Actualitate

[VIDEO] Bărbatul acuzat că şi-a răpit şi violat soţia, ridicat de mascaţi la Lugoj – UPDATE: Decizia magistraților

[VIDEO] Bărbatul acuzat că şi-a răpit şi violat soţia, ridicat de mascaţi la Lugoj – UPDATE: Decizia magistraților

Cetateanul Lugoj

UPDATE: După aproape opt ore de audieri, Vasile Balaș a fost reținut pentru 24 de ore, acesta urmând să fie prezentat sâmbătă dimineața în fața judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă. Suspectul își va petrece noaptea în arestul IPJ Timiș.

Agresorul care şi-a răpit soţia de pe o stradă din Lugoj, după care a dus-o la Surduc, acolo unde a supus-o la raporturi sexuale fără voia ei a fost reţinut, fiind scos încătuşat şi sub escorta mascaţilor din sediul Poliţiei Lugoj. Bărbatul a fost dus la audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj, acolo unde va răspunde întrebărilor procurorilor. Dacă vor decide că prezintă pericol pentru soţia lui, cu care se află în proces de divorţ, bărbatul riscă să rămână după gratii pentru cel puţin 24 de ore.

În această dimineaţă, poliţia l-a găsit pe suspect în locuinţa mamei sale, după ce toată noaptea acesta ar fi discutat la telefon cu poliţiştii, spunându-le că avea de gând să îşi ucidă copila şi soţia. Poliţiştii l-au ridicat pe agresor, acesta făcând puţine declaraţii la ieşirea din sediul subunităţii din Lugoj. Alături de el, la parchet va ajunge şi soţia acestuia, cei doi urmând să participe la o confruntare.

„Nu am încălcat ordinul, de-abia azi intră în vigoare”, a declarat bărbatul în timp ce era urcat în maşina poliţiei.

Vă reamintim cele întâmplate: o femeie de 32 de ani a fost obligată să întrețină raporturi sexuale cu soțul ei, totul petrecându-se la scurt timp după ce victima a fost răpită de pe o stradă din Lugoj la orele prânzului. Aflați în proces de divorț, cei doi lugojeni stau separați, bărbatul având în custodie fata cuplului, de doar 4 ani, până când instanța va da un verdict final. Din cauză că femeia a obținut un ordin de restricție împotriva soțului ei, acesta s-a enervat și a urmărit-o, după care luat-o cu forța de pe stradă.

Îndreptându-se spre Judecătoria Lugoj, femeia a văzut la un moment dat că dintr-o mașină s-a dat jos soțul ei, care a obligat-o să urce cu el în mașină, în zona Unic. De acolo, susține victima, bărbatul a dus-o la Surduc, acolo unde a obligat-o să întrețină raporturi sexuale. Agresorul este cercetat pentru viol în formă continuată împotriva unui membru al familiei, lipsire în mod ilegal de libertate și amenințare.

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Pingback: [VIDEO] Lugojeanul Vasile Balaș Serghei, arestat pentru 30 de zile! Este acuzat de nouă infracțiuni – Cetateanul.ro

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

PSD pregăteşte o nouă mizerie. Un pliant cu informaţii false şi defăimătoare pe care să-l distribuie în cutiile poştale (P)

Cetateanul9 decembrie 2016

Lugojenii pot sta la curent cu cele mai în vogă evenimente din judeţ cu ajutorul unei noi aplicaţii

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

Lugojenii, chemaţi să descopere măreţia muntelui în cadrul unui eveniment dedicat filmului “Sălbăticia din Carpaţi”

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

Lugojenii nu pot vota decât la secţiile la care sunt arondaţi! Vezi unde e secţia ta de votare

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

[VIDEO&FOTO] Atmosferă incendiară la balul bobocilor de la „Drăgan”! Ruby a încheiat spectacolul cu un concert de senzaţie

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

Doctoriţa din Lugoj pusă pe Facebook de lugojeni că parchează aiurea a trimis drept la replică: „Cum e cu cei 7 ani de acasă?”

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

PNL dezminte zvonurile că Buciu nu se află pe poziția a doua la Senat. Dovada este un specimen al buletinului de vot

Daniel Groza8 decembrie 2016

[FOTO] Maeştrii bucătari ai Lugojului, juraţii concursului gastronomic al elevilor de la Branişte

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

Fostul șef al Poliției Lugoj, Claudiu Chebici, acuzat că a protejat tăieri ilegale de pădure: „Sunt foarte relaxat”

Daniel Dancea8 decembrie 2016

Bărbat de lângă Lugoj, trimis în judecată pentru loviri și alte violențe și ultraj. L-a atacat pe un pădurar

Daniel Dancea7 decembrie 2016

Bişniţari luaţi pe sus de poliţişti! Ţigări, alcool, petarde şi valută, pe lista de „descoperiri” ale autorităţilor

Gabriel Iosa7 decembrie 2016

[VIDEO] Şoferi furioşi din cauza unui bizon la Lugoj! A blocat circulaţia şi s-a jucat pe telefon, în timp ce pasagera plătea o factură

Cetateanul7 decembrie 2016