Actualitate

VIDEO Tren de pe ruta Lugoj – Timișoara, folosit pentru exploatarea unor copii duși să cerșească și să caute prin „gubele”

VIDEO Tren de pe ruta Lugoj – Timișoara, folosit pentru exploatarea unor copii duși să cerșească și să caute prin „gubele”

Autoliv

Lugojenii care circulă pe ruta Lugoj – Recaș – Timișoara sunt, fără să știe, martorii unui caz de exploatare a unor copii, duși de o grupare din Recaș în Timișoara să caute prin  gunoaie și să cerșească. Ziarul „Adevărul” a urmărit traseul romilor, descoperind că aceștia se urcă în tren la Recaș, circulă cu trenul ilegal sau la limita legalității până în Gara de Est din Timișoara, iar de acolo se împrăștie în cartierul Lipovei, unde caută prin gunoaie și cerșesc.

„Vin cu trenul de la Recaş, trec pe sub pasarelă şi vin prin tot cartierul. De după Revoluţie, cred că vin în fiecare zi. Iau pâine, tot ce găsesc, indiferent că e iarnă sau vară. În tot cartierul ăsta vin, probabil fiindcă e mai aproape de gară. Deranjează pe toată lumea, trântesc pubelele, copiii sunt mizerabili, nespălaţi, ţipă“, spune un timișorean care locuiește în cartierul Lipovei.

„Fac foarte multă mizerie. Cotrobăie, scot, lasă în jur. După ce că fac mizerie mai şi cerşesc. De fiecare dată sunt cu copii”, a declarat și o femeie care locuiește în cartier.

Filmat cu camera ascunsă, „nașul” a recunoscut că unii dintre romii care își duc copiii la cerșit și căutat prin gunoaie circulă ilegal, dar îi este frică să se pună cu ei, sesizând problema conducerii CFR. Potrivit „Adevărul”, purtătorul de cuvânt a declarat al CFR Călători a declarat că problema este cunoscută la nivelul conducerii CFR Timișoara și se fac acțiuni pe această rută, dar problema se rezolvă punctual. CLICK AICI pentru detalii despre copiii duși cu trenul de ruta Lugoj – Timișoara să caute prin „gubele”. 

Vezi comentarii (1)

1 Comment

  1. Eyesbrown

    28 noiembrie 2016 at 16:37

    Zi de zi sunt pe tren dimineață și dupămasa, oare controlul de stat de ce exista și nu ia măsuri în acest caz,controlorii singuri ce pot face dacă acești indivizi sunt agresivi!

Lasă un răspuns

Actualitate

Mai multe în Actualitate

VIDEO Tensiunile dintre clanurile de romi din Lugoj au ajuns la cote maxime. Cu Poliția la ușă, țiganii s-au atacat peste gardul caselor în care locuiesc

Daniel Dancea29 aprilie 2017

VIDEO Motivul ultimului scandal dintre clanurile țigănești de la Lugoj. Ce spun șefii clanurilor, Ghiță și Mata, despre războiul dintre ei

Daniel Dancea29 aprilie 2017

O lugojeancă, pasagera cu numărul 100.000 pe ruta Timişoara – Bucureşti a celor de la Ryanair

Gabriel Iosa27 aprilie 2017

Un făgeţean a ajuns la închisoare pentru că a condus beat pe străzile oraşului

Cetateanul27 aprilie 2017

Un bătrân a fost jefuit de doi indivizi care conduceau o maşină cu numere de Franţa

Cetateanul26 aprilie 2017

O lugojeancă îmbracă cu flori Fântâna cu Peşti din centrul Timişoarei, în cadrul Festivalului TimFloralis

Daniel Groza25 aprilie 2017

Un bebeluş, de cinci luni, din Lugoj a murit din cauza rujeolei

Cetateanul24 aprilie 2017

Viteză record pe drumul Lugoj-Buziaş. Poliţiştii l-au amendat pe vitezoman cu aproape 3.000 de lei

Cetateanul24 aprilie 2017

Noi descinderi la contrabandişti! Poliţiştii lugojeni au ajuns la Racoviţa

Daniel Groza21 aprilie 2017

Şef nou la Poliţia Timiş

Gabriel Iosa20 aprilie 2017

VIDEO – UPDATE Descinderi în Lugoj. Ce au găsit mascații în locațiile percheziționate

Daniel Groza20 aprilie 2017

VIDEO – Doi poliţişti din Timiş s-au îmbătat şi s-au bătut la birtul din sat

Cetateanul19 aprilie 2017
%d blogeri au apreciat: