantic, înlocuind un parteneriat care a implicat și Alitalia din Italia.

Rigail l-a invitat pe Alitalia, care urmează să fie naționalizată, să se alăture noului grup, chiar dacă este membru al celui de-al doilea nivel.

„Alitalia este un partener de lungă durată și le vom propune să se alăture asocierii în calitate de membru asociat. Vreau să mențin o relație puternică cu ei ”, a spus ea.

Rigail a exclus o investiție în Alitalia, dar și-a exprimat interesul pentru oferta sa de teste rapide pentru COVID-19 pentru pasagerii care zboară pe anumite rute.

„Înainte de a avea un vaccin, am putea redeschide unele căi cu teste rapide, așa cum se confruntă (Alitalia) la Milano și Roma”, a declarat ea pentru ziar.

Citeste continuarea Veniturile Air France au scăzut cu 70% în august

Citește și