Administrație

[VIDEO] Lugojul va oferi Cheia Oraşului unui primar bătăuş din Moldova

[VIDEO] Lugojul va oferi Cheia Oraşului unui primar bătăuş din Moldova

Autoliv

Vestea că oraşul Lugoj este pe cale să ofere Cheia Oraşului, a doua cea mai importantă distincţie a unei localităţi după cea de Cetăţean de Onoare a fost făcută publică de curând de primarul Francisc Boldea. Acesta a explicat că edilul şef al oraşului Nisporeni din Moldova, oraş cu care Lugojul are o lungă relaţie de prietenie de 15 ani, va fi onorat cu distincţia în cauză chiar de Ruga Lugojeană, ce are loc pe 15 august, pentru „menţinerea relaţiei de prietenie pe care domnul Ion Gangan a păstrat-o cu drag timp de atâţia ani între cele două oraşe”.

Ce nu ştia, sau cel puţin ce susţine că nu ştia primarul Boldea este că primarul din Nisporeni, care duminică va candida pentru un al treilea mandat în fruntea oraşului de peste Prut are un trecut nu tocmai demn de Cheia Oraşului sau oricare altă distincţie onorifică. Acesta apare în mai multe materiale de presă apărute în 2010, ştiri în care recunoaşte şi vorbeşte fără reţineri despre cum i-a umflat ochii unui locuitor al oraşului pe care îl conduce.

„Am mers la domnul primar să discutăm o întrebare particulară, despre o hotărâre a consiliului de urbanism care a fost încălcată de dânsul personal, la care am avut o discuţie mai aprinsă, dumnealui mi-a vorbit cu nişte cuvinte urâte, i-am răspuns fără cuvinte urâte, dar i-am răspuns înapoi, dumnealui a aruncat cheile după care a venit şi m-a lovit în faţă, după cum vedeţi şi ăsta e primarul din Nisporeni.”, a declarat pentru Jurnal TV Ion Robu, liderul PLDM Nisporeni.

Primarul din Nisporeni nu se află la prima abatere de acest fel. Chiar şi angajaţii lui au fost în trecut ţintele edilului şef, care au mers şi la poliţie pentru a depune plângere împotriva comportamentului deplasat al primarului moldovean.

„Pur şi simplu este neomenesc ce face el, în general comportamentul lui la un nivel superlativ aş spune că se comportă. Acest individ nu are cei şapte ani de acasă, dacă nu ai cei şapte ani de acasă, pe parcursul vieţii nu îi mai restabileşti niciodată”, a explicat pentru Jurnal TV Liuba Ciorici, şefă la Oficiul de Stare Civilă al Primăriei Nisporeni.

Reacţiile uimitoare ale celor doi primari, din Lugoj şi Nisporeni, puşi faţă în faţă cu nefericitul eveniment de acum 5 ani petrecut în incinta primăriei de la est de Prut le puteţi citi în paginile ziarului Cetăţeanul de joi, 11 iunie. Ziarul se găseşte la punctele de difuzare a presei din oraş, dar şi la magazinele de cartier şi în alte puncte comerciale de pe raza municipiului.

Vezi comentarii (3)

3 Comments

  1. Pingback: Cheia Orașului, hrana Poliției Locale și banii pentru Saltimbanciada, principalele proiecte pentru ședința de joi – Cetateanul.ro

  2. Pingback: Primarul bătăuş premiat de Lugoj şi-a pierdut funcţia – Cetateanul.ro

  3. Pingback: Boldea l-a distins cu Cheia Orașului, polițiștii din Moldova i-au pus catuşele! Primarul bătăuş Ion Gangan, reţinut pentru escrocherie | Cetateanul.ro

Lasă un răspuns

Mai multe în Administrație

SFIDARE. Consilierii social-democraţi au părăsit şedinţa la punctul la care trebuia să se discute despre banii cheltuiţi pentru chefurile PSD

Cetateanul25 mai 2017

E oficial! Începe construcţia celor două blocuri ANL, de la Lugoj

Cetateanul25 mai 2017

Peste 200 de funcţionari din Timişoara, Lugoj şi 13 comune timişene sunt în grevă japoneză

Cetateanul25 mai 2017

Rachetele antigrindină se vor lansa de la Lugoj. Două baterii vor fi instalate lângă fostul hipodrom

Cetateanul24 mai 2017

Funcţionarii din administraţia locală au trecut la fapte: joi – grevă japoneză, săptămâna viitoare – protest la Bucureşti

Cetateanul23 mai 2017

Funcţionarii din primăriile Timişoarei şi Lugojului ameninţă că vor bloca activitatea în administraţia locală

Cetateanul22 mai 2017

Consilierii lugojeni se întâlnesc pentru aprobarea unor proiecte şi a unei deplasări oficiale în străinătate

Cetateanul22 mai 2017

Omul care a aprobat plata contractelor pentru sindrofiile PSD a fost reangajat la Casa de Cultură, deşi s-a pensionat

Cetateanul12 mai 2017

“Va fi cel mai frumos cartier din Lugoj. O să se bată toţi pe un loc de casă”

Cetateanul12 mai 2017

FOTO – Bazarul din Lugoj va fi reabilitat. Administraţia locală are pregătită o sumă mare pentru lucrări

Cetateanul11 mai 2017

GALERIE FOTO – Expertiză de 140.000 de lei pentru a afla care sunt problemele Podului de Fier din Lugoj

Cetateanul10 mai 2017

Începe verificarea terenurilor din Lugoj. Impozitele vor fi mai mari cu 500% pentru cele neîngrijite

Cetateanul8 mai 2017
%d blogeri au apreciat: