Cetateanul Lugoj

Administrație

[VIDEO] Lugojul va oferi Cheia Oraşului unui primar bătăuş din Moldova

[VIDEO] Lugojul va oferi Cheia Oraşului unui primar bătăuş din Moldova

Cetateanul Lugoj

Vestea că oraşul Lugoj este pe cale să ofere Cheia Oraşului, a doua cea mai importantă distincţie a unei localităţi după cea de Cetăţean de Onoare a fost făcută publică de curând de primarul Francisc Boldea. Acesta a explicat că edilul şef al oraşului Nisporeni din Moldova, oraş cu care Lugojul are o lungă relaţie de prietenie de 15 ani, va fi onorat cu distincţia în cauză chiar de Ruga Lugojeană, ce are loc pe 15 august, pentru „menţinerea relaţiei de prietenie pe care domnul Ion Gangan a păstrat-o cu drag timp de atâţia ani între cele două oraşe”.

Ce nu ştia, sau cel puţin ce susţine că nu ştia primarul Boldea este că primarul din Nisporeni, care duminică va candida pentru un al treilea mandat în fruntea oraşului de peste Prut are un trecut nu tocmai demn de Cheia Oraşului sau oricare altă distincţie onorifică. Acesta apare în mai multe materiale de presă apărute în 2010, ştiri în care recunoaşte şi vorbeşte fără reţineri despre cum i-a umflat ochii unui locuitor al oraşului pe care îl conduce.

„Am mers la domnul primar să discutăm o întrebare particulară, despre o hotărâre a consiliului de urbanism care a fost încălcată de dânsul personal, la care am avut o discuţie mai aprinsă, dumnealui mi-a vorbit cu nişte cuvinte urâte, i-am răspuns fără cuvinte urâte, dar i-am răspuns înapoi, dumnealui a aruncat cheile după care a venit şi m-a lovit în faţă, după cum vedeţi şi ăsta e primarul din Nisporeni.”, a declarat pentru Jurnal TV Ion Robu, liderul PLDM Nisporeni.

Primarul din Nisporeni nu se află la prima abatere de acest fel. Chiar şi angajaţii lui au fost în trecut ţintele edilului şef, care au mers şi la poliţie pentru a depune plângere împotriva comportamentului deplasat al primarului moldovean.

„Pur şi simplu este neomenesc ce face el, în general comportamentul lui la un nivel superlativ aş spune că se comportă. Acest individ nu are cei şapte ani de acasă, dacă nu ai cei şapte ani de acasă, pe parcursul vieţii nu îi mai restabileşti niciodată”, a explicat pentru Jurnal TV Liuba Ciorici, şefă la Oficiul de Stare Civilă al Primăriei Nisporeni.

Reacţiile uimitoare ale celor doi primari, din Lugoj şi Nisporeni, puşi faţă în faţă cu nefericitul eveniment de acum 5 ani petrecut în incinta primăriei de la est de Prut le puteţi citi în paginile ziarului Cetăţeanul de joi, 11 iunie. Ziarul se găseşte la punctele de difuzare a presei din oraş, dar şi la magazinele de cartier şi în alte puncte comerciale de pe raza municipiului.

Vezi comentarii (3)

3 Comments

  1. Pingback: Cheia Orașului, hrana Poliției Locale și banii pentru Saltimbanciada, principalele proiecte pentru ședința de joi – Cetateanul.ro

  2. Pingback: Primarul bătăuş premiat de Lugoj şi-a pierdut funcţia – Cetateanul.ro

  3. Pingback: Boldea l-a distins cu Cheia Orașului, polițiștii din Moldova i-au pus catuşele! Primarul bătăuş Ion Gangan, reţinut pentru escrocherie | Cetateanul.ro

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe în Administrație

independenti

Consilierii independenți susțin că taxa pentru apa de ploaie e încasată ilegal și cer suspendarea ei

Daniel Groza21 octombrie 2016
constandana-darova

Consilierul războinic dintr-un sat de lângă Lugoj, găsit în conflict de interese de către ANI

Gabriel Iosa19 octombrie 2016
loc-de-joaca-copii-murdar-lugoj

Războiul contra ciorilor continuă! Primăria a instalat o “armă” modernă pentru a le face să plece

Daniel Groza18 octombrie 2016
primaria lugoj

Elba a dat în judecată Primăria pentru facturi neplătite în contractul în care Curtea de Conturi a găsit prejudiciu de peste 600.000 de euro

Daniel Groza17 octombrie 2016
gunoaie-centru

Centrul Lugojului, acoperit cu tone de gunoaie după Serbările Toamnei

Gabriel Iosa17 octombrie 2016
pml masina primarie boldea foto cetateanul lugoj (2)

Primarul Francisc Boldea, obligat să apară miercuri în faţa judecătorilor în Dosarul Elba. Va fi sau nu trimis în judecată?

Daniel Groza11 octombrie 2016
Primaria

Primăria Lugoj nu are căldură și din oră în oră rămâne și fără curent

Daniel Groza10 octombrie 2016
14536931_1093849147330960_1443902261_o

Semafoare inteligente și sens giratoriu în “intersecția morții” de pe centura Lugojului

Daniel Groza4 octombrie 2016
independenti

Consilierii independenți îi cer explicații primarului Boldea. Vor să știe cine este vinovat de eșecul lucrărilor la ștrand

Daniel Groza3 octombrie 2016
patinoar

Lugojul poate rămâne fără patinoar la iarnă! De vină este noua lege a achiziţiilor publice

Gabriel Iosa30 septembrie 2016
dscf3678-1170x600-c-center

Discuții aprinse în Consiliul Local din cauza cumpărării casei artistului Silviu Orăvitzan. Tranzacția a fost blocată!

Daniel Groza30 septembrie 2016
bloc

Primăria Lugoj, pași mari spre un eșec în accesarea fondurilor europene pentru izolarea blocurilor

Daniel Groza29 septembrie 2016