Actualitate

[VIDEO] Poliția Rutieră Lugoj, campanie pentru pietoni în oraș și satele din jur

[VIDEO] Poliția Rutieră Lugoj, campanie pentru pietoni în oraș și satele din jur

Autoliv

Datele Ministerului Afacerilor Interne cu privire la rata mortalității din cauza trecerilor neregulamentare ale pietonilor sunt alarmante, motiv pentru care polițiștii rutieri au demarat campania „Nu Trece Dincolo – Alege Viața!” ce se desfășoară în toate orașele și în zonele aglomerate de la sate de pe întreg teritoriul țării. Duminică dimineața, Biroul Rutier al Poliției Lugoj a desfășurat campania în municipiu, pe străzile C. Wallisch și Băcescu, dar și în satul vecin Coșteiu.

În cadrul campaniei, polițiștii au acționat în scopul prevenirii accidentărilor ce au loc din cauza neatenției pietonilor, care nu de puține ori aleg să traverseze strada pe unde nu le este permis. Agenții lugojeni au împărțit pliante și au stat de vorbă cu pietonii, pentru a-i informa despre riscurile la care se expun atunci când traversează strada prin loc nepermis.

„Conform datelor din evidența accidentelor rutiere, de la începutul anului au fost sancționați 185.203 de pietoni care nu au traversat regulamentar. În urma acestor traversări, au rezultat 200 de persoane decedate”, a explicat pentru Cetățeanul Străuț Diana, agent principal Poliția Rutieră Lugoj.

O traversare neregulamentară din 620 este fatală pentru persoana care o efectuează, mai arată statisticile poliției naționale. Campania de avertizare a pietonilor continuă în următoarea perioadă și pe alte străzi din Lugoj, dar și în zonele aglomerate din satele din jur.campanie pietoni lugoj costeiu nu trece dincolo alege viata foto cetateanul (1)campanie pietoni lugoj costeiu nu trece dincolo alege viata foto cetateanul (2)

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017
%d blogeri au apreciat: