Cetateanul Lugoj

Cetateanul Lugoj

Politică

[VIDEO] Senatorul Iovescu îşi acuză un coleg că a vrut să-l omoare! Scandalul a pornit de la un birou, pe care nu vroia să-l părăsească

[VIDEO] Senatorul Iovescu îşi acuză un coleg că a vrut să-l omoare! Scandalul a pornit de la un birou, pe care nu vroia să-l părăsească

Cetateanul Lugoj

Situaţie halucinantă în Senatul României. Parlamentarul de Lugoj Ioan Iovescu, care de-a lungul timpului s-a remarcat prin propuneri de legi şi idei care mai de care mai inedite, este în centrul unui scandal delicat. Potrivit celor de la stiripesurse.ro, după disoluția grupului UNPR, Iovescu a trecut la PSD, iar cei de la grupul UNPR i-au cerut să își elibereze biroul de la grupul senatorial UNPR. Aici a început circul. Între senatorii Ioan Iovescu și Constantin Popa a izbucnit o ceartă de toată frumusețea, pentru că Iovescu nu dorea să își strângă lucrurile din birou. Și nu, nu era vorba despre lucrurile obișnuite găsite într-un birou.

Jurnaliştii scriu că lugojeanul și-a făcut din biroul de la grupul UNPR o adevărată cameră de hotel, aducându-şi în încăpere geamantanul cu haine, parfumuri, fier de călcat, costume, cămăși, dar și resturi de mâncare sau sticle cu apă goale.

UNPR-iştii au declarat pentru stiripesurse.ro că Iovescu locuia efectiv în biroul din Senat, chiar dacă şi el primeşte, ca toţi parlamentarii, diurnă pentru locuinţă sau hotel.

Când senatorul Constantin Popa i-a cerut lui Iovescu să își strângă toate lucrurile din birou și să plece, acesta a refuzat, iar Popa i-a aruncat trolerul pe ușă și l-a înjurat. Odată cu aceste fapte, Iovescu a spus că s-a simțit amenințat de Constantin Popa și l-a acuzat că ”m-a amenințat cu moartea”.

Tot potrivit celor de la stiripesurse.ro, sub protecția anonimatului, secretarele de la grupul UNPR din Senat au spus că l-au văzut pe Iovescu ”chiar și în chiloți pe holuri”, iar femeile de servici s-au plâns că Iovescu făcea duș în baia de lângă grupul UNPR din Senat.

Senatorul spune că Popa l-ar fi atacat, după ce i-a adresat cuvinte urâte, de supărare că din cauza retragerii sale grupul s-a disoluţionat.

„Noroc că stau bine cu fugitul, că la bătaie nu ştiu. Colegul e un om masiv, mă bătea, de-abia scăpam din mâinile criminalului. Nu locuiesc aici, am gazdă, dar vineri nu a fost familia la care stau acasă şi de-aia am stat acolo, nu stau de obicei”, a povestit Iovescu pentru Cetăţeanul.

Marțea trecută, un bărbat cu probleme psihice a reușit să treacă de vigilența SPP-iștilor și să intre fără să fie supus unui control în Palatul Parlamentului. Acesta s-a plimbat nestingherit prin clădire până când a fost descoperit de femeile de serviciu.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a ajuns în biroului senatorului Ioan Iovescu, s-a îmbrăcat cu un costum al acestuia şi și-a început astfel periplul pe holurile Senatului ajungând la un moment dat la biroul grupului PNL de la Senat. Aici, s-a aşezat la un birou şi a început să joace pe un calculator, scrie Ziua News, citaţi de EVZ.

iovescu birou senatorial (2)

iovescu birou senatorial (3)

Vezi comentarii (2)

2 Comments

  1. beni

    28 iunie 2016 at 17:58

    Trebuia sa ne faca cineva orasul de rusine.

  2. Roko

    28 iunie 2016 at 21:31

    Iovescu, o nulitate, dar platit bine din banii publici! Acum e primit de PSD! Vai de capul lor!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politică

Mai multe în Politică

foto-calin-dobra

Călin Dobra, președintele executiv al PSD Timiș: O relație corectă cu oamenii consider că e punctul de pornire al oricărei activități politice (P)

Cetateanul26 octombrie 2016
buciu

Claudiu Buciu le cere tinerilor să intre în partide să le reformeze: „În primele rânduri sunt oameni pe care îi leagă prietenii vechi, dar nu țin cont de interesele lugojenilor”

Daniel Groza25 octombrie 2016
mihai tanjala

Mihai Tânjală, fostul securist care a revendicat averea lui Muschong a fost extrădat. Merge la închisoare

Daniel Groza20 octombrie 2016
buciu

Claudiu Buciu este noul președinte al PNL Lugoj

Daniel Groza20 octombrie 2016
Ioan Ambrus

Ioan Ambruş a renunţat la funcţia de preşedinte PNL. Liberalii îi caută înlocuitor

Daniel Groza18 octombrie 2016
psd3

Un profesor de sport din Lugoj, primul pe lista PSD Timiș pentru Camera Deputaților

Daniel Dancea18 octombrie 2016
lansare candidati pnl lugoj alegeri 2016 foto cetateanul (4)

Zona Lugoj-Făget lăsată din nou pe dinafară de către liberalii “timișieni” la desemnarea candidaților pentru parlamentare

Daniel Groza14 octombrie 2016
marian-costea-pmp-lugoj

Cel mai tânăr lugojean care vrea un fotoliu de parlamentar a atras milioane de euro din fonduri europene! Acum vrea sa atragă voturi

Gabriel Iosa4 octombrie 2016
cucsa-istrat-1024x576

ALDE încearcă să obțină voturi din Lugoj oferind locuri neeligibile și un candidat timișorean, prezentat ca lugojean

Daniel Groza4 octombrie 2016
iovescu

Senatorul Ioan Iovescu s-a înscris în PSD. “Prietenii mi-au spus să mă duc la ei că poate se desființează”

Daniel Groza30 septembrie 2016
basescu-la-lugoj-11

PMP Lugoj a rămas fără președinte după o ceartă internă! Corneanu și Mașniță nu s-au înțeles care să lipească afișe

Gabriel Iosa23 septembrie 2016
anghel

Consilierul local Mihai Anghel a refuzat ALDE, care i-a oferit poziția a treia pe lista de candidați la Camera Deputaților

Daniel Groza23 septembrie 2016