Autoliv Lugoj

Administrație

[VIDEO] Lugojul va oferi Cheia Oraşului unui primar bătăuş din Moldova

[VIDEO] Lugojul va oferi Cheia Oraşului unui primar bătăuş din Moldova

Business Strategist

Vestea că oraşul Lugoj este pe cale să ofere Cheia Oraşului, a doua cea mai importantă distincţie a unei localităţi după cea de Cetăţean de Onoare a fost făcută publică de curând de primarul Francisc Boldea. Acesta a explicat că edilul şef al oraşului Nisporeni din Moldova, oraş cu care Lugojul are o lungă relaţie de prietenie de 15 ani, va fi onorat cu distincţia în cauză chiar de Ruga Lugojeană, ce are loc pe 15 august, pentru „menţinerea relaţiei de prietenie pe care domnul Ion Gangan a păstrat-o cu drag timp de atâţia ani între cele două oraşe”.

Ce nu ştia, sau cel puţin ce susţine că nu ştia primarul Boldea este că primarul din Nisporeni, care duminică va candida pentru un al treilea mandat în fruntea oraşului de peste Prut are un trecut nu tocmai demn de Cheia Oraşului sau oricare altă distincţie onorifică. Acesta apare în mai multe materiale de presă apărute în 2010, ştiri în care recunoaşte şi vorbeşte fără reţineri despre cum i-a umflat ochii unui locuitor al oraşului pe care îl conduce.

„Am mers la domnul primar să discutăm o întrebare particulară, despre o hotărâre a consiliului de urbanism care a fost încălcată de dânsul personal, la care am avut o discuţie mai aprinsă, dumnealui mi-a vorbit cu nişte cuvinte urâte, i-am răspuns fără cuvinte urâte, dar i-am răspuns înapoi, dumnealui a aruncat cheile după care a venit şi m-a lovit în faţă, după cum vedeţi şi ăsta e primarul din Nisporeni.”, a declarat pentru Jurnal TV Ion Robu, liderul PLDM Nisporeni.

Primarul din Nisporeni nu se află la prima abatere de acest fel. Chiar şi angajaţii lui au fost în trecut ţintele edilului şef, care au mers şi la poliţie pentru a depune plângere împotriva comportamentului deplasat al primarului moldovean.

„Pur şi simplu este neomenesc ce face el, în general comportamentul lui la un nivel superlativ aş spune că se comportă. Acest individ nu are cei şapte ani de acasă, dacă nu ai cei şapte ani de acasă, pe parcursul vieţii nu îi mai restabileşti niciodată”, a explicat pentru Jurnal TV Liuba Ciorici, şefă la Oficiul de Stare Civilă al Primăriei Nisporeni.

Reacţiile uimitoare ale celor doi primari, din Lugoj şi Nisporeni, puşi faţă în faţă cu nefericitul eveniment de acum 5 ani petrecut în incinta primăriei de la est de Prut le puteţi citi în paginile ziarului Cetăţeanul de joi, 11 iunie. Ziarul se găseşte la punctele de difuzare a presei din oraş, dar şi la magazinele de cartier şi în alte puncte comerciale de pe raza municipiului.

Vezi comentarii (3)

3 Comments

  1. Pingback: Cheia Orașului, hrana Poliției Locale și banii pentru Saltimbanciada, principalele proiecte pentru ședința de joi – Cetateanul.ro

  2. Pingback: Primarul bătăuş premiat de Lugoj şi-a pierdut funcţia – Cetateanul.ro

  3. Pingback: Boldea l-a distins cu Cheia Orașului, polițiștii din Moldova i-au pus catuşele! Primarul bătăuş Ion Gangan, reţinut pentru escrocherie | Cetateanul.ro

Lasă un răspuns

Mai multe în Administrație

Câţi bani şi-a rezervat primarul din bugetul local pentru aparatul propriu. Vezi sumele şi pe ce se cheltuie

Daniel Groza23 martie 2017

Începe curăţenia de primăvară! Când puteţi scoate resturile vegetale

Daniel Groza23 martie 2017

Bugetul Lugojului, de peste 170 de milioane de lei, se cheltuie doar cum vrea primarul. Nicio propunere a consilierilor nu a fost acceptată

Daniel Groza21 martie 2017

Consilierii locali, chemaţi să aprobe bugetul Lugojului pentru 2017

Daniel Groza16 martie 2017

Piaţă modernă la Făget. Va fi inaugurată la sfârşitul acestei luni

Daniel Groza15 martie 2017

Boldea dă vina pe Martinescu pentru deficienţele de la staţia de epurare

Daniel Groza13 martie 2017

Galeria Pro Arte din Lugoj va fi reabilitată. Lucrările vor costa un milion de lei

Daniel Groza10 martie 2017

Lugojul a primit cea mai mare sumă din cote defalcate de la CJT Timiş. Cât primesc celelalte primării din zonă

Daniel Groza9 martie 2017

Curtea de Conturi, aşteptată la Lugoj. Plângere pentru verificarea cheltuirii celor 5 milioane de euro de la staţia de epurare

Daniel Groza6 martie 2017

A patra deschidere? „Săptămâna viitoare deschidem traficul pe cei 15 kilometri din autostrada Lugoj-Deva”

Gabriel Iosa3 martie 2017

În martie se votează bugetul. Care sunt lucrările pentru care credeţi că ar trebui să se cheltuiască 60.000.000 de lei?

Daniel Groza2 martie 2017

Ce ilegalităţi a descoperit Curtea de Conturi la Salprest, societate care aparţine Consiliului Local Lugoj

Daniel Groza1 martie 2017
%d blogeri au apreciat: