Administrație

[VIDEO] Meridianul a spălat, cu un furtun legat la hidrant, bazinul acoperit, pentru marea inaugurare de pe 20 mai

[VIDEO] Meridianul a spălat, cu un furtun legat la hidrant, bazinul acoperit, pentru marea inaugurare de pe 20 mai

Autoliv

Chiar dacă primarul Boldea şi conducerea Meridianului dădeau asigurări că angajaţii societăţii de apă şi canal din oraş nu au nicio legătură cu lucrările ce se desfăşoară, susţin ei, de reprezentanţii Microroyal, miercuri după-masa mai mulţi lucrători ai Meridianului munceau de zor la bazinul acoperit. Programat să fie recepţionat pe 20 mai, de ziua de nume a primarului, bazinul a fost curăţat astăzi, dacă este să ne luăm după spusele directorului tehnic al Meridian.

„S-au făcut nişte lucrări, s-a tencuit, a rămas praf şi acel praf nu trebuie să ajungă în filtre, când se dă drumul normal la bazin. Spălăm cu apă brută, băgăm şi aruncăm la canal, tot ce conţine bucăţi de maltăr, praf, aşa e normal, după se bagă apa pe flux normal, tratări chimice, dar prima dată spălarea brută. Lucrarea este a Microroyalului, ei doar ne-au cerut să facem spălarea aceasta. Noi doar spălăm bazinul, în sensul că am venit, am cubat şi am băgat apă, anumit ca să luăm de pe pereţi ce e de luat. Microroyal plăteşte, este pe bază de comandă, nu pe contract, vine omul, comandă o vidanjă, dau un exemplu. Sunt 500 de metri cubi de apă, înmulţim cu preţul apei şi vedem, nu este o sumă mare”, a precizat Dan Florea.

Interesant este că şeful de la Meridian, Iosif Groza, care se află în plină campanie electorală cu un partid care luptă să îl dea jos pe actualul primar Boldea, habar nu avea că angajaţii societăţii lucrau la bazinul acoperit.

„Sunt doar doi muncitori care supraveghează un furtun, nu este o lucrare. Eu sunt în concediu, mi-au luat concediu în campanie, să nu se interpună munca şi campania”, a explicat scurt Iosif Groza.

Primarul Francisc Boldea aşteaptă cu nerăbdare deschiderea bazinului, deşi aceasta nu va veni pe 20 mai, când este programată inaugurarea, fapt confirmat şi de către edilul şef.

„Am pus absolut totul, totul este pregătit doar că trebuie să angajăm acolo oameni, minim şase persoane, plus supraveghetori, salvamar, nu putem face aşa de simplu. Nu va mai dura mult, vom delega după alegeri personal necesar până vom putea angaja. Apa este de la reţea, acolo a fost făcut un foraj acum vreo 30 de ani, dar ăla nu se mai poate folosi”, a explicat primarul Boldea pentru Cetăţeanul.

Cei mai nedumeriţi au fost muncitorii pe care Cetăţeanul i-a găsit la faţa locului, aceştia spunând că fac o probă a bazinului şi că nu ştiu mai multe detalii. Deocamdată nu se ştie exact când vor putea lugojenii să meargă să facă baie la bazin, însă cert este că acest lucru nu se va întâmpla în următoarele câteva luni. Recepţia bazinului are loc vinerea viitoare, 20 mai, cu începere de la orele 18.

Vezi comentarii (10)

10 Comments

 1. kagemusha

  11 mai 2016 at 18:38

  Troaca aia e tot spa-ul? Domnule edil du-te sa vezi cum arata un spa, pe la unguri etc aia ce vedem acolo e o vana cu apa si atat

 2. dinu

  11 mai 2016 at 20:33

  Abureala cu plata facuta de Microroyal.Vrem sa cereti factura emisa de Meridian si cand va fi platita.Minciuna electorala,pt. ca nu prea mai sunt bani pentru strand pentru ca s-au papat.

  • beni

   12 mai 2016 at 16:56

   La Royal se pare ca se va schimba patronul din cauza unor datorii si se zice ca e o surpriza,iar atunci vedeti numai sa nu continue lucrarile la SPA .Poate mai pune si primarul bani din buzunar si atunci se va termina.Daca PSD-ul nu va mai avea majoritate in consiliul local ,atunci incepe distractia.

 3. Eusebiu

  12 mai 2016 at 9:28

  Cladirea si tot arata bine.Din moment ce s-a explicat toata situatia,trebuie putin manipulat totul in favoarea „independentilor”.

 4. Ionela

  12 mai 2016 at 9:51

  In loc sa fim bucurosi ca se deschide odată Strandul , criticam pe toata lumea .

  • luminita wallner

   12 mai 2016 at 10:37

   Banuiesc ca lucrarea e receptionata, platita, asa ca nu inteleg de ce mai e nevoie si de Meridian si de apa de la retea daca totul functioneaza si in acesrte conditii ma intreb care e impedimentul datorita caruia nu putem face baie imediat sau….. e ceva ce nu stim?

 5. Stefan

  12 mai 2016 at 12:18

  Se apropie alegerile si hotii din Meridian doresc sa fie reconfirmati din nou pe functii, asa ca trebuie sa joace cum dicteaza primul tovaras al orasului.

 6. Alex

  12 mai 2016 at 15:20

  daca face ceva primarul pentru oras nu e bine , daca nu ar face iarăși nu ar fii bine , mai lăsați omul in pace ca deja sunt penibile articolele astea

 7. Alin

  12 mai 2016 at 18:49

  Domnilor eu unu astept cu nerabdare sa se deschida Strandul….Primaru asta chiar o facut multe lucruri bune pentru orasul Lugoj…..uni deja vis penibili….daca se face nui bun…daca nu se face de ce nu se face….mai vedetiva de treaba voastra.

 8. Borosteanu Cristian Stefan

  12 mai 2016 at 19:00

  Constantine, Constantine, ce-are DNA cu tine??

Lasă un răspuns

Administrație

Mai multe în Administrație

După nouă ani, se reiau lucrările la blocul MApN. Va fi transformat într-un imobil de locuinţe sociale

Daniel Groza29 mai 2017

SFIDARE. Consilierii social-democraţi au părăsit şedinţa la punctul la care trebuia să se discute despre banii cheltuiţi pentru chefurile PSD

Cetateanul25 mai 2017

E oficial! Începe construcţia celor două blocuri ANL, de la Lugoj

Cetateanul25 mai 2017

Peste 200 de funcţionari din Timişoara, Lugoj şi 13 comune timişene sunt în grevă japoneză

Cetateanul25 mai 2017

Rachetele antigrindină se vor lansa de la Lugoj. Două baterii vor fi instalate lângă fostul hipodrom

Cetateanul24 mai 2017

Funcţionarii din administraţia locală au trecut la fapte: joi – grevă japoneză, săptămâna viitoare – protest la Bucureşti

Cetateanul23 mai 2017

Funcţionarii din primăriile Timişoarei şi Lugojului ameninţă că vor bloca activitatea în administraţia locală

Cetateanul22 mai 2017

Consilierii lugojeni se întâlnesc pentru aprobarea unor proiecte şi a unei deplasări oficiale în străinătate

Cetateanul22 mai 2017

Omul care a aprobat plata contractelor pentru sindrofiile PSD a fost reangajat la Casa de Cultură, deşi s-a pensionat

Cetateanul12 mai 2017

“Va fi cel mai frumos cartier din Lugoj. O să se bată toţi pe un loc de casă”

Cetateanul12 mai 2017

FOTO – Bazarul din Lugoj va fi reabilitat. Administraţia locală are pregătită o sumă mare pentru lucrări

Cetateanul11 mai 2017

GALERIE FOTO – Expertiză de 140.000 de lei pentru a afla care sunt problemele Podului de Fier din Lugoj

Cetateanul10 mai 2017
%d blogeri au apreciat: