Actualitate

VIDEO! Liberalii lugojeni, evacuați cu executorul din sediul de partid pe care-l ocupau ilegal

VIDEO! Liberalii lugojeni, evacuați cu executorul din sediul de partid pe care-l ocupau ilegal

Autoliv

Joi, la ora 13, reprezentanții Meridian 22 împreună cu un executor judecătoresc din Timișoara au intrat în sediul pe care PNL l-a folosit până nu de mult, situat în Piața Drăgan.

Aceștia au intrat în sediu și după ce s-a realizat documentația necesară s-a început evacuarea documentelor și a altor obiecte deținute de liberali.

Aceștia nu și-au trimis vreun reprezentant la fața locului, nici președintele Ioan Ambruș nefiind de față la cedarea amplasamentului. Angajații Meridian au fost cei care au cărat lucrurile PNL-ului în sediul alăturat. La final Meridianul a schimbat încuietoarea de la ușă.

Meridian, ca administrator al spațiului, a cerut instanței să evecueze PNL din sediu pentru că aceștia refuzau constant, chiar dacă nu mai aveau contract de închiriere.

Meridianul este administrator pe sediul în care PNL Lugoj și-a desfășurat activitatea, fiind în chirie mai mulți ani. De când actul de închiriere a expirat, liberalii au cerut să li se prelungească șederea, ba chiar să li se vândă spațiul, numai să nu-l părăsească.

Directorul Meridian, Iosif Groza, susține că societatea pe care o conduce va cere și daune PNL-ului pentru perioada cât a blocat sediul.

”Va mai urma un proces pentru că ne-au ținut spațiul blocat atâta timp. Am avut un prejudiciu pe care-l voi cere conform legii, după ce vor fi evacuați. Dacă ne verifică Curtea de Conturi poate spune că nu am valorificat spațiul respectiv”.

Vezi comentarii (2)

2 Comments

  1. pensia lungă

    1 iunie 2016 at 16:58

    Ioan Farcas nu e avocat. e jurist la Meridian. Faptul ca se prezinta cu procura in instanta in timpul orelor in care e platit de Meridian, este altceva.Pe de alta parte oare cine-l tine in brate cand el este trecut de varsta pensionarii? Din cauza lui nu au tinerii loc.

    Ps. ~perimat~

  2. Pingback: Ce se întâmplă din toamnă cu fostul sediu ultracentral al PNL Lugoj, din care liberalii au fost evacuaţi | Cetateanul.ro

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017
%d blogeri au apreciat: