Social

[VIDEO] Scurtmetraj cu scenă de sex, turnat la Lugoj de câţiva tineri pasionaţi de film! Vezi când apare pe internet

[VIDEO] Scurtmetraj cu scenă de sex, turnat la Lugoj de câţiva tineri pasionaţi de film! Vezi când apare pe internet

Cetateanul Lugoj

Mai mulţi tineri din Lugoj, atraşi de tot ceea ce înseamnă industria cinematografică, au realizat un documentar în limba engleză despre pasiunea lor, în care vorbesc despre film, scurtmetraje, desen şi cum poţi să pui la cale o echipă de împătimiţi în domeniu, cu care să realizezi proiecte inedite. Echipa Fishumedia, condusă de Petre Cristian, numără în prezent trei iubitori de artă cinematografică, care au scopul de a crea şi publica mai multe scurt-metraje filmate şi montate la Lugoj.

În documentarul publicat pe canalul de Youtube, cei de la Fishumedia vorbesc despre cum a început totul pentru ei, cum au intrat în lumea videoclipurilor, a filmărilor, camerelor video şi foto şi cum se transformă o idee într-un clip care poate strânge mii sau chiar zeci de mii de vizualizări pe internet. Iniţiatorul proiectului spune că fiecare filmuleţ pe care îl publică înseamnă pentru el un nou pas spre perfecţiune, ambiţia şi determinarea fiind constante, în ciuda dificultăţilor pe care le întâmpină câteodată în crearea scurtmetrajelor.

„În acest documentar vrem să arătăm oamenilor de unde a început totul, imaginaţia, ideile, echipa, cum au evoluat lucrurile, să arătăm pasiunea cu care muncim pentru proiecte. Mai exact, arătăm aşa cum e povestea Fishumedia, despre care nu se ştiu prea multe, cu bune şi rele”, a declarat pentru Cetăţeanul Cristian Petre, iniţiatorul Fishumedia.

Dintre filmuleţele postate deja de tinerii artişti pe reţelele de socializare, unul dintre cele mai aşteptate este Evolution 2, continuarea de la Evolution, o poveste despre amor, înşelăciune şi răzbunare. Personajele care au supravieţuit în prima parte a miniseriei se revăd şi o întâmplare nefericită face ca unul dintre acestea să fie prins în pat de prietena lui cu o altă femeie. Scena de sex dintre prietenul protagonistei şi amanta acestuia este cea care va atrage, spun creatorii, spectatorii cei mai mulţi.

„Scena erotică din Evolution 2 este destul de explicită, nu este ca una dintr-un film pornografic, însă detaliu există şi aceasta poate fi catalogată ca o scenă erotică. Continuarea este aşteptată şi de cei care urmăresc canalul nostru, dar mai ales pentru această scenă pe care noi o considerăm reuşită”, a explicat Cristian, cunoscut sub porecla Fishu de prietenii lui.

Din echipa lui Cristian mai fac parte Jasmin Bier, prietena tânărului, dar şi fratele acestuia, Daniel Petre. Evolution 2 apare pe 27 iunie pe canalul de Youtube Fishumedia. Documentarul „The Story Behind Fishumedia”, filmat în totalitate în engleză, dar şi prima parte din Evolution le puteţi urmări mai jos.

Clic pentru a adăuga un comentariu

Lasă un răspuns

Mai multe în Social

Aici sunt pierderile Meridianului, suportate din banii lugojenilor. „Nu este o avarie majoră, e o gaură cât un stilou”.

Daniel Groza13 ianuarie 2017

Dezbaterea publică nu a schimbat nimic! Preţul apei şi canalizării va creşte la Lugoj

Daniel Groza12 ianuarie 2017

Iarna e ca vara! Lugojenii se plâng că nu au apă la etajele superioare. Explicaţiile Meridianului!

Daniel Groza12 ianuarie 2017

Ambulanţa Lugoj, două ture pe noapte pentru a-i ajuta pe oamenii străzii rămaşi în ger

Gabriel Iosa11 ianuarie 2017

FOTO! Apa de la robinetele din Lugoj, murdară şi de nebăut, deşi primăria o recomandă ca bună de consum

Gabriel Iosa10 ianuarie 2017

Bilanţ la CPU Lugoj! Câţi pacienţi au decedat la Urgenţe, la spitalul lugojean

Gabriel Iosa6 ianuarie 2017

Lugojenii participă la slujba de Bobotează! Sute de litri de agheasmă, pregătite pentru credincioşi

Gabriel Iosa6 ianuarie 2017

Se distribuie invitațiile la Revelionul Seniorilor

Daniel Groza4 ianuarie 2017

O fetiţă din Timiş a murit din cauza rujeolei. Ministerul Sănătăţii cere părinţilor să imunizeze copiii

Daniel Groza29 decembrie 2016

Ambulanţele au circulat non-stop de Crăciun la Lugoj! Record de apeluri la 112 în seara de Ajun

Gabriel Iosa27 decembrie 2016

PAMFLET – Scrisoare către Moş Crăciun

Cetateanul24 decembrie 2016

Un băiețel de cinci ani, din Nădrag, are nevoie de ajutor. E bolnav de leucemie, iar familia lui nu are banii necesari tratamentului

Daniel Groza20 decembrie 2016
%d blogeri au apreciat: