Actualitate

VIDEO! Profesorul din Lugoj acuzat de abuz sexual, exclus definitiv din școală cu maxim de voturi

VIDEO! Profesorul din Lugoj acuzat de abuz sexual, exclus definitiv din școală cu maxim de voturi

Autoliv

Joi, de la ora 18, a avut loc ședința Consiliului de Administrație al Școlii Generale ”Anișoara Odeanu” din Lugoj. Comisia de disciplină a înaintat forului de conducere un raport bazat pe toate probele care-l incriminează pe dascălul acuzat de abuzuri față de elevele sale.

Propunerea de desfacere disciplinară a contractului individual de muncă începând cu data de 18 martie 2016 a fost votată în secret, toți cei 12 membri prezenți fiind de acord cu măsura propusă.

Consilierul Nicu Bădina, cel care a propus desfacerea contractului de muncă a lui Deliu, a declarat pentru Cetățeanul că a luat în calcul și probele depuse de ceilalți părinți și elevi care au venit după plângerea inițială care a declanșat scandalul.

”Din raportul prezentat, am desprins că pe lângă faptele sesizate au fost și alte date concludente care au venit să întărească fapta reprobabilă a profesorului Dan Deliu, care au venit să întărească cele petrecute care concură la pătarea prestigiului școlii”, este declarația lui Nicu Bădina.

Profesorul Deliu va fi înștiințat oficial zilele viitoare de decizia școlii, având la dispoziție 15 zile să facă o contestație la Consiliul de disciplină al Inspectoratului Școlar Județean Timiș, apoi putând apela la instanță dacă și decizia acestui for nu-i va fi pe plac.

Componența Consiliului de Administrație al școlii ”Anișoara Odeanu” este următoarea:

Dana Tipei – director,

Cristina Reiner – director adjunct,

Mariana Fratuțescu – profesor învățământ primar,

Frida Bacău – profesor,

Ileana Gherca – profesor,

Corina Grădinariu – profesor,

Daniela Valcan – reprezentant părinți,

Simona Gheju – reprezentant părinți,

Gheorghe Hriscu – reprezentant părinți,

Mihaela Bână – reprezentant Primărie,

Nicu Bădina – reprezentant Consiliul Local,

Constantin Savu – reprezentant Consiliul Local,

Alin Tech – reprezentant Consiliul Local,

Mihaela Hațegan – reprezentant sindicat fără drept de vot.

Tatăl minorei abuzate de Deliu cere printr-o petiție înlăturarea profesorului din învățământ. Vezi ce mesaje a primit fata de la colege!

Profesorul Deliu are de azi calitatea de suspect! Este cercetat pentru folosirea abuzivă a funcției în scop sexual

Citește și EXCLUSIV! Scrisoarea-mărturie a unei mame care-l acuză de abuz pe profesorul Deliu

Un profesor din Lugoj, înregistrat în timp ce îi cerea favoruri sexuale unei eleve

Profesorul acuzat că a cerut favoruri sexuale unei eleve, suspendat pe 30 de zile. Ce declară dascălul!

VIDEO! Declarația cutremurătoare a tatălui elevei care-și acuză profesorul de hărțuire sexuală

 

Vezi comentarii (14)

14 Comments

 1. Boul Rosu

  17 martie 2016 at 20:51

  Ia te uita! consilierul „Mu ie” a devenit un reper de moralitate. Dupa episodul din consiliul local, si altele de prin alte parti, consilierul „Mu ie” nu ar trebui sa mai aiba niciun cuvant de spus in acest oras. Rusine!

 2. Boldea Francisc primarul Lugojului

  18 martie 2016 at 8:19

  Domnule Nitoiu Cosmin,
  Va multumesc pentru faptul ca a-ti publicat lista oficiala cu membrii Consiliului de administratie a Scolii Anisoara Odeanu Lugoj. Rezulta foarte clar ca reprezentatul primarului in Consiliul de administratie a Scolii Anisoara Odeanu, in anul scolar 2015-2016, este prof.dr. Mihaela Bina (directorul adjunct de la C.N. C. Brediceanu) si nu o alta persoana, asa cum s-a mintit pe diferite site-uri sau pe facebook.
  Toate Consiliile de administratie ale unitatilor de invatamant au fost aprobate in Consiliul Local al Municipiului Lugoj, pentru fiecare consilier local desemnat.

  • Daniel

   18 martie 2016 at 9:51

   Deliu a fost reprezentatul dumneavoastră domnule primar, până în 2015, așa cum apare și în ziarul Cetateanul. Prin comentariul dvs încercați sa va disociati de aceasta persoana acum, însă nu ați facut-o atunci când era cazul, ba dimpotriva, l-ați desemnat reprezentantul dvs si i-ați oferit un statut de neatins, mai ales ca e și membru Psd.

   • N. Badina

    18 martie 2016 at 15:16

    Domnule Daniel
    Cred ca este prima data cand intervin in acest mod, cu un acest fel de raspuns. Doresc sa clarific un aspect. Initialele P.S.D.= Partidul Social Democrat şi nu in viziunea altora, cum am citit pe anumite comentarii, care cred ca P.S.D. = PARTIDUL SALVARII DELIU.

    Va multumesc pentru acces la comentariu.
    N Badina

    • Stefan

     18 martie 2016 at 20:44

     Dle Badina, pardon, tovarase chelner, in calitate de ce te bagi dumneata in seama? Din punct de vedere moral dumneata nu ai acest drept. Sa ne aducem aminte:
     http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1244594-trafic-droguri-interesul-psd.htm
     Asa-i, tovarase Badina? Ai fost protectorul unui traficant de droguri al Lugojului. Te rog frumos sa nu mai ai neobrazarea sa te adresezi cuiva din acest oras.

    • psd-istu

     19 martie 2016 at 12:27

     Domnule Badina apreciez activitatea pe care o desfasurati politic in urbea nostra ,dar nu vad de ce nu protestati fata de lucrarile de proasta calitate facute de firma ,,fratelui evazionist” in lucrarile de carosabil care numai calitativ.Nu credeti ca sunt nemultumiti soferii de toate denivelarile si gurile de canal care nu sunt la nivelul carosabilului.Haide-ti sa fim putin cinstiti si sa vedeti calitatea lor (exp.Cernei,Vladimirescu,Banatului,Jabarului),unde s-au dus bani din bugetul local ,care si dv.le votati.Nu cred ca corectitudinea e o rusine iar nu e de mirare ca unii colegi de partid si consiliu carcotesc ca sunt interese personale si materiale,iar dv. in calitate de om politic care eu l-am votat va cer sa cereti firmei de mai sus sa refaca problemele pe cheltuiala lor ,deoarece problemele erau si in perioada de garantie.Curios si despre schmbul de teren intre primarie si patronul de mai sus unde s-a costruit centrul logistic ,care initial a fost vorba ca se executa pe terenul primariei ca apoi curios a fost mutat intrun teren privat care a apartie ,,fratelui” Multumesc si astept un drept la replica.

     • Olvi

      19 martie 2016 at 13:40

      Esti un ratat cu tot cu aprecierea lui Badina. Postezi sub tot felul de „nume”,tot felul de aberatii. Ar fi bine sa ne scutesti de prostiile tale. Mai pastreaza si pentru tine. Hai pa.

 3. alin b

  18 martie 2016 at 9:44

  Las ca ii bun pentru PSD. Din partid cand il excludeti?Sau acolo afe voie sa se dea la Gerlinde si altele?

 4. Ionut

  18 martie 2016 at 22:47

  La ce chipuri au, greu ii deosebesti pe acesti tovarasi , cum zice zicala „spune-mi cu cine umbli sa-ti zic cine esti”

 5. psd-ist

  19 martie 2016 at 12:20

  domnule badina cred cajunge cit ati facut partidul de rusine ,OPRITI-va nu sunteti in masura sa vorbiti si nici sa luati masuri impotriva cuiva aitita timp cit dv il depasiti la ordinari——-pina cind oamenii corecti din partid trebuie sa suporte umilinte de la lugojeni in orice campanie din cauza unora ca dv–daca aveti obrazul gros ar trebui sa mergeti la slefuit cu el putin,si sa va vedeti de alte treburi

  • Prostanacul

   22 martie 2016 at 15:20

   Mare adevar, dupa bibliotaeca ta, rostesti. Dar tu ti-ai facut vreodata analiza muncii tale. La PSRO o sa ajungi rege (neamul lui Cioaba). Esti prea tanar sa spui ca esti si destept de tot. Ai uitat cum ai luat BACUL si Diploma la Dragan. Nu uita, am fost colegi, prin spate barfeam ca esti paranoia. Succes cu PROSTANACUL, ca cine se aseamana se aduna. Bafta!

 6. Borosteanu Cristian Stefan

  19 martie 2016 at 12:26

  Prestigiul acestei şcoli a fost pătat de către oamenii impuşi de PSD Lugoj. Să nu uităm câte cadre didactice au fost aduse în unitatea de învăţământ, tocmai de cei ce au comentat în cadrul acestei ştiri. Păcat de acest oraş, care a ajuns să fie controlat de oameni de tristă reputaţie.

 7. Pingback: Motivul uluitor pentru care Inspectoratul Școlar Timiș nu a judecat contestația depusă de Dan Deliu | Cetateanul.ro

 8. Pingback: Inspectorii județeni au judecat joi contestația depusă de profesorul Deliu. Ce soluție au dat! | Cetateanul.ro

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coleziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017

Programul „Primul salariu” va garanta absolvenţilor de facultate un salariu de 2.500 lei pe lună, timp de 3 ani

Cetateanul18 mai 2017

Judecătoria Lugoj a autorizat 121 de interceptări telefonice, în ultimii cinci ani. În Timiş au fost aproape 3.000

Cetateanul17 mai 2017

Tinerii din Timiş, care vor să devină poliţişti, aşteptaţi la IPJ să-şi depună dosarele

Cetateanul17 mai 2017

Orăviţan clarifică situaţia retragerii sculpturii de la Lugoj: “Nu acolo era locul ei. Nu s-au ţinut de cuvânt”

Cetateanul17 mai 2017

Polițist din Belinț, trimis în judecată pentru 1.000 de lei. „Ingineria” de care este acuzat agentul

Daniel Dancea16 mai 2017
%d blogeri au apreciat: