Autoliv Lugoj

Administrație

VIDEO! Viceprimar și consilier nou pentru Lugoj. Doi consilieri și-au dat m… în timp ce erau filmați

VIDEO! Viceprimar și consilier nou pentru Lugoj. Doi consilieri și-au dat m… în timp ce erau filmați

Business Strategist

Ședință de pomină joi în Consiliul Local Lugoj, unde consilierii au avut de votat 27 de proiecte de hotărâre, record absolut în ultimii ani.

Cel mai important punct a fost acela prin care s-a votat viceprimarul Lugojului pentru locul rămas liber după excluderea lui Adrian Fărcăgeanu.

PSD și PNL au propus câte un nume, Cristian Galescu, respectiv Alin Tech. În urma votului secret, Galescu a fost desemnat viceprimar cu 11 voturi pentru, 7 împotrivă și un vot nul.

Momentul culminant a fost acela în care consilierii Nicu Bădina (PSD) și Albin Gaidoș (PNL) s-au tachinat pentru procedură. Ștind că Bădina avea de gând să verifice buletinele votului secret ale propriilor consilieri, Gaidoș a insistat ca introducerea biletelor în urnă să se facă în cabina special amenajată.

Iritat de atitudiea colegului său din opoziție, Bădina i-a transmis acestuia m… (minutul 01:50 pe filmarea video!), Gaidoș replicând în aceeași măsură spre stupoarea colegilor prezenți la ședință. Merită amintit că la acest josnic episod au fost de față și consilierul județean Traian Stancu, șeful Asociației Intracomunitare a Deșeurilor Timiș (ADID), Romeo Ursu, plus mai multe doamne din instituția timișeană. În cele din urmă Cristian Galescu a fost validat de consilieri.

La fel s-a întâmplat și în cazul propunerii PNL pentru locul de consilier lăsat gol de Fărcăgeanu. Acesta a fost votat în unanimitate.

Un alt punct de interes a fost proiectul pentru aprobarea bugetului la Meridian. Cu opoziția consilierilor PNL, proiectul a picat, rămânând să fie propus într-o altă ședință sau Meridianul să funcționeze pe cel de anul trecut după cum propune Francisc Boldea.

Mai jos puteți găsi ordinea de zi completă a ședinței de joi:

”Proiecte de hotârâri ședința ordinară 28.01.2016

 1. Atribuirea în folosinţă gratuită pe durata existenţei locuinţei, dnei Bălăuroiu Cosmina – Lorina, a unui teren în suprafaţă de 300 m.p., înscris în C.F nr. 409483 Lugoj (C.F. vechi 77 nedef Tapia), nr. top 1185/b/52/1, în vederea construirii unei locuinţe proprietate personală. Iniţiator: Primarul Municipiului Lugoj.
 2. Atribuirea în folosinţă gratuită pe durata existenţei locuinţei, dnei Bonescu Ana-Ramona, a unui teren în suprafaţă de 300 m.p., înscris în C.F nr. 409481 Lugoj (C.F. vechi 109 nedef Tapia), nr. top 1185/b/42/2, în vederea construirii unei locuinţe proprietate personală. Iniţiator: Primarul Municipiului Lugoj.
 3. Atribuirea în folosinţă gratuită, pe durata existenţei locuinţei, dlui Cimponeriu Marius Rafael, a unui teren în suprafaţă de 300 m.p., înscris în C.F nr. 409482 Lugoj (C.F. vechi 78 nedef Tapia), nr. top 1185/b/53/1, în vederea construirii unei locuinţe proprietate personală. Iniţiator: Primarul Municipiului Lugoj.
 4. Atribuirea în folosinţă gratuită, pe durata existenţei locuinţei, dlui Cîrpaci Cristinel – Nelu, a unui teren în suprafaţă de 300 m.p., înscris în C.F nr. 409484 Lugoj (C.F. vechi 67 nedef Tapia), nr. top 1185/b/42/1, în vederea construirii unei locuinţe proprietate personală. Iniţiator: Primarul Municipiului Lugoj.
 5. Atribuirea în folosinţă gratuită, pe durata existenţei locuinţei, dlui Oţelariu Laurenţiu, a unui teren în suprafaţă de 300 m.p., înscris în C.F nr. 409480 Lugoj (C.F. vechi 110 nedef Tapia), nr. top 1185/b/52/2, în vederea construirii unei locuinţe proprietate personală. Iniţiator: Primarul Municipiului Lugoj.
 6. Aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2016 al S.C. „Meridian 22” S.A. Lugoj. Iniţiatori: consilierii locali Barboni Ioan, Savu Constantin şi Crăciunescu Iosif.
 7. Aprobarea organigramei, a numărului de personal şi a statului de funcţii ale               S.C. “Meridian 22 S.A. Lugoj. Iniţiatori: consilierii locali Barboni Ioan, Savu Constantin şi Crăciunescu Iosif.
 8. Aprobarea organigramei şi a statului de funcţii ale Spitalului Municipal “dr. Teodor Andrei” Lugoj. Iniţiator: Primarul Municipiului Lugoj.
 9. Aprobarea reţelei şcolare a unităţilor de învăţământ de stat şi particular în municipiul Lugoj, pentru anul şcolar 2016 – 2017. Iniţiator: Primarul Municipiului Lugoj.
 10. Aprobarea Documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie (D.A.L.I) pentru obiectivul de investiţii “ Reabilitare stradă în localitatea Măguri” . Iniţiator: Primarul Municipiului Lugoj.
 11. Aprobarea Documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie (D.A.L.I) pentru obiectivul de investiţii “ Refacere drumuri astfaltate, pavate, pietruite – Proiectare” . Iniţiator: Primarul Municipiului Lugoj.
 12. Aprobarea Documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie (D.A.L.I) pentru obiectivul de investiţii “Revizuire – reactualizare documentaţie refacerea drumurilor astfaltate, pavate, pietruite în municipiul Lugoj”. Iniţiator: Primarul Municipiului Lugoj.
 13. Aprobarea Proiectului Tehnic, a Caietelor de Sarcini, a Listelor cu cantităţile de lucrări şi a Devizului General pentru obiectivul de investiţii “Amenajare teren minifotbal cu suprafaţă sintetică şi împrejmuire în Cartierul Ştrand” . Iniţiator: Primarul Municipiului Lugoj.
 14. Aprobarea Documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie (D.A.L.I) pentru obiectivul de investiţii “Parcări și sistematizare Cartierul Cotu Mic zona blocurilor 2-3 și zona blocurilor 4-5-6-7-8”. Iniţiator: Primarul Municipiului Lugoj.
 15. Aprobarea Amenajamentului pastoral pentru pajiștile U.A.T Lugoj, județul Timiș. Iniţiator: Primarul Municipiului Lugoj.
 16. Aprobarea organigramei şi a statului de funcţii ale Clubului Sportiv Municipal Lugoj. Iniţiator: Primarul Municipiului Lugoj.
 17. Aprobarea organigramei şi a statului de funcţii ale aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Lugoj. Iniţiator: Primarul Municipiului Lugoj.
 18. Stabilirea tarifelor practicate de Serviciul public desfacere, pieţe, târguri şi oboare pentru anul 2016. Iniţiator: Primarul Municipiului Lugoj.
 19. Aprobarea numărului maxim de autorizații taxi, necesar pentru executarea transportului în regim de taxi în municipiul Lugoj. Iniţiator: Primarul Municipiului Lugoj.
 20. Alegerea viceprimarului municipiului Lugoj. Iniţiator: Primarul Municipiului Lugoj.
 21. Aprobarea statului de funcţii al Direcției de asistență socială comunitară Lugoj. Iniţiator: Primarul Municipiului Lugoj.
 22. Aprobarea Devizelor Generale actualizate pentru lucrările rest de executat la obiectivele de investiții “Reabilitarea sistemului de canalizare în municipiul Lugoj – Etapa I” , “Reablitarea alimentării cu apă în municipiul Lugoj” și “ Zona extindere sat Tapia – drumuri (străzi)”. Iniţiator: Primarul Municipiului Lugoj.
 23. Aprobarea înființării Serviciului public de salubrizare pentru activitățile de colectare – transport deșeuri municipale la nivelul județului Timiș, care va deservi unitățile administrativ – teritoriale din aria de operare a județului Timiș – membre ale ADID Timiș, a Studiului de oportunitate pentru delegarea de gestiune prin concesiune a serviciilor de colectare – transport al deșeurilor municipale din cele cinci zone ale județului Timiș, a Regulamentului de organizare și funcționare a serviciului public de salubrizare din județul Timiș, a indicatorilor de performanță și a Documentației de atribuire pentru delegarea gestiunii prin concesiune a serviciilor de colectare – transport al deșeurilor municipale Zona 0 județul Timiș. Iniţiator: Primarul Municipiului Lugoj.
 24. Aprobarea participării S.C. Salprest S.A. Lugoj la licitația pentru atribuirea delegării gestiunii prin concesiune a serviciilor de colectare – transport, a deșeurilor municipale din Zona 0 a județului Timiș. Iniţiator: Primarul Municipiului Lugoj.
 25. Validarea mandatului de consilier local în Consiliul Local al Municipiului Lugoj al dlui Ivan Dragoș – Sebastian. Inițiatori: consilieri locali Ambruș Ioan și Agache Mihai
 26. Prelungirea termenului prevăzut la art. 5 din Anexa nr. 3 la Hotărârea Consiliului Local nr. 105 din 05.11.2015 privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale, precum şi a taxelor speciale, pe anul 2016. Iniţiator: Primarul Municipiului Lugoj
 27. Prelungirea termenului prevăzut la art. 5 din Anexa nr. 3 la Hotărârea Consiliului Local nr. 105 din 05.11.2015 privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale, precum şi a taxelor speciale, pe anul 2016 Inițiatori: consilieri locali Ambruș Ioan, Blidariu Ștefan și Tech Alin.

Ultimul proiect a fost retras de inițiatorii PNL, deoarece coincidea cu cel anterior (nr. 26).

Vezi comentarii (14)

14 Comments

 1. lugojan

  28 ianuarie 2016 at 16:32

  Ce sa mai spui ?te uiti la ei ca au parul alb ,ca sunt grasi si frumosi ,imbracati la patru ace , ca alegatori au avut incredere si i-au votat pentru binele lugojenilor si al lugojului ,si i-au salari frumoase de pe spatele oamenilor simpli si ei sunt niste nenorociti ordinari si se comporta mai rau ca la stina-RUSINE—DEMISIA –unde va treziti nesimtitilor?va mai credeti oameni cu studi superioare si voi sunteti gunoaie

 2. LugoJan

  28 ianuarie 2016 at 17:24

  !!!! spui(spun), te uiti(Te uiti),alegatori(alegatorii), salari(salarii),stina(stana), va mai(Va mai), studi(studii)…Vai de tine, tu sustii ca esti lugojan intrun oras cultural?
  Daca ei sunt oameni cu studii superioare nu cunosc. Ca tu esti un incult care a invatat la stana, se adevereste dupa cum ai scris. Nu te pot jigni, dar pentru a fi iertat trebuie sa-ti ceri scuze pentru greselile de neconceput pe care le-ai facut. Cat despre Gaidos si Badina o apa si un pamant.

  • dumnezeu

   29 ianuarie 2016 at 13:49

   „Vai de tine, tu sustii ca esti lugojan intrun oras cultural?”

   Rade ciob de oala sparta….

 3. t jianu

  28 ianuarie 2016 at 18:23

  ce fac nesimtitii si imbuibatii asti din consiliul local este „genocid”…

 4. cristian

  28 ianuarie 2016 at 20:13

  Se cearta un birtas cu un evazionist ce te astepti,asa ne trebuie daca votam asemenea persoane iar pe viitor vrem ca cei doi sa nu se mai gaseasca in viitorul consiliul local.

 5. paraipan

  28 ianuarie 2016 at 20:19

  N-ai cu cine mai, niste ….golani!!

 6. Roko

  28 ianuarie 2016 at 20:49

  Niste gunoaie! DEMISIA Badina, DEMISIA Gaidos! Rusinea orasului! PSD & PNL aceeasi mizerie! Trezirea lugojeni! Sa le dam un sut tuturor celor din Consiliul local! NU NE MAI REPREZINTA!

 7. Borosteanu Cristian Stefan

  28 ianuarie 2016 at 21:30

  Un comportament de toată jena. Sper să fie o lecție pentru lugojeni. Iar în luna iunie, să le arătăm că suntem mai deștepți decât ei.

 8. Claudia

  28 ianuarie 2016 at 22:04

  Doi penibili,am ajuns pe prima pagina in tabloide de can can gen Libertatea..doi nesimtiti..fac lugojenii de rusine..

 9. Olvi

  28 ianuarie 2016 at 22:30

  Rotarienii! Cat de mizerabili pot fi… In fata isi dau m… si la spate amandoi fura lugojenii! Jeguri ordinare.

 10. dumnezeu

  29 ianuarie 2016 at 8:52

  Galescu???? Ma sparg de ras!!! Semianalfabetul o sa se semneze cu degetul???
  Lugojul a fost condus de golani, hoti, iar acum si de retardati….

  Vai de noi!!!

  • sandu cocar

   29 ianuarie 2016 at 12:59

   I-au dat la „muie” si lui Galescu? Sau el urmeza?

 11. Pingback: AUDIO&VIDEO! Cum explică liderul consilierilor PSD din Lugoj ”muia” transmisă consilierului liberal | Cetateanul.ro

 12. Un anume jurist.

  4 februarie 2016 at 16:19

  Prostul asta de Galescu un semi-analfabet raspunde in ziarul Cetateanul la intrebarea reporterului privind demisia din functia de administrator al unei societati comerciale ca , „actele sunt in lucru la ITM”, un IDIOT care nu cunoaste legea societatilor comerciale.
  Demisia din functia de administrator este o operatiune care se face la registrul comertului intrucat trebuie modificat actul constitutiv al societati,iar tampitul asta nu stie nici macar ca ITM-ul nu intocmeste nici un act privind demisia lui. ITM-ul controleaza actele intocmite de el ca administrator si decizia de incetare a contractului de munca ( daca avea un contract de munca ),Galescu este cel care comunica ITM-ului prin intermediul REVISAL desfacerea contractului. UN IDIOT care se lauda ca este asociat si administrator in 2 societati comerciale dar nu cunoaste nici macar legea societatilor comerciale.

Lasă un răspuns

Administrație

Mai multe în Administrație

Câţi bani şi-a rezervat primarul din bugetul local pentru aparatul propriu. Vezi sumele şi pe ce se cheltuie

Daniel Groza23 martie 2017

Începe curăţenia de primăvară! Când puteţi scoate resturile vegetale

Daniel Groza23 martie 2017

Bugetul Lugojului, de peste 170 de milioane de lei, se cheltuie doar cum vrea primarul. Nicio propunere a consilierilor nu a fost acceptată

Daniel Groza21 martie 2017

Consilierii locali, chemaţi să aprobe bugetul Lugojului pentru 2017

Daniel Groza16 martie 2017

Piaţă modernă la Făget. Va fi inaugurată la sfârşitul acestei luni

Daniel Groza15 martie 2017

Boldea dă vina pe Martinescu pentru deficienţele de la staţia de epurare

Daniel Groza13 martie 2017

Galeria Pro Arte din Lugoj va fi reabilitată. Lucrările vor costa un milion de lei

Daniel Groza10 martie 2017

Lugojul a primit cea mai mare sumă din cote defalcate de la CJT Timiş. Cât primesc celelalte primării din zonă

Daniel Groza9 martie 2017

Curtea de Conturi, aşteptată la Lugoj. Plângere pentru verificarea cheltuirii celor 5 milioane de euro de la staţia de epurare

Daniel Groza6 martie 2017

A patra deschidere? „Săptămâna viitoare deschidem traficul pe cei 15 kilometri din autostrada Lugoj-Deva”

Gabriel Iosa3 martie 2017

În martie se votează bugetul. Care sunt lucrările pentru care credeţi că ar trebui să se cheltuiască 60.000.000 de lei?

Daniel Groza2 martie 2017

Ce ilegalităţi a descoperit Curtea de Conturi la Salprest, societate care aparţine Consiliului Local Lugoj

Daniel Groza1 martie 2017
%d blogeri au apreciat: