Actualitate

VIDEO Replica unei profesoare la reacția unei lugojence care se minunează că are un copil deștept: „V-ați  îndoit vreo clipă?”

VIDEO Replica unei profesoare la reacția unei lugojence care se minunează că are un copil deștept: „V-ați  îndoit vreo clipă?”

Autoliv

Emoții mari, luni, în fața Colegiului Coriolan Brediceanu din Lugoj, unde părinții s-au adunat pentru a-i aștepta pe copiii care ieșeau din examen. Alături de părinți au fost și câțiva profesori care au verificat modul în care elevii au rezolvat subiectele de gramatică.

Așteptați cu sufletul la gură să iasă din examen, elevii de clasa a VIII-a care au susținut prima probă a Evaluărilor Naționale la Colegiul Coriolan Brediceanu din Lugoj, au ieșit rând pe rând din examen, fiind asaltați de părinții aflați în fața școlii pentru a afla ce subiecte s-au dat și cum au fost rezolvate.

Un băiat ieșit printre primii din examen a fost luat la rost de mama sa pentru că s-a grăbit să iasă, iar când a fost întrebat ce subiecte i-au „picat” băiatul a răspuns derutat „balada populară”. S-a corectat, însă, imediat dându-și seama că a fost de fapt „basmul popular” și a tratat subiectul cerut.

Într-un alt colț al trotuarului, o profesoară înconjurată de părinți își aștepta elevii pentru a verifica modul în care copiii au rezolvat subiectele la gramatică. Răspunsurile unuia dintre elevi, care a răspuns corect la toate întrebările de gramatică a determinat-o pe mama băiatului să bucure de  „ce copii deștepți avem”. Profesoara care îl verifica pe elev a reacționat imediat: „V-ați îndoit vreo clipă că aveți copii deștepți?”. Au trecut la „interogatoriu” alți elevi ieșiți din examen. Unora le-a dat bătăi de cap propoziția cauzală, iar altora atributul, dar cei mai mulți elevi i-au spus profesoarei că au dat răspunsurile corecte.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

Tânărul bătut de ţigani: “Au sunat-o pe mătuşa mea, să-mi retrag plângerea, că ne omoară”

Cetateanul26 mai 2017

Un nou conflict provocat de romi. Au snopit în bătaie un tânăr care se plimba pe stradă cu prietena sa

Cetateanul25 mai 2017

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017
%d blogeri au apreciat: