Administrație

[VIDEO] Lugojul va oferi Cheia Oraşului unui primar bătăuş din Moldova

[VIDEO] Lugojul va oferi Cheia Oraşului unui primar bătăuş din Moldova

Cetateanul Lugoj

Vestea că oraşul Lugoj este pe cale să ofere Cheia Oraşului, a doua cea mai importantă distincţie a unei localităţi după cea de Cetăţean de Onoare a fost făcută publică de curând de primarul Francisc Boldea. Acesta a explicat că edilul şef al oraşului Nisporeni din Moldova, oraş cu care Lugojul are o lungă relaţie de prietenie de 15 ani, va fi onorat cu distincţia în cauză chiar de Ruga Lugojeană, ce are loc pe 15 august, pentru „menţinerea relaţiei de prietenie pe care domnul Ion Gangan a păstrat-o cu drag timp de atâţia ani între cele două oraşe”.

Ce nu ştia, sau cel puţin ce susţine că nu ştia primarul Boldea este că primarul din Nisporeni, care duminică va candida pentru un al treilea mandat în fruntea oraşului de peste Prut are un trecut nu tocmai demn de Cheia Oraşului sau oricare altă distincţie onorifică. Acesta apare în mai multe materiale de presă apărute în 2010, ştiri în care recunoaşte şi vorbeşte fără reţineri despre cum i-a umflat ochii unui locuitor al oraşului pe care îl conduce.

„Am mers la domnul primar să discutăm o întrebare particulară, despre o hotărâre a consiliului de urbanism care a fost încălcată de dânsul personal, la care am avut o discuţie mai aprinsă, dumnealui mi-a vorbit cu nişte cuvinte urâte, i-am răspuns fără cuvinte urâte, dar i-am răspuns înapoi, dumnealui a aruncat cheile după care a venit şi m-a lovit în faţă, după cum vedeţi şi ăsta e primarul din Nisporeni.”, a declarat pentru Jurnal TV Ion Robu, liderul PLDM Nisporeni.

Primarul din Nisporeni nu se află la prima abatere de acest fel. Chiar şi angajaţii lui au fost în trecut ţintele edilului şef, care au mers şi la poliţie pentru a depune plângere împotriva comportamentului deplasat al primarului moldovean.

„Pur şi simplu este neomenesc ce face el, în general comportamentul lui la un nivel superlativ aş spune că se comportă. Acest individ nu are cei şapte ani de acasă, dacă nu ai cei şapte ani de acasă, pe parcursul vieţii nu îi mai restabileşti niciodată”, a explicat pentru Jurnal TV Liuba Ciorici, şefă la Oficiul de Stare Civilă al Primăriei Nisporeni.

Reacţiile uimitoare ale celor doi primari, din Lugoj şi Nisporeni, puşi faţă în faţă cu nefericitul eveniment de acum 5 ani petrecut în incinta primăriei de la est de Prut le puteţi citi în paginile ziarului Cetăţeanul de joi, 11 iunie. Ziarul se găseşte la punctele de difuzare a presei din oraş, dar şi la magazinele de cartier şi în alte puncte comerciale de pe raza municipiului.

Vezi comentarii (3)

Mai multe în Administrație

Surpriză de proporții în dosarul în care Curtea de Conturi îl vrea pe Boldea la DNA. Dosarul pleacă la Curtea Supremă

Daniel Dancea20 ianuarie 2017

Un nou proiect “megaloman” al primarului Francisc Boldea stârneşte controverse

Daniel Groza20 ianuarie 2017

Lugojeanul Călin Dobra este noul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş

Daniel Groza14 ianuarie 2017

Pierderile şi cheltuielile necontrolate ale Meridian duc la majorarea tarifelor, acuză consilierii independenţi

Daniel Groza13 ianuarie 2017

Program slab de investiţii pentru Lugoj. Lista cuprinde doar nerealizările anilor trecuţi, fără nicun proiect nou!

Daniel Groza12 ianuarie 2017

Sâmbătă se decide dacă lugojeanul Dobra va conduce Consiliul Judeţean Timiş: “Nu am nicio emoţie”

Daniel Groza10 ianuarie 2017

Primarul Lugojului află, astăzi, dacă va fi sau nu cercetat de DNA, în dosarul ELBA

Daniel Groza6 ianuarie 2017

Boldea „Gură de Aur” așteaptă recunoștința lui Grindeanu: ”L-am pus președinte PSD, președinte CJT și l-am făcut prim-ministru”

Daniel Groza4 ianuarie 2017

Lugojenii își pot spune părerea în legătură cu majorarea prețului pentru apă și canalizare

Daniel Groza4 ianuarie 2017

Troleibuz la Lugoj? Ideea aparţine unui consilier local şi nu e pe placul primarului

Gabriel Iosa29 decembrie 2016

PSD nu a votat micşorarea taxelor şi impozitelor, ignorând amendamentele PNL-ului, în ultima şedinţă de consiliu din 2016

Gabriel Iosa28 decembrie 2016

Se decid taxele şi impozitele la Lugoj pentru 2017! Ultima şedinţă de Consiliu Local din acest an are loc miercuri

Gabriel Iosa27 decembrie 2016
%d blogeri au apreciat: