Actualitate

VIDEO „Lugoj – 2 bețivi”, filmulețul care a strâns milioane de vizualizări pe Youtube. Cine sunt, de fapt, bețivii?  

VIDEO „Lugoj – 2 bețivi”, filmulețul care a strâns milioane de vizualizări pe Youtube. Cine sunt, de fapt, bețivii?  

Autoliv

Un filmuleț în care doi bețivi îmbrăcați în haine verzi, care abia se țin pe picioare, se chinuie să urce un lemn pe o bicicletă a făcut senzație pe internet, strângând peste două milioane de vizualizări de la momentul în care a fost urcat pe internet. Înregistrarea cu titlul „Lugoj 2 betivi” are, însă, o problemă. Bețivii nu par a fi din Lugoj, iar asta a stârnit controverse aprinse.

Milioane de internauți au vizionat pe Youtube sau alte site-uri un filmuleț „haios” în care doi bărbați beți se chinuie, fără succes, să urce un lemn pe o bicicletă. Din imaginile, care au o calitate destul de slabă, se poate vedea că cei doi bărbați sunt atât de beți încât cedează rând pe rând în fața lemnului care nu se vrea urcat pe bicicletă.

Chiar dacă „Tudor Tudor”, utilizatorul care a urcat filmulețul pe interner spune că bețivii sunt din Lugoj, mulți dintre comentatori au contestat acest lucru, spunând chiar că cei doi nici măcar nu sunt români. Discuțiile de la secțiunea de comentarii s-au aprins, ajungându-se chiar la afirmații rasiste și cuvinte obscene, după ce un utilizator a postat un comentariu în care spune că cei doi bețivi nu sunt din Lugoj și ar fi, de fapt, unguri.

„Bree da asta e in Ungaria, nu auziti ca vorbesc in maghiara?”, a scris unul dintre comentatori. „E filmat in Ungaria recunosc structura stalpilor de curent din fundal.Eu sunt ungur din Lugoj si va spun sigur ca nu e filmat in Romania!”, a scris un alt internaut. „Nu vad care e problema in faptul ca ei sunt unguri. Faptul ca cei 2 de fata sunt beti rupti nu inseamna ca romani sunt „superiori” ungurilor. Mai taceti cu rasismul”, a comentat un alt utilizator. Un utilizator intitulat „Lugojiano” a încercat să calmeze spiritele între comentatorii de pe internet. „La noi in Lugoj nu uram ungurii pentru ca multi avem preteni unguri, pentru ca ungurii sunt in Banat de cateva secole si am convietuit pasnic mai tot timpul. Ne permitem chiar sa filmam unguri beti din Lugoj care ne amuza:)) fara sa conteze altceva decat calitatea comediei. Restul care au tupeul sa imprasti ura preconceputa despre natii sunt niste …..INCULTI!”, a scris utilizatorul.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017
%d blogeri au apreciat: