Vestiarul metalic – de la 1 la 30 de usi. Iata ce modele iti ofera un furnizor profesionist!

0

Un vestiar metalic ofera angajatilor dintr-o firma posibilitatea de a depozita in siguranta articole de imbracaminte, obiecte personale si echipamente de lucru. Pe langa asta, un astfel de produs este mult mai rezistent decat un obiect de mobilier din lemn sau din plastic. Iata care este gama de oferte disponibila la un furnizor profesionist!

Vestiarele cu 1 usa Eco+

Acest model a fost realizat din tabla de otel sudata cu grosimea de 0,7mm. Constructia sa este una robusta, astfel incat poate fi utilizat pe o perioada lunga de timp fara interventii. In interior exista o bara de umerase si un carlig, iar in partea superioara se afla inca o polita suplimentara pentru incaltaminte.

Acest vestiar metalic este fabricat conform cerintelor standardului ISO 9001:2000, fiind acreditat de organismele internationale. Dimensiunile sale sunt de 312x450x1800mm si il poti achizitiona la pretul de 649,99 RON cu TVA inclus. In cazul in care iti doresti sa existe mai mult confort, ataseaza o bancuta metalica. Aceasta permite utilizatorului sa se relaxeze mai usor la finalul programului si sa se pregateasca in conditiile optime inainte de plecare.

Vestiarele cu 6 usi

Un asemenea model este disponibil intr-un set de 3 bucati, pentru doar 4.969,99 RON. Daca decizi sa-l achizitionezi, vei dispune de un sistem de inchidere cu 2 chei pentru fiecare usa si posibilitatea de a adauga masuri de protectie suplimentare. Spre exemplu, poti solicita un maner antiefractie sau unul cu inchiderea din doua miscari.

O alta alternativa este sa folosesti o inchidere prin cifru sau cu moneda. Usile clasice pot fi schimbate cu unele din HPL sau MDF, care prezinta o grosime diferita. In situatia in care nu-ti place culoarea gri, suprafata poate fi vopsita partial sau integral pe albastru, verde sau alte nuante similare.

Vestiarele cu 20 de usi

Acestea sunt utile in salile de fitness si in afacerile din domeniul tehnic, fiind prevazute cu un numar mare de compartimente. Totusi, unele modele au fost construite pentru alte situatii. De exemplu, exista un vestiar metalic special realizat pentru depozitarea telefoanelor si a diverselor accesorii.

Vopseaua acestora este tratata ignifug, ceea ce inseamna ca exista protectie la contactul direct cu focul si materialul nu se degradeaza atat de usor. De asemenea, usile sunt ranforsate pe interior si dispun de un profil mecanic, care asigura intarirea si robustetea acestora. Picioarele de 120mm permit curatarea spatiului in partea inferioara si evitarea ruginei.

Vestiarele cu 30 de compartimente

In general, aceste modele au usile realizate din plexiglas transparent pentru vizibilitatea obiectelor depozitate. Desi nu sunt foarte solicitate de companiile clasice, magazinele alimentare si comerciantii din industria de fashion le apreciaza pentru calitatea oferita. Fiecare spatiu liber are masurile de 195x300x500mm, inchiderea fiind realizata printr-un butuc cilindru cu 2 chei. Pretul acestui produs este de 8.091,99 RON cu TVA inclus.

De unde sa cumperi modele de vestiar metalic de calitate?

Inainte de a achizitiona un vestiar metalic, asigura-te ca acesta este comercializat de un furnizor profesionist. La un magazin online ca Viamond.ro dispui de o gama variata de produse, care sunt adaptate la nevoile fiecarei afaceri. Alege-ti acum modelul preferat si ai posibilitatea de a efectua plata in 3 rate fara dobanda!

Citește și