Actualitate

[VIDEO] O parte din legumele vândute în piața Lugoj, depozitate într-un spațiu infect unde dorm boschetarii și câinii lor

[VIDEO] O parte din legumele vândute în piața Lugoj, depozitate într-un spațiu infect unde dorm boschetarii și câinii lor

Autoliv

Primăria Lugoj a ridicat odată cu noua piață și o construcție în compensare pentru un proprietar căruia i-a dărâmat vechea construcție. Aflându-se în prezent în litigiu cu acesta, baraca ridicată în spatele pieței a devenit loc de depozitare a mărfurilor.

De ceva vreme, comercianții veniți de pe sate, unii dintre ei chiar din Caraș-Severin, își descarcă legumele și fructele acolo, ba chiar unii dintre ei mai și dorm sub acoperișul noii construcții. Doi boschetari și-au amenajat un adevărat dormitor într-unul din colțuri, iar spațiile destinate ferestrelor sunt acoperite cu pături pentru a-i feri de frig. Încă de la intrare te lovește un miros de câine, cel mai probabil cei doi culcând alături de ei și patrupedele care îi însoțesc.

Spațiul a devenit unul infect, pentru că cei din zona pieței aruncă tot felul de materiale înăuntru, mai ales că nimeni nu-i trage la răspundere. La o scurtă incursiune putem găsi un munte de peturi amestecate cu cutii de carton rupte, lăzi de lemn și de carton. Salteaua pregătită pentru somn este trântită direct pe pământ, iar în jur este căptușită cu un morman de haine.

Astăzi l-am găsit pe un bărbat din Vârciorova cărând o ladă cu mere către piață. Lângă spațiul său, se află câteva zeci de kg de varză care urma să fie introdusă pe mese către vânzare. Întrebați dacă nu este pericol de infectare a alimentelor, cei doi comercianți nu par îngrijorați.

Primarul Francisc Boldea a declarat scurt că așteaptă să fie contactat de proprietarul fostului spațiu demolat și al pământului pe care este ridicată actuala construcție pentru a hotărî soarta acesteia.

În săptămânalul Cetățeanul care apare joi, 19 noiembrie, vă prezentăm mai pe larg litigiul dintre Primărie și proprietarul Gerhard Kristof, dar și ultima acțiune intentată de acesta împotriva administrației.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Lugojean, evadat din Spania, prins la Timişoara! Individul, extrem de periculos, avea de executat 15 ani de închisoare

Daniel Groza26 mai 2017

Invitaţie la plimbare pe bicicletă, pe un traseu de 30 de kilometri în zona Lugojului

Cetateanul26 mai 2017

Puteţi să ajutaţi spitalul lugojean dacă mergeţi la un spectacol folcloric

Daniel Groza26 mai 2017

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017
%d blogeri au apreciat: