Sport

Victorie importantă pentru fotbaliştii de la CSM în deplasare la Giarmata

Victorie importantă pentru fotbaliştii de la CSM în deplasare la Giarmata

Cetateanul Lugoj

După rezultatul de egalitate obţinut pe teren propriu în prima etapă cu Performanţa Ighiu, una dintre pretendentele la promovare, echipa de fotbal CSM Lugoj confirmă jocul bun în Liga a III-a. În runda cu numărul doi fotbaliştii pregătiţi de Cosmin Petruescu au reuşit să obţină toate cele trei puncte puse în joc, în deplasare la CS Milenium Giarmata. Istoricul partidei a fost scris în primele 39 de minute ale jocului, când CSM Lugoj a înscris de două ori şi a stabilit scorul final al întâlnirii: CS Milenium Giarmata-CSM Lugoj 0-2. În a doua parte a jocului lugojenii au avut misiunea de a se apăra şi de a conserva rezultatul.

Primul gol al CSM-ului a fost marcat în minutul 31 de către Bogdan Bozean, în urma unei acţiuni pe partea dreaptă, care l-a avut coautor pe Silaghi. A două reuşită a lugojenilor i-a aparţinut lui Eduard Olariu în minutul 39, un contraatac, Silaghi i-a pasat lui Olariu, care a pătruns pe partea stângă şi a şutat la poartă. Portarul advers a respins în primă fază, apoi tot Olariu a reluat cu capul la colţul lung.

“Am abordat jocul cu maximă seriozitate. Nu a fost o partidă uşoară, întrucât am întâlnit o echipă cu un moral bun după rezultatul de egalitate înregistrat în etapa anterioară de la Unirea Alba Iulia, când au fost egalaţi pe finalul jocului. Am tratat meciul cu maximă seriozitate, am înscris două ori în prima repriză. Cred că diferenţa s-a făcut la maturitatea jucătorilor din atacul nostru, am fost mai inspiraţi în ultimii 30 de metri. În repriza a doua am conservat rezultatul şi mă bucur că am reuşit să obţinem trei puncte la o echipă care nu cred că va mai ceda puncte în meiurile de pe teren propriu. Aş vrea să îi felicit pe băieţi pentru atitudinea pe care au avut-o. Mă bucur pentru Olariu, un produs 100% al fotbalului lugojean. A înscris din nou, aşa cum a făcut-o şi în campionatul anterior. Nu în ultimul rând mă bucur că am reuşit să răsplătim efortul suporterilor de la Lugoj, care s-au deplasat la Giarmata să ne urmărească şi în partida din deplasare”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul CSM-ului.

Etapa viitoare CSM Lugoj va evolua tot în deplasare, la Ripensia, o altă pretendentă la promovarea în al doilea eşalon fotbalistic românesc. Meciul va avea loc sâmbătă, 17 septembrie de la orele 17.

“Sunt convins că ne va aştepta o partidă dificilă cu o echipă care vine după o victorie în deplasare, 4-1 în faţa celor de la Ighiu”, a completat Petruescu

CSM Lugoj: Păduraru, Precupanu, Miculescu, Drăghici, Roşie, Olariu, Lazea, Bozean, Livan, Drăgoescu, Silaghi. Au mai intrat Ciubotariu, Horcea, Sărăcin şi Marta. Antrenor principal: Cosmin Petruescu, antrenor secund: Claudiu Jivulescu, antrenor cu portarii: Sorin Micşa.

 

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Borosteanu Cristian Stefan

    11 septembrie 2016 at 17:29

    Felicitări pentru victoria obținută. Mult succes în continuare!

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Fără puncte în Moldova. Voleibalistele de la CSM au fost învinse de Unic Piatra Neamţ

Alina Damian23 ianuarie 2017

Foto! Zece echipe au răspuns prezent la turneul de fotbal în scop caritabil organizat la Lugoj

Alina Damian23 ianuarie 2017

Handbaliştii s-au reunit pentru a pregăti Cupa de Iarnă

Alina Damian20 ianuarie 2017

Voleibalistele de la CSM Lugoj vor juca în deplasare la Unic Piatra Neamţ primul meci oficial din 2017

Alina Damian20 ianuarie 2017

Luptătorii de la CSM Lugoj vor să dea lovitura la Campionatul Naţional Individual şi să se califice la Europene

Alina Damian18 ianuarie 2017

“Trebuie să se găsească mereu un cap sec”! Fostul director al CSM, surprins de decizia defiinţării echipelor de lupte, campioane naţionale

Daniel Groza18 ianuarie 2017

Echipele campioane nationale ale Lugojului vor fi desfiinţate. Primaria nu le mai susţine

Alina Damian17 ianuarie 2017

Lugojul va avea un reprezentant în FRF. Marius Maier va face parte din comisia care are ca scop dezvoltarea fotbalului românesc

Alina Damian17 ianuarie 2017

Foto! Peste 1000 de lei s-au adunat pentru a-l ajuta pe Ioji, în urma turneului de fotbal în sală

Alina Damian16 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Foto! CSM Lugoj a câştigat Cupa Rieker la volei

Alina Damian14 ianuarie 2017

Turnee de fotbal în scop caritabil la Lugoj şi în împrejurimi

Alina Damian13 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: