Actualitate

VIDEO Declarația uluitoare a unui elev din Lugoj, la ieșirea din examenul de bacalaureat

VIDEO Declarația uluitoare a unui elev din Lugoj, la ieșirea din examenul de bacalaureat

Autoliv

Elevii de clasa a XII-a au susținut ultima probă a examenului de Bacalaureat din acest an. La ieșirea din examen, indiferent că au susținut examenul la Biologie, Geografie sau Informatică, cei mai mulți dintre elevii care au dat BAC-ul la Hașdeu au spus că subiectele au fost ușoare.

Declarația zilei a oferit-o Viorel Baicu, un elev de la Colegiul Iulia Hașdeu, care a dat BAC-ul la Informatică. Întrebat dacă vrea să urmeze cursurile Universității Politehnica, după ce un coleg al său a spus că vrea să devină politehnist, Viorel Baicu a spus că nu vrea să meargă la nicio facultate pentru că a depășit deja nivelul de cunoștințe pe care l-ar putea acumula în orice facultate din România sau Europa.

„Eu lucrez de doi ani în securitate biometrică, recunoaștere facială, recunoaștere de amprente și lucruri de genul acesta. Lucrez cu cea mai mare firmă care se ocupă de așa ceva. Firma are mai multe tehnologii dezvoltate, am contribuit la dezvoltarea lor și cel mai mare câștig a fost experiența. Nu mai am ce să învăț la Politehnică sau alte facultăți din România sau Europa. Eventual, m-aș duce la MIT (Massachusetts Institute of Technology) din America. E singura facultate la care m-aș duce ”, a declarat tânărul care vrea să își deschidă propria afacere în domeniul it. „Pot dezvolta o aplicație care să devină populară și să fie cumpărată de unul dintre giganți până la sisteme de securitate pentru instituțiile publice sau guverne”, a mai declarat Viorel Baicu.

Viorel Baicu s-a făcut remarcat deja în industria IT. La ediția din 2015 a HackTM, un eveniment dedicat tinerilor pasionați de IT, Viorel a dezvoltat, alături de alți doi tineri o aplicație dedicată industriei auto. Aplicația a fost prezentată și în cadrul emisiunii I Like IT de la Pro Tv. Dezvoltatorii acestei aplicații au spus că invenția lor poate revoluționa industria auto.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017

Programul „Primul salariu” va garanta absolvenţilor de facultate un salariu de 2.500 lei pe lună, timp de 3 ani

Cetateanul18 mai 2017
%d blogeri au apreciat: