Actualitate

[VIDEO] A apărut Saltimbanciada Aftermovie! Cum se văd de sus festivalul şi Cursa Răţuştelor 2015 de pe Timiş

Dragilor, au fost trei zile mari pentru noi, cei de la Clubul Rotaract Lugoj, in care mii de lugojeni au venit sa se distreze, sa se simta bine si sa participe la un altfel de festival, Saltimbanciada, in orasul lor. Alaturi de Cursa Ratustelor, am avut parte de un weekend de neuitat, cu muzica buna, spectacole de teatru, acrobati si foc si distractie cat sa ne ajunga pana la anul, cand va asteptam la Saltimbanciada! Pana atunci, va lasam cu acest clip de prezentare a evenimentului din 2015. MULTUMIM!

Posted by Festivalul Saltimbanciada on Tuesday, August 4, 2015
[VIDEO] A apărut Saltimbanciada Aftermovie! Cum se văd de sus festivalul şi Cursa Răţuştelor 2015 de pe Timiş

Autoliv

Taxi, Mircea Baniciu, Vadim&Firends, Teatru Auăleu, Juggling Cluj, acestea sunt doar câteva dintre trupele de succes din România care au prestat în cadrul Festivalului Saltimbanciada 2015 Lugoj. Evenimentul, care a avut loc în perioada 24 – 26 iulie, a oferit lugojenilor o alternativă la festivalurile obişnuite, totodată îmbinând artele pentru crearea unei atmosfere deosebite.

În acest an, pe lângă muzica şi spectacolele de calitate, în cadrul festivalului a avut loc şi Cursa Răţuştelor de pe Timiş. Dacă în 2014 au reuşit să strângă la start 1.500 de răţuşte, voluntarii de la Clubul Rotaract Lugoj, organizatori ai evenimentului, au dat drumul pe Timiş la peste 3.000 de răţuşte la ediţia a doua a întrecerii. Cursa a fost urmărită îndeaproape de participanţi, fiind organizată cu sprijinul Salvo şi al pompierilor.

Cu ajutorul unei drone performante, cei de la Eagle Eye Lugoj au realizat un montaj dedicat Saltimbanciadei şi Cursei Răţuştelor, care a surprins de sus întreaga desfăşurare a manifestărilor. Imaginile prezintă startul cursei, ajungerea răţuştelor la linia de sosire, dar şi numărul important de participanţi la întrecere şi la festivalul ce avea loc simultan în centrul oraşului.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017
%d blogeri au apreciat: