Autoliv Lugoj

Social

VIDEO Patru tineri de lângă Lugoj, acuzaţi că au vrut să violeze o femeie. Localnic: „Nu e credibilă”

VIDEO Patru tineri de lângă Lugoj, acuzaţi că au vrut să violeze o femeie. Localnic: „Nu e credibilă”

Business Strategist

O femeie de 65 de ani din comuna timişeană Bara îi acuză pe patru tineri din sat că au intrat peste ea în casă şi ar fi încercat să o violeze. Poliţia a deschis un dosar penal pentru tentativă de viol, dar potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, procurorul de caz a dispus ca nicio informaţie legată de anchetă să nu fie făcută publică.

Pentru a vedea despre ce este vorba  în acest caz, ne-am deplasat în comuna Bara pentru încercând să discutăm cu cei implicaţi. Femeia care a depus reclamaţia, despre care am aflat că o cheamă Leana, are aproximativ 65 de ani şi locuieşte mai mult singură, soţul fiind cioban într-un sat din apropiere, iar fiul muncitor în pădure, nu a putut fost găsită acasă. Ușa de acces în curte era legată cu o ață și geamul uneia dintre camerele casei părăginite era deschis, dar nimeni nu a răspuns pentru a putea discuta.

Toţi localnicii cu care am vorbit au declarat că femeia face parte dintr-o familie cu probleme, certuri și bătăi, iar Leana este cunoscută pentru consumul de alcool. Localnicii spun că reclamaţia femeii nu este credibilă, plângerea fiind făcută pentru a scoate bani de pe cei patru tineri ale căror familii sunt printre cele mai înstărite din sat.

„Nu o să rămână lucrurile aşa. Ea este o alcoolică. În 2-3 săptămâni o să se clarifice totul”, a spus o doamnă care nu a vrut să comenteze mai mult, dar a lăsat să se înţeleagă că nepotul ei este unul dintre tinerii acuzaţi de tentativă de viol. Femeia a mai spus că băieţii au fost să bage în curtea femeii vaca lăsată în voia sorţii şi unul dintre ei a intrat în casă doar să o strige pe Leana să îşi lege vaca. Femeia a mai spus că declaraţiile presupusei victime au fost contradictorii, iar  plângerea a fost depusă la două zile de la presupusa faptă.

Unul dintre cei patru tineri acuzaţi de tentativă de viol este Alex B. Acesta a declarat că femeia a cerut 20.000 de lei pentru a-şi retrage plângerea şi după aceea a redus pretenţiile la 10.000. „Noi am vrut să îi băgăm vaca. Noi de-aia ne-am şi dus, să-i băgăm vaca în curte. Nu i-am făcut nimic, nu am dezbrăcat-o, nu i-am făcut nimic. Am mai băgat vaca şi cu două seri înainte”, a declarat tânărul.

„Am ajutat-o mult. Am scos-o de multe ori din mâinile lu’ bărbatu-su. (…) Dacă e beată, ăștia (n.r. unii bărbați din sat) o trag care cum vreau și bagă copii nevinovați. Ăsta e în ultimul an la liceu și să îi facă treburi din astea. Dacă era o fată tânără…dar ultima pișorcoasă, vai ș-amar. Să ajung să cresc doi copii și să…”, a spus mama tânărului acuzat de femeia din Bara.

„Nu am auzit nimic. Nu ştiu ce legături au avut ei, ce au făcut. Chiar nu ştiu care e adevărul şi nu mă bag. Unul dintre băieţi e vecinul meu. Ea probabil s-o fi încurcat cu ei mai demult şi…”, a lansat o ipoteză unul dintre localnici. Sub protecţia anonimatului doi dintre vecinii femeii au declarat că femeia care îi acuză pe cei patru tineri este o mare consumatoare de alcool, iar gospodăria ei este lăsată de izbelişte. „Sunt nişte oameni care nu reprezintă absolut nimic aici în sat. Nu s-a constatat nimic. Nu e credibilă”, a declarat un alt vecin al femeii, care a refuzat să facă alte comentarii.

În lipsa unui răspuns din partea Poliției și a Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, am transmis o solicitare Parchetului General care a comunicat că a transmis solicitarea procurorilor lugojeni care vor transmite un răspuns. Până la ora redactării materialului Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj nu a transmis nicio informație referitoare la cazul din Bara.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Social

Primarul Francisc Boldea este acuzat că nu vrea să cumpere tomograf la spital, ca să nu strice afacerile PSD

Daniel Groza24 martie 2017

Șase strategii ale cazinourilor, numai bune de adaptat oricărui startup

Daniel Groza23 martie 2017

Criză în Timiş! La Lugoj, părinţii ar plăti oricât să-şi imunizeze copiii, doar că vaccinurile lipsesc şi din farmacii

Gabriel Iosa15 martie 2017

IPJ Timiş verifică dacă poliţiştii pârâţi de primarul din Făget au respectat procedura

Daniel Groza10 martie 2017

Primarul din Făget, supărat pe modul cum dau amenzi poliţiştii. Vezi ce scrisoare de protest a trimis comandantului

Daniel Groza10 martie 2017

Cormoranii fac ravagii în Timiş. Au devastat bazinele de la Mănăstirea Româneşti şi au dat atacul la ferma piscicolă din Lugoj

Daniel Groza7 martie 2017

Proprietarii din Lugoj, care îşi lasă terenul în paragină, vor plăti impozite majorate cu până la 500%

Daniel Groza6 martie 2017

Cea mai nouă parcare pe care o face Primăria stârneşte nemulţumirea lugojenilor. Consilier local: se încalcă legea!

Daniel Groza1 martie 2017

Şoferi “puşcaţi” de poliţişti cu radarul de ultimă generaţie! Câţi au fost amendaţi la Lugoj în weekend

Gabriel Iosa27 februarie 2017

Ucisă cu bestialitate de Dragobete! O femeie dintr-un sat de lângă Lugoj şi-a găsit sfârşitul departe de casă, în mâinile iubitului

Gabriel Iosa27 februarie 2017

Eva Energy explică la Lugoj cum puteţi obţine contracte corecte şi tarife mai mici pentru energie

Daniel Groza23 februarie 2017

Ziua Îndrăgostiţilor s-a lăsat cu amenzi din partea Poliţiei Lugoj! Razie de proporţii în oraş

Gabriel Iosa15 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: