Actualitate

VIDEO! Țiganii din Lugoj fac circ la Timișoara. Amendați, acuză autoritățile de poliție politică

VIDEO! Țiganii din Lugoj fac circ la Timișoara. Amendați, acuză autoritățile de poliție politică

Cetateanul Lugoj

Țiganii din Lugoj au ajuns să se dea în spectacol pe străzile Timișoarei după ce au fost amendați pentru parcare ilegală.

Aceștia și-au afișat Ferrari-urile în capitala Banatului la logodna între nepotul lui Cârpaci Gradu, zis Ministru de Finanţe, şi nepoata lui Ionelaş Cârpaci “Gradu”.

Conform Pressalert, bolizii au fost parcați pe strada Eminescu de unde muzica lui Guţă se aude live până la hotel Continental. Curg dedicaţiile în timp ce invitaţii sosesc rând pe rând îmbrăcaţi în haine de gală.

Muzica bubuie-n boxe şi Poliţia supraveghează zona. Se dă amendă anunţată pentru muzică. Vreo 2.000 lei. Distracţia continuă ore la rând, în timp ce paharele cu şampanie se încălzesc la intrarea-n vilă.

Poliţia se retrage discret, numai că apare Dorel Cojan, şeful Poliţei Locale şi începe să dea ordine scurte “toate maşinile parcate pe trecerea de pietoni şi pe spaţiul verde amenzi. Nu scapă una”.

Cum se trezesc cu acţibildele lipite-n parbriz, nuntaşii încep să se revolte. Un rom din Lugoj îl ia la rost la Cojan: ”Şi Hitler făcea la fel. Şi Ion Antonescu făcea lege. Avem un Dumnezeu adevărat. Şi pentru o lege iei viaţa unui om? E poliţie politică. Noi am trăit în comunism 40 de ani şi dacă acum am întors înapoi îi mai dai omului o şansă, nu îi iei viaţa. Vrem să fim cetăţeni egali. Să avem drepturi”.

“Da, drepturi, respectaţi legea. În Timişoara trebuie să respectaţi legea”, este scurtul comentariu al șefului de poliție care-l și amenință pe lugojean că-l ia pe sus.

După câteva minute apar şi două maşini de la Poliţia Rutieră. Se scriu amenzi şi nuntaşii pleacă spre bulevardul Mihai Viteazu ca să ia mireasa. “Tot e bine că au plecat fragmentaţi, nu în coloană ca să încurce tot traficul”, comentează un poliţist a cărui voce e acoperită de răcnetul sutelor de cai putere al unui Ferrari negru coborât de pe spaţiul verde. Parnghelia e acum pe bulevardul Mihai Viteazu. Poliţia dirijează circulaţia în zonă.

Citeste mai mult pe Pressalert!

Vezi comentarii (4)

4 Comments

 1. nacu

  5 august 2015 at 18:11

  bravo politia locala!

 2. rodion

  5 august 2015 at 21:33

  de s-ar aplica legea si in lugoj ar fi extraordinar dar politistii din lugoj nu iau nici o masura desi asemenea spectacole se intampla yilnic langa sediul politiei in special in luna august.se parcheaza peste tot, se afiseaza cu opulenta. as fi curios sa aflu cum reusesc ei sa faca bani si daca autoritatile le impoziteaza veniturile.
  romii sunt cei mai…….

 3. Ochiul din umbra

  5 august 2015 at 23:53

  In Timisoara se aplica legea,bravo!In Lugoj,seful biroului rutier Rad Marius pare ca este foarte bun prieten cu acest scandalagiu.Acum cateva zile in casa scandalagiului a fost organizat un botez,iar domnul sef a fost sa isi ia „dreptul”,fiind vazut de catre mine tinandu-se de mana cu scandalagiul din imaginea de mai sus si chiar razand in hotote,punandu-si subordonatii sa escorteze cu masiniile politei coloana de masini a romilor si chiar sa le dea drumul pe culoarea rosu a semaforului.JOS MAFIA DIN POLITIA RUTIERA LUGOJ!!!

 4. ioani

  6 august 2015 at 14:15

  Omul acesta vorbeste de credinta si Dumnezeu parca a uitat cu a facut banii si face in continuare postand in mare ,,pocait,,.Fratilor nu mai dati bani acestor frati !

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

Mascaţii au descins la Lugoj în această dimineaţă! Ce caută lucrătorii Serviciului de Acţiuni Speciale

Gabriel Iosa18 ianuarie 2017

Trei zile grele pentru șoferii care circulă pe ruta Lugoj – Deva

Daniel Dancea17 ianuarie 2017

Formula 1 pe autostrada Lugoj-Timişoara! Viteză record înregistrată de aparatul radar

Gabriel Iosa17 ianuarie 2017

“Split”, filmul săptămânii la Cinema Bela Lugosi

Gabriel Iosa17 ianuarie 2017

Ivan Guidea face senzaţie în Germania. Luptătorul de la CSM a învins un rus în finala din Bundesliga

Alina Damian16 ianuarie 2017

Bestie cu chip de om! Bărbat dintr-un sat de lângă Lugoj, încarcerat după ce şi-a supus nepoata minoră la perversiuni sexuale

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

Beat şi fără permis, a plecat la plimbare pe străzile din Lugoj

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

[FOTO] O maşină a ars în miez de noapte la Coşteiu! Pagubele se ridică la mii de euro

Gabriel Iosa16 ianuarie 2017

Valutist din piaţa din Lugoj, lăsat fără o sumă uriaşă de bani de către jandarmi după o razie

Gabriel Iosa14 ianuarie 2017

Nouă dată de deschidere pentru cei 15 kilometri de autostradă Lugoj-Deva! Anunţul a fost făcut de ministrul Cuc

Gabriel Iosa13 ianuarie 2017

Bătrân de lângă Lugoj, arestat pentru că a agresat două persoane pe care le-a ameninţat cu arma

Gabriel Iosa13 ianuarie 2017

DOSAR Scuza de tot râsul găsită de o lugojeancă prinsă cu mașina burdușită de țigări. Ce pedeapsă a primit femeia

Daniel Dancea12 ianuarie 2017
%d blogeri au apreciat: