Sport

Victorie importantă pentru fotbaliştii de la CSM în deplasare la Giarmata

Victorie importantă pentru fotbaliştii de la CSM în deplasare la Giarmata

Autoliv

După rezultatul de egalitate obţinut pe teren propriu în prima etapă cu Performanţa Ighiu, una dintre pretendentele la promovare, echipa de fotbal CSM Lugoj confirmă jocul bun în Liga a III-a. În runda cu numărul doi fotbaliştii pregătiţi de Cosmin Petruescu au reuşit să obţină toate cele trei puncte puse în joc, în deplasare la CS Milenium Giarmata. Istoricul partidei a fost scris în primele 39 de minute ale jocului, când CSM Lugoj a înscris de două ori şi a stabilit scorul final al întâlnirii: CS Milenium Giarmata-CSM Lugoj 0-2. În a doua parte a jocului lugojenii au avut misiunea de a se apăra şi de a conserva rezultatul.

Primul gol al CSM-ului a fost marcat în minutul 31 de către Bogdan Bozean, în urma unei acţiuni pe partea dreaptă, care l-a avut coautor pe Silaghi. A două reuşită a lugojenilor i-a aparţinut lui Eduard Olariu în minutul 39, un contraatac, Silaghi i-a pasat lui Olariu, care a pătruns pe partea stângă şi a şutat la poartă. Portarul advers a respins în primă fază, apoi tot Olariu a reluat cu capul la colţul lung.

“Am abordat jocul cu maximă seriozitate. Nu a fost o partidă uşoară, întrucât am întâlnit o echipă cu un moral bun după rezultatul de egalitate înregistrat în etapa anterioară de la Unirea Alba Iulia, când au fost egalaţi pe finalul jocului. Am tratat meciul cu maximă seriozitate, am înscris două ori în prima repriză. Cred că diferenţa s-a făcut la maturitatea jucătorilor din atacul nostru, am fost mai inspiraţi în ultimii 30 de metri. În repriza a doua am conservat rezultatul şi mă bucur că am reuşit să obţinem trei puncte la o echipă care nu cred că va mai ceda puncte în meiurile de pe teren propriu. Aş vrea să îi felicit pe băieţi pentru atitudinea pe care au avut-o. Mă bucur pentru Olariu, un produs 100% al fotbalului lugojean. A înscris din nou, aşa cum a făcut-o şi în campionatul anterior. Nu în ultimul rând mă bucur că am reuşit să răsplătim efortul suporterilor de la Lugoj, care s-au deplasat la Giarmata să ne urmărească şi în partida din deplasare”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul CSM-ului.

Etapa viitoare CSM Lugoj va evolua tot în deplasare, la Ripensia, o altă pretendentă la promovarea în al doilea eşalon fotbalistic românesc. Meciul va avea loc sâmbătă, 17 septembrie de la orele 17.

“Sunt convins că ne va aştepta o partidă dificilă cu o echipă care vine după o victorie în deplasare, 4-1 în faţa celor de la Ighiu”, a completat Petruescu

CSM Lugoj: Păduraru, Precupanu, Miculescu, Drăghici, Roşie, Olariu, Lazea, Bozean, Livan, Drăgoescu, Silaghi. Au mai intrat Ciubotariu, Horcea, Sărăcin şi Marta. Antrenor principal: Cosmin Petruescu, antrenor secund: Claudiu Jivulescu, antrenor cu portarii: Sorin Micşa.

 

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Borosteanu Cristian Stefan

    11 septembrie 2016 at 17:29

    Felicitări pentru victoria obținută. Mult succes în continuare!

Lasă un răspuns

Mai multe în Sport

Reprezentanţi ai zece sporturi se vor reuni pe platoul Casei de Cultură

Alina Damian26 mai 2017

Vasile Stoica şi Mărioara Stănescu, medalii de aur pentru Lugoj, la Cupa Danubius de la Galaţi

Cetateanul24 mai 2017

Micuţii baschetbalişti lugojeni au câştigat turneul găzduit de Lugoj

Cetateanul18 mai 2017

Victorie la scor pentru handbaliştii de la CSM Lugoj pe teren propriu

Alina Damian17 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean au obţinut titlul naţional

Cetateanul14 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean intră în cursa pentru titlul naţional

Cetateanul13 mai 2017

Se reia Lugojul Pedalează. Doar două acţiuni sunt programate în acest an

Cetateanul12 mai 2017

Se fac primii paşi pentru baza de canotaj de la Surduc, în valoare de 2 milioane de euro

Cetateanul11 mai 2017

Speranţele voleiului lugojean încheie prima zi a turneului final cu o victorie

Cetateanul10 mai 2017

Turneu internaţional de baschet la Lugoj

Cetateanul9 mai 2017

Lugojul este gazda turneului final al campionatul naţional de speranţe la volei feminin

Cetateanul9 mai 2017

Sportivi din trei oraşe au participat la un memorial de gimnastică desfăşurat la Lugoj

Alina Damian8 mai 2017
%d blogeri au apreciat: