Autoliv Lugoj

Social

[VIDEO] Scurtmetraj cu scenă de sex, turnat la Lugoj de câţiva tineri pasionaţi de film! Vezi când apare pe internet

[VIDEO] Scurtmetraj cu scenă de sex, turnat la Lugoj de câţiva tineri pasionaţi de film! Vezi când apare pe internet

Business Strategist

Mai mulţi tineri din Lugoj, atraşi de tot ceea ce înseamnă industria cinematografică, au realizat un documentar în limba engleză despre pasiunea lor, în care vorbesc despre film, scurtmetraje, desen şi cum poţi să pui la cale o echipă de împătimiţi în domeniu, cu care să realizezi proiecte inedite. Echipa Fishumedia, condusă de Petre Cristian, numără în prezent trei iubitori de artă cinematografică, care au scopul de a crea şi publica mai multe scurt-metraje filmate şi montate la Lugoj.

În documentarul publicat pe canalul de Youtube, cei de la Fishumedia vorbesc despre cum a început totul pentru ei, cum au intrat în lumea videoclipurilor, a filmărilor, camerelor video şi foto şi cum se transformă o idee într-un clip care poate strânge mii sau chiar zeci de mii de vizualizări pe internet. Iniţiatorul proiectului spune că fiecare filmuleţ pe care îl publică înseamnă pentru el un nou pas spre perfecţiune, ambiţia şi determinarea fiind constante, în ciuda dificultăţilor pe care le întâmpină câteodată în crearea scurtmetrajelor.

„În acest documentar vrem să arătăm oamenilor de unde a început totul, imaginaţia, ideile, echipa, cum au evoluat lucrurile, să arătăm pasiunea cu care muncim pentru proiecte. Mai exact, arătăm aşa cum e povestea Fishumedia, despre care nu se ştiu prea multe, cu bune şi rele”, a declarat pentru Cetăţeanul Cristian Petre, iniţiatorul Fishumedia.

Dintre filmuleţele postate deja de tinerii artişti pe reţelele de socializare, unul dintre cele mai aşteptate este Evolution 2, continuarea de la Evolution, o poveste despre amor, înşelăciune şi răzbunare. Personajele care au supravieţuit în prima parte a miniseriei se revăd şi o întâmplare nefericită face ca unul dintre acestea să fie prins în pat de prietena lui cu o altă femeie. Scena de sex dintre prietenul protagonistei şi amanta acestuia este cea care va atrage, spun creatorii, spectatorii cei mai mulţi.

„Scena erotică din Evolution 2 este destul de explicită, nu este ca una dintr-un film pornografic, însă detaliu există şi aceasta poate fi catalogată ca o scenă erotică. Continuarea este aşteptată şi de cei care urmăresc canalul nostru, dar mai ales pentru această scenă pe care noi o considerăm reuşită”, a explicat Cristian, cunoscut sub porecla Fishu de prietenii lui.

Din echipa lui Cristian mai fac parte Jasmin Bier, prietena tânărului, dar şi fratele acestuia, Daniel Petre. Evolution 2 apare pe 27 iunie pe canalul de Youtube Fishumedia. Documentarul „The Story Behind Fishumedia”, filmat în totalitate în engleză, dar şi prima parte din Evolution le puteţi urmări mai jos.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Social

Primarul Francisc Boldea este acuzat că nu vrea să cumpere tomograf la spital, ca să nu strice afacerile PSD

Daniel Groza24 martie 2017

Șase strategii ale cazinourilor, numai bune de adaptat oricărui startup

Daniel Groza23 martie 2017

Criză în Timiş! La Lugoj, părinţii ar plăti oricât să-şi imunizeze copiii, doar că vaccinurile lipsesc şi din farmacii

Gabriel Iosa15 martie 2017

IPJ Timiş verifică dacă poliţiştii pârâţi de primarul din Făget au respectat procedura

Daniel Groza10 martie 2017

Primarul din Făget, supărat pe modul cum dau amenzi poliţiştii. Vezi ce scrisoare de protest a trimis comandantului

Daniel Groza10 martie 2017

Cormoranii fac ravagii în Timiş. Au devastat bazinele de la Mănăstirea Româneşti şi au dat atacul la ferma piscicolă din Lugoj

Daniel Groza7 martie 2017

Proprietarii din Lugoj, care îşi lasă terenul în paragină, vor plăti impozite majorate cu până la 500%

Daniel Groza6 martie 2017

Cea mai nouă parcare pe care o face Primăria stârneşte nemulţumirea lugojenilor. Consilier local: se încalcă legea!

Daniel Groza1 martie 2017

Şoferi “puşcaţi” de poliţişti cu radarul de ultimă generaţie! Câţi au fost amendaţi la Lugoj în weekend

Gabriel Iosa27 februarie 2017

Ucisă cu bestialitate de Dragobete! O femeie dintr-un sat de lângă Lugoj şi-a găsit sfârşitul departe de casă, în mâinile iubitului

Gabriel Iosa27 februarie 2017

Eva Energy explică la Lugoj cum puteţi obţine contracte corecte şi tarife mai mici pentru energie

Daniel Groza23 februarie 2017

Ziua Îndrăgostiţilor s-a lăsat cu amenzi din partea Poliţiei Lugoj! Razie de proporţii în oraş

Gabriel Iosa15 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: