Politică

[VIDEO] Senatorul Iovescu îşi acuză un coleg că a vrut să-l omoare! Scandalul a pornit de la un birou, pe care nu vroia să-l părăsească

[VIDEO] Senatorul Iovescu îşi acuză un coleg că a vrut să-l omoare! Scandalul a pornit de la un birou, pe care nu vroia să-l părăsească

Autoliv

Situaţie halucinantă în Senatul României. Parlamentarul de Lugoj Ioan Iovescu, care de-a lungul timpului s-a remarcat prin propuneri de legi şi idei care mai de care mai inedite, este în centrul unui scandal delicat. Potrivit celor de la stiripesurse.ro, după disoluția grupului UNPR, Iovescu a trecut la PSD, iar cei de la grupul UNPR i-au cerut să își elibereze biroul de la grupul senatorial UNPR. Aici a început circul. Între senatorii Ioan Iovescu și Constantin Popa a izbucnit o ceartă de toată frumusețea, pentru că Iovescu nu dorea să își strângă lucrurile din birou. Și nu, nu era vorba despre lucrurile obișnuite găsite într-un birou.

Jurnaliştii scriu că lugojeanul și-a făcut din biroul de la grupul UNPR o adevărată cameră de hotel, aducându-şi în încăpere geamantanul cu haine, parfumuri, fier de călcat, costume, cămăși, dar și resturi de mâncare sau sticle cu apă goale.

UNPR-iştii au declarat pentru stiripesurse.ro că Iovescu locuia efectiv în biroul din Senat, chiar dacă şi el primeşte, ca toţi parlamentarii, diurnă pentru locuinţă sau hotel.

Când senatorul Constantin Popa i-a cerut lui Iovescu să își strângă toate lucrurile din birou și să plece, acesta a refuzat, iar Popa i-a aruncat trolerul pe ușă și l-a înjurat. Odată cu aceste fapte, Iovescu a spus că s-a simțit amenințat de Constantin Popa și l-a acuzat că ”m-a amenințat cu moartea”.

Tot potrivit celor de la stiripesurse.ro, sub protecția anonimatului, secretarele de la grupul UNPR din Senat au spus că l-au văzut pe Iovescu ”chiar și în chiloți pe holuri”, iar femeile de servici s-au plâns că Iovescu făcea duș în baia de lângă grupul UNPR din Senat.

Senatorul spune că Popa l-ar fi atacat, după ce i-a adresat cuvinte urâte, de supărare că din cauza retragerii sale grupul s-a disoluţionat.

„Noroc că stau bine cu fugitul, că la bătaie nu ştiu. Colegul e un om masiv, mă bătea, de-abia scăpam din mâinile criminalului. Nu locuiesc aici, am gazdă, dar vineri nu a fost familia la care stau acasă şi de-aia am stat acolo, nu stau de obicei”, a povestit Iovescu pentru Cetăţeanul.

Marțea trecută, un bărbat cu probleme psihice a reușit să treacă de vigilența SPP-iștilor și să intre fără să fie supus unui control în Palatul Parlamentului. Acesta s-a plimbat nestingherit prin clădire până când a fost descoperit de femeile de serviciu.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a ajuns în biroului senatorului Ioan Iovescu, s-a îmbrăcat cu un costum al acestuia şi și-a început astfel periplul pe holurile Senatului ajungând la un moment dat la biroul grupului PNL de la Senat. Aici, s-a aşezat la un birou şi a început să joace pe un calculator, scrie Ziua News, citaţi de EVZ.

iovescu birou senatorial (2)

iovescu birou senatorial (3)

Vezi comentarii (2)

2 Comments

  1. beni

    28 iunie 2016 at 17:58

    Trebuia sa ne faca cineva orasul de rusine.

  2. Roko

    28 iunie 2016 at 21:31

    Iovescu, o nulitate, dar platit bine din banii publici! Acum e primit de PSD! Vai de capul lor!

Lasă un răspuns

Politică

Mai multe în Politică

Lugojeanul Dorin Briciu, candidat la alegerile locale din Italia

Cetateanul24 mai 2017

Călin Dobra este secundul lui Marian Oprişan, în fruntea Uniunii Consiliilor Judeţene din România

Cetateanul24 mai 2017

Claudiu Buciu, preşedintele PNL, cere Consiliului Local Lugoj să recupereze 125 de mii de lei, cheltuiţi illegal pentru balurile şi sindrofiile PSD

Cetateanul11 mai 2017

Primarii scapă de răspundere pentru actele semnate, conform unui proiect aprobat de senatorii din Comisia Juridică

Cetateanul4 mai 2017

Doi parlamentari vor să-şi deschidă cabinet la Lugoj. Unul e de la PSD, celălalt e de la PNL

Cetateanul26 aprilie 2017

Un consilier local îşi pierde mandatul. Partidul i-a retras sprijinul politic, iar prefectul l-a demis

Cetateanul26 aprilie 2017

Acuzaţii grave la adresa primarului Boldea: “poartă făcută de Microroyal, casă la Surduc şi apartament lângă primărie”

Daniel Groza21 aprilie 2017

Lugojul, bun doar pentru cules voturi. De patru luni, niciun parlamentar nu a mai călcat în municipiul de pe Timiş

Daniel Groza20 aprilie 2017

Ce spune Francisc Boldea despre o nouă candidatură pentru funcţia de primar al Lugojului

Daniel Groza10 aprilie 2017

Claudiu Buciu este noul preşedinte ales al PNL. Prima decizie: ”Îi retrag sprijinul politic domnului Ambruş”

Daniel Groza8 aprilie 2017

Ambruş a vrut să se înscrie în cursa pentru funcţia de preşedinte al PNL după trecerea termenului de depunere a candidaturilor

Daniel Groza6 aprilie 2017

Claudiu Buciu e singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei lugojene a PNL

Daniel Groza5 aprilie 2017
%d blogeri au apreciat: