Social

[VIDEO] Scurtmetraj cu scenă de sex, turnat la Lugoj de câţiva tineri pasionaţi de film! Vezi când apare pe internet

[VIDEO] Scurtmetraj cu scenă de sex, turnat la Lugoj de câţiva tineri pasionaţi de film! Vezi când apare pe internet

Autoliv

Mai mulţi tineri din Lugoj, atraşi de tot ceea ce înseamnă industria cinematografică, au realizat un documentar în limba engleză despre pasiunea lor, în care vorbesc despre film, scurtmetraje, desen şi cum poţi să pui la cale o echipă de împătimiţi în domeniu, cu care să realizezi proiecte inedite. Echipa Fishumedia, condusă de Petre Cristian, numără în prezent trei iubitori de artă cinematografică, care au scopul de a crea şi publica mai multe scurt-metraje filmate şi montate la Lugoj.

În documentarul publicat pe canalul de Youtube, cei de la Fishumedia vorbesc despre cum a început totul pentru ei, cum au intrat în lumea videoclipurilor, a filmărilor, camerelor video şi foto şi cum se transformă o idee într-un clip care poate strânge mii sau chiar zeci de mii de vizualizări pe internet. Iniţiatorul proiectului spune că fiecare filmuleţ pe care îl publică înseamnă pentru el un nou pas spre perfecţiune, ambiţia şi determinarea fiind constante, în ciuda dificultăţilor pe care le întâmpină câteodată în crearea scurtmetrajelor.

„În acest documentar vrem să arătăm oamenilor de unde a început totul, imaginaţia, ideile, echipa, cum au evoluat lucrurile, să arătăm pasiunea cu care muncim pentru proiecte. Mai exact, arătăm aşa cum e povestea Fishumedia, despre care nu se ştiu prea multe, cu bune şi rele”, a declarat pentru Cetăţeanul Cristian Petre, iniţiatorul Fishumedia.

Dintre filmuleţele postate deja de tinerii artişti pe reţelele de socializare, unul dintre cele mai aşteptate este Evolution 2, continuarea de la Evolution, o poveste despre amor, înşelăciune şi răzbunare. Personajele care au supravieţuit în prima parte a miniseriei se revăd şi o întâmplare nefericită face ca unul dintre acestea să fie prins în pat de prietena lui cu o altă femeie. Scena de sex dintre prietenul protagonistei şi amanta acestuia este cea care va atrage, spun creatorii, spectatorii cei mai mulţi.

„Scena erotică din Evolution 2 este destul de explicită, nu este ca una dintr-un film pornografic, însă detaliu există şi aceasta poate fi catalogată ca o scenă erotică. Continuarea este aşteptată şi de cei care urmăresc canalul nostru, dar mai ales pentru această scenă pe care noi o considerăm reuşită”, a explicat Cristian, cunoscut sub porecla Fishu de prietenii lui.

Din echipa lui Cristian mai fac parte Jasmin Bier, prietena tânărului, dar şi fratele acestuia, Daniel Petre. Evolution 2 apare pe 27 iunie pe canalul de Youtube Fishumedia. Documentarul „The Story Behind Fishumedia”, filmat în totalitate în engleză, dar şi prima parte din Evolution le puteţi urmări mai jos.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Social

Cros caritabil pentru Spitalul din Lugoj. Tinerii de la Interact se implică în strângerea de fonduri

Cetateanul26 mai 2017

Întreruperi multe de curent săptămâna viitoare. În Timişoara, Lugoj şi alte localităţi din Timiş

Cetateanul26 mai 2017

„Poţi. Vrei. Dar faci?”, mesajul din acest an al Săptămânii Naţionale a Voluntariatului

Cetateanul26 mai 2017

O făgeţeancă este noul director executiv al DSP Timiş

Cetateanul24 mai 2017

Se strâng bani în bisericile din Timiş pentru premierea elevilor olimpici

Cetateanul23 mai 2017

Cum a ajuns Banatul “fruncea” în numărul de decese provocate de rujeolă

Daniel Dancea23 mai 2017

Un profesor din Banat predă istoria regiunii pe internet. A reuşit să adune într-un blog trecutul întregii zone

Cetateanul22 mai 2017

Un cetăţean care merita titlul de “Cetăţean de Onoare” a primit doar ”Cheia Oraşului”, pentru că politicienii lugojeni au orgolii

Cetateanul19 mai 2017

Pâinea de casă, celebră în două judeţe. E făcută doar din făină, apă şi drojdie, „fără alte prafuri”

Cetateanul19 mai 2017

Mii de vietăţi vor fi ucise şi în acest an din plăcere. Vezi ce animale vor fi vânate în Timiş

Cetateanul18 mai 2017

“Agentul mi-a zis: hai, marş de aici”. Supărat că a fost jignit, un şofer a pornit în urmărirea Poliţiei, pe autostradă: „Au fugit ca şobolanii”

Daniel Dancea17 mai 2017

Operaţiune în forţă a Poliţiei. În trei zile, 600 poliţişti au descoperit 55 de infracţiuni şi au aplicat amenzi de 350.000 de lei

Cetateanul15 mai 2017
%d blogeri au apreciat: