Autoliv Lugoj

Administrație

VIDEO! Stradă bombardată de gropi: ”Ne betonăm singuri strada dacă Primăria nu poate”

VIDEO! Stradă bombardată de gropi: ”Ne betonăm singuri strada dacă Primăria nu poate”

Cetateanul Lugoj

Locuitorii străzii Lalelelor din Lugoj au ajuns la capătul răbdării după ce zilnic trebuie să dea în gropi la propriu. Asta se întâmplă de ani de zile, spun aceșta, iar administrația nu s-a sinchisit nici măcar să încerce astuparea craterelor din asfalt.

În disperare de cauză, oamenii au aplelat la ziarul nostru pentru a încerca să primăească un răspuns oficial și pentru a sensibiliza oarecum autoritățile locale.

Aceștia au ajuns chiar să spună că ar fi dispuși să-i reabiliteze singuri strada, însă le este frică să nu fie amendați.

Contactat pentru o opinie, primarul Francisc Boldea susține că lucrările vor începe de la primăvară: ”Acolo în spate, se face un cartier nou de case, pe partea dreaptă a berierei de pe Oituz. Pentru acest cartier, vom introduce rețele de apă și canalizare, iar la final vom asfalta, moment în care se va face și strada din partea stângă a barierei de pe Oituz”.

 

Vezi comentarii (7)

7 Comments

 1. maria

  15 ianuarie 2016 at 16:45

  S-a promis de 3 ani (exista raspunsuri oficiale cu semnatura primarului)ca se v-a astfalta ,dar si minciuna e vorba iar legatura cu canalizarea nu e plauzibila pt. ca partea din stanga a strazii e praf si canalizarea nu incurca

 2. Anonim

  15 ianuarie 2016 at 17:08

  Persoana care vorbeste (Viorel Penteliuc) nici macar nu locuieste pe acea strada. Locuieste in dealul viilor.

  • Olvi

   15 ianuarie 2016 at 23:00

   Deci nu are dreptul sa vorbeasca? Suntem cu totii satui de gainariile primarului. Gradinita din Balta Lata de ce e paragina? Unde sunt banii imprumutati de Martinescu pentru Gradinita? In parcul copiilor au intrat miliarde in terenul de fotbal sa il cace ciorile, iar primaria nu are solutii pentru remedierea situatiei. Orasul e plin de gunoaie si gropi, pe strada Petculescu tiganii traficanti de tigari au spart asfaltul cu firma ce reface trotuarele in oras, asa nimeni nu se sesizeaza, trotuarele pe aceeasi strada sunt toate sparte din lipsa rosturilor de dilatare. Timisorii plina de noroi si mizerie dupa trecerea camioanelor. Asa gospodar avem!

 3. Cristi

  15 ianuarie 2016 at 17:27

  Strada Gheorhe Baritiu este in aceasi situatie.Deja nici nu imi mai aduc aminte cate masini de nisip si de pietris sa bagat pe banii nostri in aceasta strada.Este sub orice critica situatia in cartierul Bocsei.Nu ai unde ferii gropiile,nu are nici un rost sa iti speli masina pentru a este in 5 minute la fel.Vara cand beltile nu sunt toata casa e plina de praf…Si noi toti platim impozite pe casa ,apa de ploaie masini etc.Situatia pe aceasta strada este asa de cand imi aduc eu aminte.Dupa ce a „asfaltat” Dl. Martinescu toata lumea sa bucurat dar dupa un an de zile a fost mai rau decat inainte.Nu cred ca e mult cerut pentru primarie sa puna macar un strat de 5 cm de asfalt sau macar sa sa vina sa niveleze din cand in cand strada.Sa nu mentionez ca acum o luna a avut loc o lucrare pe partea de canalizare/apa nu va pot spune sigur.Dupa aceasta lucrare imi era frica sa nu raman impotmolit pe coltul strazi.

 4. boro

  15 ianuarie 2016 at 20:20

  În care primăvară se va reface strada?. Eu stiu un lucru. În vară, ne vom lua revanșa. Votăm un alt primar.

 5. lugojanul

  16 ianuarie 2016 at 11:24

  tot orasul e o groapa de gunoi ,mizeroe p[este tot si nesimtiti care ne iau bani nu vad–sa vuna odata alegerile

 6. Viorel penteliuc

  21 ianuarie 2016 at 16:12

  Nu stiu cine este acel ,,anonim” , dar daca vrea sa stie mai multe, sa caute la evidentă populației si cu siguranta va gasi unde locuiesc cu acte in regula. Sau ii pot arata adresa din buletin. Locuiesc pe str Lalelelor la nr 1. Si mai ceva: ,,anonim-” ce esti, cred ca am fost pe toate strazile din oras, care au avut probleme, am facut hârtii care le-am înregistrat si le-am dat la primarie. In continuare voi face la fel pentru toate strazile din oras. Asa ca ,, anonim” esti si asa vei ramane, nu prea stai bine cu informațiile. Oricum iti multumesc ca urmaresti noutatile orașului care le publica ,,CETĂȚEANUL „.

Lasă un răspuns

Administrație

Mai multe în Administrație

Ce ilegalităţi a descoperit Curtea de Conturi la Salprest, societate care aparţine Consiliului Local Lugoj

Daniel Groza1 martie 2017

Primăria va închiria Casa de Cultură a Sindicatelor. Se pregăteşte să plătească chirie şi să reabiliteze imobilul

Daniel Groza27 februarie 2017

PSD încearcă să repare gafa cu Paul Grafendorf. Îi oferă Cheia Oraşului

Daniel Groza27 februarie 2017

Garda de Mediu: Activitatea de la staţia de epurare din Lugoj nu este autorizată. Ce amendă a primit Primăria

Daniel Groza24 februarie 2017

Consilierii locali se întâlnesc în şedinţa lunii februarie. Vezi ce despre ce discută

Daniel Groza24 februarie 2017

Francisc Boldea despre scandalul investiţiei de 5 milioane de euro: “Am reţinut toţi banii pentru a remedia deficienţele”

Daniel Groza22 februarie 2017

Consilier local : “Apa de ploaie curge din buzunarele lugojenilor şi umple buzunarele băieţilor deştepţi din Meridian 22”

Daniel Groza18 februarie 2017

Raport devastator despre cum şi-a bătut joc administraţia Boldea de o investiţie 5 milioane de euro

Daniel Groza17 februarie 2017

O investiţie de 5 milioane de euro este cel mai mare eşec al administraţiei Boldea şi afectează zeci de mii de locuitori

Daniel Groza15 februarie 2017

Doar consilierii independenţi muncesc la Lugoj? Restul aleşilor locali nu sunt în stare nici să-şi facă raportul de activitate

Daniel Groza14 februarie 2017

Lugojul nu va avea buget până în luna martie. Primarul dă vina pe Guvern şi Consiliul Judeţean Timiş

Daniel Groza10 februarie 2017

Consilierii independenţi îi cer primarului Francisc Boldea dezbatere publică pentru construcţia de apartamente

Daniel Groza10 februarie 2017
%d blogeri au apreciat: