Actualitate

[VIDEO] Sala de sport din Coşteiu, inaugurată cu sobor de preoţi, şefii de la judeţ şi promisiuni pentru mai bine

[VIDEO] Sala de sport din Coşteiu, inaugurată cu sobor de preoţi, şefii de la judeţ şi promisiuni pentru mai bine

Autoliv

Noua sală de sport din Coşteiu, la care se lucrează de aproape doi ani, a fost inaugurată duminică după-masa, de la eveniment nelipsind deja celebrul alai al reprezentanţilor PSD Timiş, dar şi câţiva consilieri ai PSD Lugoj, în frunte cu viceprimarul municipiului. Cele câteva sute de coşteieni care au venit să vadă noua sală au fost întâmpinaţi la intrare de pliante cu promisiunile electorale ale primarului Petru Carebia, care este încrezător că va câştiga fără probleme încă un mandat.

„Nu am niciun dubiu că cei care m-aţi votat atâta vreme nu veţi ezita să mă votaţi şi duminica viitoare. Pentru ce am făcut, voi deja ştiţi, mai sunt lucruri de făcut în sat, dar numai împreună le putem duce la capăt”, a precizat Petru Carebia în intervenţia pe care a avut-o la inaugurarea sălii de sport.

La eveniment au participat Călin Dobra, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Sorin Grindeanu, candidatul PSD pentru funcţia de preşedinte al CJT, Nicu Bădina, candidat pentru funcţia de consilier judeţean, dar şi candidaţii pentru consiliul local al comunei Coşteiu. Sala a fost sfinţită de un sobor de preoţi, iar la final, după discursurile politice, dansatorii ansamblului din localitate au susţinut un scurt moment artistic.

Sala de sport a costat 130.000 de lei, sumă pe care localitatea a plătit-o din bani proprii de la bugetul local. Suprafaţa de joc este confecţionată din tartan, sala fiind dotată cu sistem de iluminat, duşuri, toalete, vestiare şi sisteme de protecţie cu plase de pânză. Conform reprezentanţilor primăriei, în zonă se vor amenaja şi un drum de acces de pe European 70, dar şi locuri de parcare pentru cei care vor vizita sala nou ridicată a localităţii.

Vezi comentarii (3)

3 Comments

 1. daniel

  29 mai 2016 at 20:48

  Asta suna a campanie electorala.Ce cauta Grindeanu,Cutu sau Sima la inaugurarea unei sali pentru care ei nu au facut nimic?

 2. claudia

  29 mai 2016 at 22:22

  Ce căuta pușcăriabilul dobra? ?? Ca în afară de a planta prin centrele de plasament oamenii care îi cară nu nu făcut nimica. După ce l-a făcut pe bojin urmează sa îl debarce pe boldea. Așa ca la finalul săptămânii viitoare Buciu va fi primar

 3. pusa

  30 mai 2016 at 9:26

  Sala e frumoasa intr-adevar. Dar era o caldura inauntru!!!…si noi eram doar spectatori, nu aveam meci. Ma intreb CAND se va juca primul meci! Oare la urmatoarele alegeri?

Lasă un răspuns

Mai multe în Actualitate

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017

Programul „Primul salariu” va garanta absolvenţilor de facultate un salariu de 2.500 lei pe lună, timp de 3 ani

Cetateanul18 mai 2017
%d blogeri au apreciat: