Actualitate

VIDEO Tren de pe ruta Lugoj – Timișoara, folosit pentru exploatarea unor copii duși să cerșească și să caute prin „gubele”

VIDEO Tren de pe ruta Lugoj – Timișoara, folosit pentru exploatarea unor copii duși să cerșească și să caute prin „gubele”

Cetateanul Lugoj

Lugojenii care circulă pe ruta Lugoj – Recaș – Timișoara sunt, fără să știe, martorii unui caz de exploatare a unor copii, duși de o grupare din Recaș în Timișoara să caute prin  gunoaie și să cerșească. Ziarul „Adevărul” a urmărit traseul romilor, descoperind că aceștia se urcă în tren la Recaș, circulă cu trenul ilegal sau la limita legalității până în Gara de Est din Timișoara, iar de acolo se împrăștie în cartierul Lipovei, unde caută prin gunoaie și cerșesc.

„Vin cu trenul de la Recaş, trec pe sub pasarelă şi vin prin tot cartierul. De după Revoluţie, cred că vin în fiecare zi. Iau pâine, tot ce găsesc, indiferent că e iarnă sau vară. În tot cartierul ăsta vin, probabil fiindcă e mai aproape de gară. Deranjează pe toată lumea, trântesc pubelele, copiii sunt mizerabili, nespălaţi, ţipă“, spune un timișorean care locuiește în cartierul Lipovei.

„Fac foarte multă mizerie. Cotrobăie, scot, lasă în jur. După ce că fac mizerie mai şi cerşesc. De fiecare dată sunt cu copii”, a declarat și o femeie care locuiește în cartier.

Filmat cu camera ascunsă, „nașul” a recunoscut că unii dintre romii care își duc copiii la cerșit și căutat prin gunoaie circulă ilegal, dar îi este frică să se pună cu ei, sesizând problema conducerii CFR. Potrivit „Adevărul”, purtătorul de cuvânt a declarat al CFR Călători a declarat că problema este cunoscută la nivelul conducerii CFR Timișoara și se fac acțiuni pe această rută, dar problema se rezolvă punctual. CLICK AICI pentru detalii despre copiii duși cu trenul de ruta Lugoj – Timișoara să caute prin „gubele”. 

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Eyesbrown

    28 noiembrie 2016 at 16:37

    Zi de zi sunt pe tren dimineață și dupămasa, oare controlul de stat de ce exista și nu ia măsuri în acest caz,controlorii singuri ce pot face dacă acești indivizi sunt agresivi!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Mai multe în Actualitate

PSD pregăteşte o nouă mizerie. Un pliant cu informaţii false şi defăimătoare pe care să-l distribuie în cutiile poştale (P)

Cetateanul9 decembrie 2016

Lugojenii pot sta la curent cu cele mai în vogă evenimente din judeţ cu ajutorul unei noi aplicaţii

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

Lugojenii, chemaţi să descopere măreţia muntelui în cadrul unui eveniment dedicat filmului “Sălbăticia din Carpaţi”

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

Lugojenii nu pot vota decât la secţiile la care sunt arondaţi! Vezi unde e secţia ta de votare

Gabriel Iosa9 decembrie 2016

[VIDEO&FOTO] Atmosferă incendiară la balul bobocilor de la „Drăgan”! Ruby a încheiat spectacolul cu un concert de senzaţie

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

Doctoriţa din Lugoj pusă pe Facebook de lugojeni că parchează aiurea a trimis drept la replică: „Cum e cu cei 7 ani de acasă?”

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

PNL dezminte zvonurile că Buciu nu se află pe poziția a doua la Senat. Dovada este un specimen al buletinului de vot

Daniel Groza8 decembrie 2016

[FOTO] Maeştrii bucătari ai Lugojului, juraţii concursului gastronomic al elevilor de la Branişte

Gabriel Iosa8 decembrie 2016

Fostul șef al Poliției Lugoj, Claudiu Chebici, acuzat că a protejat tăieri ilegale de pădure: „Sunt foarte relaxat”

Daniel Dancea8 decembrie 2016

Bărbat de lângă Lugoj, trimis în judecată pentru loviri și alte violențe și ultraj. L-a atacat pe un pădurar

Daniel Dancea7 decembrie 2016

Bişniţari luaţi pe sus de poliţişti! Ţigări, alcool, petarde şi valută, pe lista de „descoperiri” ale autorităţilor

Gabriel Iosa7 decembrie 2016

[VIDEO] Şoferi furioşi din cauza unui bizon la Lugoj! A blocat circulaţia şi s-a jucat pe telefon, în timp ce pasagera plătea o factură

Cetateanul7 decembrie 2016