Politică

[VIDEO] Mircea Geoană a prezentat la Lugoj candidaţii PSRO pentru primar şi consilieri

[VIDEO] Mircea Geoană a prezentat la Lugoj candidaţii PSRO pentru primar şi consilieri

Autoliv

Liderul Partidului Social Românesc, Mircea Geoană, a anunţat vineri după-masa candidaţii formaţiunii politice pentru fotoliul de primar al Lugojului şi respectiv candidaţii pentru consiliul local. Într-o vizită efectuată în municipiul de pe Timiş, fostul preşedinte al Senatului României a inaugurat, alături de reprezentanţii filialei locale, noul sediu al partidului.

După momentul festiv, a urmat o conferinţă de presă în care Geoană a prezentat partidul şi a explicat că tot astăzi, la Timişoara, a luat fiinţă şi o colaborare cu UNPR, în care cele două partide se vor sprijini reciproc în alegerile de pe 5 iunie.

„Am încredere în echipa de la Lugoj, o echipă tânără, curată, care cred că va face o figură bună la alegerile din iunie. Nu va fi uşor, sunt la început, dar au tot sprijinul meu şi sunt sigur că vor avea parte şi de susţinere din partea oamenilor”, a punctat Mircea Geoană.

Candidatul PSRO pentru funcţia de primar al Lugojului este Dimitrie Goia, fost şef al biroului parlamentar al lui Sorin Stragea. Dimitrie Goia are 55 de ani, este căsătorit şi are un copil, care ocupă chiar funcţia de preşedinte al PSRO Lugoj.

„Nu va fi greu, Boldea este de două mandate la primărie, de opt ani, dar nu este nici imposibil. Am vorbit cu oamenii, am primit sprijinul lor, credem că vom face o surpriză, suntem un partid mic, dar care putem mult”, a declarat Dimitrie Goia.

Sediul partidului, situat pe strada Filaret Barbu, la numărul 5, va fi deschis în fiecare zi lugojenilor care vor să se informeze cu privire la noua formaţiune politică, au o idee sau un sfat pentru candidaţii PSRO sau vor să se alăture formaţiunii politice.

Candidaţii PSRO Lugoj pentru locurile de consilieri locali sunt dr. Andriescu Manuela, Goia Călin, Marcu Otilia, Alexandru Roxana, Nicolae Florea, Sfercoci Chişozan Daiana, Ciocan Carmen, Stărparu Adrian Bogdan, Bârna Ambrozie, Dărăbanţ Ionel, Mitar Ionel Marius, Gruescu Ioana, Roşu Dacian, Cherlea Florin, Mustaţă Mădălina şi Tudor Agafhea.

Vezi comentarii (8)

8 Comments

 1. Sorin

  8 aprilie 2016 at 21:54

  Nu pot sa cred ca soferul lui Straja este candidat de primar la Lugoj iar fiul lui este candidat de consilier local.Am auzit ca nevasta este sefa organizatiei de femei asa ca au acaparat tot partidul Prostanacului.Porcarie mai mare nu exista.

  • Calin

   9 aprilie 2016 at 19:35

   Sorin din p s d ii e 2 oare iti explic a fost sef de cabinet nu sofer si nevasta nu a presedinte la femei

 2. Stefan

  8 aprilie 2016 at 23:18

  Dupa reusita lui Iovescu cu PPDD, acuma toti soferi se viseaza primari si consilieri locali.Ce conditi btrebuie sa indeplinesti pt a candida la primar? Apropo eu sunt sofer pe una din masinile lui Octavian de carat oameni morti. Daca as candida si eu am fi cel mai tare oras. Ps or cum veniti pe la mine

  • Calin

   9 aprilie 2016 at 19:33

   Sef de cabinet a fost nu sofer, conducea masina pentru ca nu au angajat sofer, e o diferenta;)

 3. alin

  8 aprilie 2016 at 23:55

  te si bufnește rasul cand il auzi pe domnul președinte vorbind :)))

 4. Alexandru

  11 aprilie 2016 at 11:44

  Domnu președinte înainte de a candida pentru o funcție publica mai treci pe la școala :))) , ai probleme grave cu limba romană

  • Calin

   11 aprilie 2016 at 13:33

   Alexandru le tin sa te anunt ca am destul a scoala, scrisul aiurea sa datoreaza autocorectorului dar daca vrei sa imi fi tu profesor a ii ma bag :))

 5. Alexandru

  13 aprilie 2016 at 10:30

  in cazul acesta poate ai nevoie de un manual de instrucțiuni daca nu te descurci singur sa dezactivezi autocorectorul :))))

Lasă un răspuns

Mai multe în Politică

Scrisoarea lui Buciu, prin care cere să se recupereze banii cheltuiţi pentru chefurile PSD, pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Lugoj

Cetateanul25 mai 2017

Lugojeanul Dorin Briciu, candidat la alegerile locale din Italia

Cetateanul24 mai 2017

Călin Dobra este secundul lui Marian Oprişan, în fruntea Uniunii Consiliilor Judeţene din România

Cetateanul24 mai 2017

Claudiu Buciu, preşedintele PNL, cere Consiliului Local Lugoj să recupereze 125 de mii de lei, cheltuiţi illegal pentru balurile şi sindrofiile PSD

Cetateanul11 mai 2017

Primarii scapă de răspundere pentru actele semnate, conform unui proiect aprobat de senatorii din Comisia Juridică

Cetateanul4 mai 2017

Doi parlamentari vor să-şi deschidă cabinet la Lugoj. Unul e de la PSD, celălalt e de la PNL

Cetateanul26 aprilie 2017

Un consilier local îşi pierde mandatul. Partidul i-a retras sprijinul politic, iar prefectul l-a demis

Cetateanul26 aprilie 2017

Acuzaţii grave la adresa primarului Boldea: “poartă făcută de Microroyal, casă la Surduc şi apartament lângă primărie”

Daniel Groza21 aprilie 2017

Lugojul, bun doar pentru cules voturi. De patru luni, niciun parlamentar nu a mai călcat în municipiul de pe Timiş

Daniel Groza20 aprilie 2017

Ce spune Francisc Boldea despre o nouă candidatură pentru funcţia de primar al Lugojului

Daniel Groza10 aprilie 2017

Claudiu Buciu este noul preşedinte ales al PNL. Prima decizie: ”Îi retrag sprijinul politic domnului Ambruş”

Daniel Groza8 aprilie 2017

Ambruş a vrut să se înscrie în cursa pentru funcţia de preşedinte al PNL după trecerea termenului de depunere a candidaturilor

Daniel Groza6 aprilie 2017
%d blogeri au apreciat: