Autoliv Lugoj

Politică

[VIDEO] Senatorul Iovescu îşi acuză un coleg că a vrut să-l omoare! Scandalul a pornit de la un birou, pe care nu vroia să-l părăsească

[VIDEO] Senatorul Iovescu îşi acuză un coleg că a vrut să-l omoare! Scandalul a pornit de la un birou, pe care nu vroia să-l părăsească

Business Strategist

Situaţie halucinantă în Senatul României. Parlamentarul de Lugoj Ioan Iovescu, care de-a lungul timpului s-a remarcat prin propuneri de legi şi idei care mai de care mai inedite, este în centrul unui scandal delicat. Potrivit celor de la stiripesurse.ro, după disoluția grupului UNPR, Iovescu a trecut la PSD, iar cei de la grupul UNPR i-au cerut să își elibereze biroul de la grupul senatorial UNPR. Aici a început circul. Între senatorii Ioan Iovescu și Constantin Popa a izbucnit o ceartă de toată frumusețea, pentru că Iovescu nu dorea să își strângă lucrurile din birou. Și nu, nu era vorba despre lucrurile obișnuite găsite într-un birou.

Jurnaliştii scriu că lugojeanul și-a făcut din biroul de la grupul UNPR o adevărată cameră de hotel, aducându-şi în încăpere geamantanul cu haine, parfumuri, fier de călcat, costume, cămăși, dar și resturi de mâncare sau sticle cu apă goale.

UNPR-iştii au declarat pentru stiripesurse.ro că Iovescu locuia efectiv în biroul din Senat, chiar dacă şi el primeşte, ca toţi parlamentarii, diurnă pentru locuinţă sau hotel.

Când senatorul Constantin Popa i-a cerut lui Iovescu să își strângă toate lucrurile din birou și să plece, acesta a refuzat, iar Popa i-a aruncat trolerul pe ușă și l-a înjurat. Odată cu aceste fapte, Iovescu a spus că s-a simțit amenințat de Constantin Popa și l-a acuzat că ”m-a amenințat cu moartea”.

Tot potrivit celor de la stiripesurse.ro, sub protecția anonimatului, secretarele de la grupul UNPR din Senat au spus că l-au văzut pe Iovescu ”chiar și în chiloți pe holuri”, iar femeile de servici s-au plâns că Iovescu făcea duș în baia de lângă grupul UNPR din Senat.

Senatorul spune că Popa l-ar fi atacat, după ce i-a adresat cuvinte urâte, de supărare că din cauza retragerii sale grupul s-a disoluţionat.

„Noroc că stau bine cu fugitul, că la bătaie nu ştiu. Colegul e un om masiv, mă bătea, de-abia scăpam din mâinile criminalului. Nu locuiesc aici, am gazdă, dar vineri nu a fost familia la care stau acasă şi de-aia am stat acolo, nu stau de obicei”, a povestit Iovescu pentru Cetăţeanul.

Marțea trecută, un bărbat cu probleme psihice a reușit să treacă de vigilența SPP-iștilor și să intre fără să fie supus unui control în Palatul Parlamentului. Acesta s-a plimbat nestingherit prin clădire până când a fost descoperit de femeile de serviciu.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a ajuns în biroului senatorului Ioan Iovescu, s-a îmbrăcat cu un costum al acestuia şi și-a început astfel periplul pe holurile Senatului ajungând la un moment dat la biroul grupului PNL de la Senat. Aici, s-a aşezat la un birou şi a început să joace pe un calculator, scrie Ziua News, citaţi de EVZ.

iovescu birou senatorial (2)

iovescu birou senatorial (3)

Vezi comentarii (2)

2 Comments

  1. beni

    28 iunie 2016 at 17:58

    Trebuia sa ne faca cineva orasul de rusine.

  2. Roko

    28 iunie 2016 at 21:31

    Iovescu, o nulitate, dar platit bine din banii publici! Acum e primit de PSD! Vai de capul lor!

Lasă un răspuns

Politică

Mai multe în Politică

Plângere împotriva Primăriei Lugoj! Este reclamată finanţarea balurilor PSD cu bani de la bugetul local

Daniel Groza3 martie 2017

Casa de Cultură a Municipiului Lugoj finanţează balurile PSD-ului

Daniel Groza21 februarie 2017

Consilier lugojean, la un pas să-şi piardă mandatul. Partidul îi retrage sprijinul politic

Daniel Groza8 februarie 2017

Consilierul local „amenințat cu moartea” de colegii de partid și-a retras plângerea

Daniel Groza7 februarie 2017

Bătaie mare pentru cele două mandate de consilier ale PMP. Partidul îi susţine în continuare pe Maşniţa şi Cornean

Daniel Groza1 februarie 2017

Cornel Lera nu vrea consilier judeţean: “Lăsăm tinerii să se implice”

Daniel Groza10 ianuarie 2017

Lugojul rămâne fără parlamentar. Călin Dobra își dă demisia și se întoarce în Consiliul Județean Timiș

Daniel Groza3 ianuarie 2017

Liberalii îi dau peste nas lui Ambruş! Replică din partea unuia dintre cei mai vechi membri

Daniel Groza22 decembrie 2016

Ambruș vrea să pună din nou mâna pe PNL. Vezi scenariul țesut de fostul președinte

Daniel Groza21 decembrie 2016

PNL Lugoj, număr de voturi record la alegerile generale. Ce spune Robu despre demisia lui Buciu

Daniel Groza14 decembrie 2016

Călin Dobra promite că nu va dezamăgi! Claudiu Buciu și-a anunțat demisia din fruntea PNL Lugoj

Daniel Groza12 decembrie 2016

Claudiu Buciu, candidatul PNL Lugoj la Senat este susţinut de un primar ALDE

Cetateanul9 decembrie 2016
%d blogeri au apreciat: