Actualitate

VIDEO! Țiganii din Lugoj fac circ la Timișoara. Amendați, acuză autoritățile de poliție politică

VIDEO! Țiganii din Lugoj fac circ la Timișoara. Amendați, acuză autoritățile de poliție politică

Autoliv

Țiganii din Lugoj au ajuns să se dea în spectacol pe străzile Timișoarei după ce au fost amendați pentru parcare ilegală.

Aceștia și-au afișat Ferrari-urile în capitala Banatului la logodna între nepotul lui Cârpaci Gradu, zis Ministru de Finanţe, şi nepoata lui Ionelaş Cârpaci “Gradu”.

Conform Pressalert, bolizii au fost parcați pe strada Eminescu de unde muzica lui Guţă se aude live până la hotel Continental. Curg dedicaţiile în timp ce invitaţii sosesc rând pe rând îmbrăcaţi în haine de gală.

Muzica bubuie-n boxe şi Poliţia supraveghează zona. Se dă amendă anunţată pentru muzică. Vreo 2.000 lei. Distracţia continuă ore la rând, în timp ce paharele cu şampanie se încălzesc la intrarea-n vilă.

Poliţia se retrage discret, numai că apare Dorel Cojan, şeful Poliţei Locale şi începe să dea ordine scurte “toate maşinile parcate pe trecerea de pietoni şi pe spaţiul verde amenzi. Nu scapă una”.

Cum se trezesc cu acţibildele lipite-n parbriz, nuntaşii încep să se revolte. Un rom din Lugoj îl ia la rost la Cojan: ”Şi Hitler făcea la fel. Şi Ion Antonescu făcea lege. Avem un Dumnezeu adevărat. Şi pentru o lege iei viaţa unui om? E poliţie politică. Noi am trăit în comunism 40 de ani şi dacă acum am întors înapoi îi mai dai omului o şansă, nu îi iei viaţa. Vrem să fim cetăţeni egali. Să avem drepturi”.

“Da, drepturi, respectaţi legea. În Timişoara trebuie să respectaţi legea”, este scurtul comentariu al șefului de poliție care-l și amenință pe lugojean că-l ia pe sus.

După câteva minute apar şi două maşini de la Poliţia Rutieră. Se scriu amenzi şi nuntaşii pleacă spre bulevardul Mihai Viteazu ca să ia mireasa. “Tot e bine că au plecat fragmentaţi, nu în coloană ca să încurce tot traficul”, comentează un poliţist a cărui voce e acoperită de răcnetul sutelor de cai putere al unui Ferrari negru coborât de pe spaţiul verde. Parnghelia e acum pe bulevardul Mihai Viteazu. Poliţia dirijează circulaţia în zonă.

Citeste mai mult pe Pressalert!

Vezi comentarii (4)

4 Comments

 1. nacu

  5 august 2015 at 18:11

  bravo politia locala!

 2. rodion

  5 august 2015 at 21:33

  de s-ar aplica legea si in lugoj ar fi extraordinar dar politistii din lugoj nu iau nici o masura desi asemenea spectacole se intampla yilnic langa sediul politiei in special in luna august.se parcheaza peste tot, se afiseaza cu opulenta. as fi curios sa aflu cum reusesc ei sa faca bani si daca autoritatile le impoziteaza veniturile.
  romii sunt cei mai…….

 3. Ochiul din umbra

  5 august 2015 at 23:53

  In Timisoara se aplica legea,bravo!In Lugoj,seful biroului rutier Rad Marius pare ca este foarte bun prieten cu acest scandalagiu.Acum cateva zile in casa scandalagiului a fost organizat un botez,iar domnul sef a fost sa isi ia „dreptul”,fiind vazut de catre mine tinandu-se de mana cu scandalagiul din imaginea de mai sus si chiar razand in hotote,punandu-si subordonatii sa escorteze cu masiniile politei coloana de masini a romilor si chiar sa le dea drumul pe culoarea rosu a semaforului.JOS MAFIA DIN POLITIA RUTIERA LUGOJ!!!

 4. ioani

  6 august 2015 at 14:15

  Omul acesta vorbeste de credinta si Dumnezeu parca a uitat cu a facut banii si face in continuare postand in mare ,,pocait,,.Fratilor nu mai dati bani acestor frati !

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

FOTO – Un primar de lângă Lugoj s-a pozat dezbrăcat, iar fotografiile au ajuns pe facebook:”Mi-au fost furate din telefon”

Cetateanul24 mai 2017

S-a urcat la volan fără permis de conducere. Acum are dosar penal

Cetateanul24 mai 2017

Lucrările la Colonada de la Buziaş se apropie de final. Aleea pe care s-a plimbat împărăteasa Sisi îşi recapătă strălucirea

Cetateanul24 mai 2017

Unde găseşti un loc de muncă în zona Lugojului. Care sunt firmele care fac angajări în această săptămână

Cetateanul23 mai 2017

VIDEO – Accident grav pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Şapte persoane, printre care şi un copil printre pasagerii microbuzului implicat în coliziune

Cetateanul23 mai 2017

Încă un avion a „aterizat” în parcul de la Buziaş. A costat 3.000 de euro

Cetateanul23 mai 2017

Meridian 22 opreşte apa în tot Lugojul, pentru a trece pe noua reţea

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au reţinut 35 de permise de conducere. Cele mai multe pentru viteză excesivă

Cetateanul22 mai 2017

Trei bărbaţi au cerut unei minore să facă sex cu unul dintre ei, ca să nu distribuie pe Facebook fotografii în care apărea dezbrăcată

Cetateanul22 mai 2017

Poliţiştii de la Rutieră au aplicat 1.000 de sancţiuni în patru zile. Cele mai multe pentru viteză

Cetateanul19 mai 2017

Săptămâna viitoare vor fi multe întreruperi de curent. Enel are programate lucrări în zona Lugoj-Făget-Buziaş

Cetateanul18 mai 2017

Programul „Primul salariu” va garanta absolvenţilor de facultate un salariu de 2.500 lei pe lună, timp de 3 ani

Cetateanul18 mai 2017
%d blogeri au apreciat: