Cetateanul Lugoj

Politică

VIDEO! Atac al lui Boldea la adresa lui Ambruş & co. Datoriile Witext şi chiulul din Primărie, puse pe tapet după ani de zile

VIDEO! Atac al lui Boldea la adresa lui Ambruş & co. Datoriile Witext şi chiulul din Primărie, puse pe tapet după ani de zile

Cetateanul Lugoj

PNL ţine conferinţele la o masă furată, Ambruş are datorii mari cu Witext, Tech a fost un viceprimar chiulangiu ca şi şeful său de partid, iar dacă doresc raportul de la Curtea de Conturi să facă solicitare scrisă – acestea sunt în linii mari cele patru capitole pe care Francisc Boldea a marşat marţi împotriva liberalilor.

Încet-încet, se înteţeste lupta pentru fotoliul de primar! Cu mai mult de şase luni până la alegeri, cele două partide cu candidaţii cei mai bine cotaţi actualmente în politica lugojeană au început să se înţepe reciproc.

După câteva conferinţe de presă în care PNL Lugoj l-a ”faultat” pe candidatul Francisc Boldea, şeful PSD Lugoj a iniţiat un atac dur în contrapartidă, convocând presa la o conferinţă în sediul partidului.

După o scurtă introducere, primarul a arătat că PNL ţine conferinţele de presă de la o masă furată din Primărie.

În următorul episod a relatat situaţia prezenţei fostului viceprimar Ambruş la serviciu.

Apoi a ieşit cu un document intern prin care îl „urechea” în ianuarie 2013 pe viceprimarul de atunci, Alin Tech, pentru probleme nerezolvate la Direcţia de Urbanism.

În cele din urmă, Boldea a dorit să arate datoria societăţii Witext SA deţinută de liderul liberal Ioan Ambruş şi care-l plasează pe acesta în topul 10 al debitorilor către Primărie. Merită menţionat că edilul vine la partid cu un document care a fost refuzat ziarului Cetăţeanul de Primăria pe care o conduce atunci când jurnaliştii au dorit realizarea topului. Ziarul nostru a primit datele complete abia după o reclamaţie administrativă depusă la administraţie.

De asemenea, edilul a făcut publică datoria Witext către Salprest şi Meridian. Asta în condiţiile în care ziarului nostru i-a fost refuzată eliberarea de informaţii care să arate cât ulei a cumpărat Meridian de la consilierul Bădina Nicu în trei ani de zile pe motiv că datele nu ar fi publice şi că dezvăluirea unor cifre exacte ar aduce daune contractului dintre Meridian cu societatea privată.

Vezi comentarii (5)

5 Comments

 1. cristian

  20 octombrie 2015 at 20:15

  Stimata redactie Cetateanul ,cereti sa arate seful de partid factura care s-a platit masa si cazarea la acel chef al Psd din anul 2014 unde a participat premierul si socrul sau ,la un local din oras care culmea firma care-l detine a castigat aceea lucrare la strand unde sunt proble penale.Oare nu se leaga toate?

 2. Tarzan

  20 octombrie 2015 at 22:05

  Baaa da cum l-ai lasat ba pe Ambrus sa ajunga la datoriile astea, ca eu daca nu platesc un an imi blocati conturile si suma e de zeci de ori, poate de sute de ori mai mica. Si chiar asa, nu iti e rusine sa spui doar de Ambdus cand Bojin are datorii mai mari de cat el!

 3. Pingback: Ce gafă imensă a făcut Boldea! Ambruș îi cere în instanță 300.000 de euro pentru acuzele nefondate | Cetateanul.ro

 4. Atos

  21 octombrie 2015 at 15:50

  Daca e adevarat , datoriile sunt mai mari decat valoarea totala a firmei .Domnule primar cred ca ati comis un abuz , nu aveati dreptul sa spuneti aceste datorii in mod public mentionand numele firmei si nici sa sustrageti documente din Primarie pentru a prezenta aceste cifre , e destul de clar ca ati vrut sa il denigrati pe domnul Ambrus dar atacul l-ati facut asupra firmei Witex in mod personal si din postura de conducere al PSD-ului . Nu tin cu niciun partid politic dar am pretentii de la oamenii care sunt in pozitii de conducere !

 5. redesteapta-te LUGOJENE

  4 martie 2016 at 16:12

  Frateeee! Cat gunoi mai inghitim de la astia? Mai putin si vor fi din nou primar si vice si ii vezi iar cum se ling unul pe altul dupa ce se balacaresc de ochii lumii! LUGOJENI hai sa ii lasam la vatra pe bunicii astia doi sa se bucure de joaca cu nepotii lor. LUGOJENI TREZITI-VA!!!!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politică

Mai multe în Politică

buciu

Claudiu Buciu le cere tinerilor să intre în partide să le reformeze: „În primele rânduri sunt oameni pe care îi leagă prietenii vechi, dar nu țin cont de interesele lugojenilor”

Daniel Groza25 octombrie 2016
mihai tanjala

Mihai Tânjală, fostul securist care a revendicat averea lui Muschong a fost extrădat. Merge la închisoare

Daniel Groza20 octombrie 2016
buciu

Claudiu Buciu este noul președinte al PNL Lugoj

Daniel Groza20 octombrie 2016
Ioan Ambrus

Ioan Ambruş a renunţat la funcţia de preşedinte PNL. Liberalii îi caută înlocuitor

Daniel Groza18 octombrie 2016
psd3

Un profesor de sport din Lugoj, primul pe lista PSD Timiș pentru Camera Deputaților

Daniel Dancea18 octombrie 2016
lansare candidati pnl lugoj alegeri 2016 foto cetateanul (4)

Zona Lugoj-Făget lăsată din nou pe dinafară de către liberalii “timișieni” la desemnarea candidaților pentru parlamentare

Daniel Groza14 octombrie 2016
marian-costea-pmp-lugoj

Cel mai tânăr lugojean care vrea un fotoliu de parlamentar a atras milioane de euro din fonduri europene! Acum vrea sa atragă voturi

Gabriel Iosa4 octombrie 2016
cucsa-istrat-1024x576

ALDE încearcă să obțină voturi din Lugoj oferind locuri neeligibile și un candidat timișorean, prezentat ca lugojean

Daniel Groza4 octombrie 2016
iovescu

Senatorul Ioan Iovescu s-a înscris în PSD. “Prietenii mi-au spus să mă duc la ei că poate se desființează”

Daniel Groza30 septembrie 2016
basescu-la-lugoj-11

PMP Lugoj a rămas fără președinte după o ceartă internă! Corneanu și Mașniță nu s-au înțeles care să lipească afișe

Gabriel Iosa23 septembrie 2016
anghel

Consilierul local Mihai Anghel a refuzat ALDE, care i-a oferit poziția a treia pe lista de candidați la Camera Deputaților

Daniel Groza23 septembrie 2016
marian-cucsa

ALDE vrea pe locul doi la Lugoj, la alegerile parlamentare

Daniel Groza19 septembrie 2016